Samlelån

Realiser dine drømme med et samlelån til lige det du står og mangler  

Samlelån

Lånebeløb
kr
25.000500.000
Låneperiode
115
Estimeret månedlig afdrag
Månedlig afdrag krGør det nemt for dig selv med samlelån 


Det kan være svært at holde styr på de forskellige lån, der er optaget hos forskellige udbydere. Det er tidskrævende, og det kræver et stort overblik at have forskellige slags lån, med forskellige renter og udløbsperioder. Med et samlelån gør du det nemt for dig selv at holde styr på dine lån. Du slipper for vanskelighederne med at skulle indbetale forskellige beløb, forskellige steder, og spare derfor dig selv for en masse besvær.

Samlelån
Hvad er et samlelån


Hvad er et samlelån? 


Et samlelån er et lån, som kan optages for at samle alle dine lån. Med et samlelån afdrager du derfor dine lån samlet. Har du både forbrugslån, kviklån og banklån, optager du istedet ét stort lån hos én enkelt långiver, og tilbagebetaler derfor kun på dit samlelån. Ved et samlelån slipper du altså for at skulle betale forskellige beløb hver måned, hos forskellige långivere. Samlelån gør det nemt og overskueligt at afdrage dine lån, og holde styr på hvor langt du er i processen. Derudover er der også mange økonomiske fordele ved at samle dine lån.

Fordelene ved samlelån 


Bedre overblik

Et samlelån giver dig bedre overblik over dine lån. Ved kun at have ét lån at tilbagebetale på, er det let at skabe et overblik over, både hvor langt i processen du er, men også over hvad dit rådighedsbeløb er hver måned. Der skabes ikke forvirring over de forskellige beløb, der hver måned skal betales. 

Afdrag på kun ét lån

Det bliver ikke meget nemmere, end kun at skulle afdrage på ét enkelt lån hver måned. Ved kun at skulle afdrage på dit samlelån, skabes der ikke forvirring eller uoverskuelighed, når lånene skal tilbagebetales.

Fordele ved samlelån
Samlelån rente


Mulighed for bedre renter

Ved et samlelån er det muligt at få en lavere rente på dine lån, og du kan derved spare penge. I nogle tilfælde kan det nemlig give en bedre rente at have et større og mere langsigtet lån, fremfor en masse mindre og kortsigtede lån. 


Mulighed for et større rådighedsbeløb 

En af fordelene ved at optage et samlelån er at det kan give dig et større månedligt rådighedsbeløb. Ved at samle lånene, og få en lavere rente, vil du skulle betale mindre af i måneden på dit lån. Derudover sænkes dine samlede omkostninger ofte ved et samlelån, og det månedlige afdrag vil derfor blive mindre. På denne måde vil et samlelån gøre, at du har flere penge til rådighed i måneden.


Vælg dit samlelån med omhu


Når du skal ud og vælge hvilket samlelån du finder mest interessant, er det vigtigt at tjekke op på, hvilke renter og gebyrer der vil være. Derudover er det også ideelt at finde ud af, hvilken lånetype der vil være bedst for dig og de lån der skal samles. De forskellige långivere vil give forskellige bud på dit samlelån, så vær opmærksom på alle detaljerne, før du vælger hvilket samlelån du vælger at gå med. En god ide vil være at sammenligne de forskellige lån, ud fra de årlige omkostninger i procent, for at finde det billigste samlelån, således det kan betale sig, at samle dine lån.

Sammenlign lån fra flere banker
Sammenlign lån


Hvornår er samlelån en god ide?


Samlelån er en god ide til dig, som har forskellige små lån, hos forskellige långivere. Det er til dig, som kan finde de forskellige låns detaljer uoverskuelige, og som gerne vil have et bedre overblik over din økonomiske situation. Et samlelån skal kunne betale sig at optage - det skal ikke gå ud over dit månedlige rådighedsbeløb, at optage lånet. Hvis det er tilfældet, at du ved at samle dine lån vil få en mere fordelagtig rente og bedre gebyrer, vil du kunne få et større månedligt rådighedsbeløb, og samlelånet vil derfor være ideelt at optage. Regn på samlelånet og sæt det op imod dine nuværende lån. På denne måde finder du hurtigt ud af, om det kan betale sig for dig, at optage et samlelån.