Om Morebanker

MoreBanker er løsningen for dig, der ønsker at undersøge dine muligheder for at få et lån, blot ved brug af én enkelt ansøgning. Her har du nemlig muligheden for at få konkrete lånetilbud, der passer til dig og dine behov, på baggrund af én enkelt ansøgning, som du sender ind til os. På baggrund af din ansøgning indhenter MoreBanker nemlig lånetilbud fra flere af landets største online banker, så du blot skal læne dig tilbage og vælge mellem de lånetilbud, du modtager fra os. Det er 100 % gratis og uforpligtende at lave en ansøgning her hos MoreBanker.

På MoreBanker.dk har du mulighed for - via en nem og simpel ansøgningsproces - at få lånetilbud fra flere forskellige banker. Sagt med andre ord - det er bankerne, der konkurrerer om dig, og ikke omvendt. Det er nemlig op til bankerne at give dig det bedst mulige tilbud ud af alle de tilbud, du får, så du vælger lige netop deres lån frem for et andet. Det eneste, du skal gøre er at vælge det lånetilbud, der passer bedst til dig, af de låne tilbud, du modtager.


Vores koncept er meget simpelt: 

  • Udfyld en ansøgning på Morebanker.dk - det er helt gratis
  • Modtag lånetilbud fra vores samarbejdspartnere
  • Vælg det lån, der passer til dig selv og dine behov


Det er som sagt helt gratis og uforpligtende at gøre brug af vores service. Du er nemlig ikke forpligtet til noget som helst, før du sender en underskrevet låneaftale tilbage til den bank, du vælger. Så du kan i ro og mag bruge god tid på at vælge det lån, du synes er det bedste.

Det, der adskiller MoreBanker fra mange andre låneformidlere er, at vi ikke bare viser dig en oversigt over de forskellige lånemuligheder. Typisk skal du selv lave sammenligningen af alle de hundredevis af muligheder, der er. Men hos MoreBanker udfylder du blot én enkelt ansøgning og modtager derefter konkrete tilbud fra flere banker, hvorimod du hos andre låneformidlere vil skulle sende en ansøgning afsted til hver enkelt udbyder.


Hvem er MoreBanker?

MoreBanker.dk ejes og drives af Admill Aps, som står bag en række af Danmarks største online sammenligningstjenester i flere forskellige brancher. Vi har mange års erfaring i formidling af forbrugslån til de danske forbrugere, og vi arbejder hver dag på at blive den bedste og foretrukne låneformidler på markedet. 

Vi vil gøre det så nemt og overskueligt som muligt at optage et forbrugslån, og dette gør vi blandt andet ved hele tiden at holde os ajour med de nyeste låne-trends og indgå samarbejde med de bedste og mest veletablerede låneudbydere, der er på markedet.


MoreBankers samarbejdspartnere

MoreBanker samarbejder med de største og mest veletablerede spillere på det danske lånemarked. Vi har indgået netop disse samarbejder for at sikre dig som forbruger, at du kun skal vælge imellem gode lån med de bedst mulige vilkår. 

Når du laver en ansøgning hos MoreBanker, ansøger du på én gang hos fire af de største banker i Danmark på samme tid - som du kan læse meget mere om her.

Express Bank

Express Bank er én af Danmarks største og ældste banker. Den blev nemlig etableret tilbage i 1987, og har i dag mange hundrede tusinde kunder. Dette betyder også, at de har mange års erfaring med lån til private, hvorfor du som forbruger kan være sikker på, at du får et lån fra nogen, der ved hvad de laver. Deres mål er at gøre det nemt, trygt og sikkert at låne penge som privatperson.

Resurs Bank

Resurs Bank er én af Nordens største online banker. De har afdelinger i både Norge, Sverige, Danmark og Finland, hvilket giver dem en helt særlig ekspertise. Resurs Bank blev etableret i 2001, og siden da har de hjulpet millioner af privatpersoner med gode og fleksible finansieringsløsninger.

Basisbank

BasisBank er Danmarks første, rendyrkede online bank. Dette format giver dem mulighed for at bruge flere ressourcer på god service, hvilket de hver dag udlever, når de sørger for de bedst mulige lån med gode vilkår, gode priser og friheden til at tænke på alt andet end deres økonomi. 

LånLet

LånLet er en danskejet internetbank, som altid har kunderne i fokus. De gør det nemt og enkelt for forbrugerne at ansøge om og optage et lån hos dem. LånLet sørger for det hele, og giver deres kunder friheden til at gøre deres drømme til virkelighed.


Teamet bag MoreBanker

Mark Andersen - Direktør

Mark Andersen er direktør i og grundlægger af Admill ApS, og dermed også manden bag MoreBanker.dk. Mark har en vision om at kunne matche forbrugere med de udbydere, der passer til deres lånebehov. Det arbejder Admill på hver eneste dag - blandt andet ved at indhente lånetilbud til forbrugerne på MoreBanker.dk. 

Mark har mere end 15 års erfaring med online business, økonomi og marketing, hvor han har arbejdet hos nogle af Danmarks største virksomheder, herunder TV3 og Jyllands-Posten. MoreBanker.dk er blot én af Marks mange sammenligningssites, som han har etableret for at udleve sin mission om at skabe gennemsigtighed i markedet indenfor flere forskellige brancher.


Du kan læse meget mere om manden bag MoreBanker i den fulde biografi lige her.

Mark Andersen
Kenneth Andersen

Kenneth Andersen - Partner

Christoffer Hübertz - Partner

Christoffer Hüberts


Kontakt MoreBanker

Admill ApS

Vestergade 48H

8000 Aarhus C

Danmark

Kontakt os direkte på: