Modus Finans

Alle mennesker kan engang imellem få brug for at låne penge nemt og hurtigt, hvis der er noget specifikt man ønsker at gøre eller købe, eller hvis man ønsker lidt luft i økonomien for en periode. I tilfælde af at du har brug for at låne penge, er det en stor fordel, at du har mange forskellige muligheder at vælge imellem, således du kan finde den låneudbyder, der kan tilbyde det bedste og billigste lån, som passer til dine behov. Hvis du har brug for at låne penge, findes der mange online låneudbydere, som tilbyder mindre forbrugslån uden sikkerhed. En af de låneudbydere er Modus Finans. Hos Modus Finans kan du få et lån nemt og hurtigt, så du kan få mere luft i økonomien til at gøre og købe de ting, du drømmer om. Med et lån hos Modus Finans kan du få et lån, som er tilpasset lige netop din økonomiske situation og dine behov. Når du låner penge hos Modus Finans, får du et lån uden sikkerhed, hvilket betyder, at du kan bruge pengene på lige netop det, du har lyst til. Læs med herunder og bliv klogere på Modus Finans.

Hvem er Modus Finans?

Modus Finans er en udbyder af mindre forbrugslån til danskere, der ønsker mere luft i økonomien. Modus Finans er en forholdsvis ny udbyder på lånemarkedet, idet de blev lanceret i slutningen af 2016. Modus Finans hører ind under Leasy, som har solgt elektronik og hårde hvidevarer til danskerne i mere end 30 år. Modus Finans er derfor en del af en erfaren virksomhed, der er til at stole på, så du kan trygt låne penge hos Modus Finans. Hos Modus Finans kan du optage et lån uden sikkerhed, hvilket betyder, at du ikke behøver at stå til regnskab overfor nogen i forhold til, hvad du skal bruge pengene til. Der er mange gode fordele ved at låne penge hos Modus Finans, blandt andet er ansøgningsprocessen nem og hurtig, og du har mulighed for at få to afdragsfrie måneder om året.

Hvem kan låne ved Modus Finans?

Det er meget nemt og hurtigt at ansøge om et lån hos Modus Finans, du skal blot udfylde en låneansøgning online, hvor du skal angive enkelte oplysninger om dig selv og din økonomi. Men før du overhovedet kan ansøge om et lån hos Modus Finans, er det en god idé at sikre sig, at du opfylder kravene for at få et lån hos dem. Hos alle låneudbydere er der nogle krav, du skal opfylde for at få et lån, men heldigvis er det nogle meget rimelige krav. Først og fremmest skal du være fyldt 21 år, før du kan blive godkendt til et lån hos Modus Finans. Jo ældre du er, før du ansøger om et lån, jo mere ansvarsfuld bliver du betragtet som. Derudover er det et krav, at du skal kunne dokumentere, at du har en fast indtægt hver måned. På den måde kan Modus Finans være sikre på, at du hver måned har råd til at afvikle din gæld hos dem, så du ikke kommer til at stå tilbage med ubetalte regninger. Yderligere er det et krav, at du ikke må være registreret i RKI eller Debitor Registret, hvis du ønsker at få et lån hos Modus Finans. Hvis du er registreret i RKI, bliver du betragtet som en dårlig betaler, der ikke er god til at tilbagebetale de penge, du skylder. Derfor er der stort set ingen låneudbydere, som vil låne penge til folk, der er registreret i RKI, fordi der er for stor risiko forbundet med det fra låneudbydernes side.

Hvilke lånebeløb og lånetyper tilbyder Modus Finans?

Hos Modus Finans kan du få et mindre forbrugslån, hvor du kan låne fra 10.000 kr. og op til 50.000 kr. Med et lån fra Modus Finans er der derfor rig mulighed for at få råd til de ting, du drømmer om at gøre eller købe. Samtidig kan du selv være med til at bestemme løbetiden på dit lån, hvor du kan vælge en løbetid fra 24 måneder og helt op til 120 måneder. Du har derfor mulighed for at få forholdsvis lang tid til at tilbagebetale dit lån, men du kan også altid indfri dit lån før tid uden ekstra omkostninger. Når du ansøger om et lån, vil Modus Finans foretage en kreditvurdering af din økonomi, og på baggrund af denne vil de vurdere, hvor mange penge du har mulighed for at låne, og hvilken rente du kan få på dit lån.