Lån penge og realiser dine drømmer

Sammenlign lån fra flere banker og lån penge til det du står og mangler

Lånebeløb
kr
25.000500.000
Låneperiode
115
Estimeret månedlig afdrag
Månedlig afdrag kr


Lån penge

Står du og har brug for penge til ferien? En ny bil? Eller drømmeboligen? Så kan det være en god idé at hjælpe økonomien lidt på vej med et lån. Hos MoreBanker har du muligheden for at finde et lån, der passer til dig. Her kan du sammenligne lån fra flere forskellige banker, så du kan vælge det, der passer bedst til dine behov og budget.

Her hos os har vi adskillige års erfaring inden for låneformidling til Danmarks befolkning. Vi ønsker at gøre det så nemt og overskueligt som muligt for dig at finde det korrekte lån.

Lån penge
Lån penge

Lån penge billigt

MoreBanker kan tilbyde dig at finde det billigste lån ved hjælp af sammenligning af forskellige typer lån. Det behøver ikke at være dyrt at låne penge. Hvad lånet kommer til at koste, afhænger dog af, hvor mange penge du ønsker at låne, og hvor lang en periode du vælger at gøre det over. Du har mulighed for at låne mellem 25.000 kroner og 500.000 kroner. Din låneperiode kan du sætter på alt fra 1 år og op til 15 år.

Jo flere penge du låner, jo flere skal der selvfølgelig også betales tilbage. Derfor er det en god ide kan at låne det antal kroner, som du rent faktisk står og mangler. Der er ingen grund til at låne det fulde mulige beløb, hvis det ikke er det, som du har brug for, da alle pengene i sidste ende alligevel skal betale tilbage.

Foruden kun at låne de penge, som du har brug for, skal du også være opmærksom på løbetiden. Vælger du en lang løbetid vil du skulle betale en lav månedlig ydelse, men de samlede kreditomkostninger vil være forholdsvis høj. Vælger du i stedet en kort løbetid, vil den månedlige ydelse stige, men til gengæld vil de samlede kreditomkostninger blive betydeligt lavere.

Billigt lån

Selvom det er billigere at låne over en kort periode, skal du dog kun vælge at gøre dette, hvis din økonomi kan klare den høje månedlige ydelse. Hvis ikke, er det bedre at vælge en lidt længere løbetid.

Samlede kreditomkostninger dækker over, hvad du i alt skal betale for dit lån. Det vil sige, at både gebyrer, renter og lignende er regnet med her. Det svarer nogenlunde til ÅOP, hvilket står for årlige omkostninger i procent. De samlede kreditomkostninger er bare angivet i et kontant beløb.

Det kan ved første øjekast virke besværligt at finde frem til det billigste lån. I virkeligheden er det dog ikke tilfældet. Det du skal holde øje med, er ÅOP’en. Denne afslører nemlig hurtigt, hvilket lån der i sidste ende er billigst. Når du benytter nøgletallet ÅOP til at sammenligne, er det dog vigtigt, at du sørger for, at de pågældende lån har den samme løbetid og størrelse - eller kan tallet være misvisende. Du skal være opmærksom på, at ÅOP som regel er højere ved en kort løbetid, da gebyrer og lignende vægter højere, end ved en lang løbetid. Dette betyder dog ikke, at lånet bliver dyre, nærmere tværtimod. Det er desuden lovpligtigt for alle låneudbydere at oplyse om den pågældende ÅOP til låntageren, inden du takker ja.

Lån penge billigt
Morebanker

Lån penge lav rente

Du behøver ikke at skulle ud til bankerne for at finde et lån med en lav rente. Når du har muligheden for at sammenligne kan du hurtigt finde frem til det lån med den laveste rente. Du skal dog sørge for at holde øje med ÅOP, da denne modsat renten regner uigennemskuelige tal og gebyrer med.

Hos MoreBanker finder vi lån frem til dig med en variabel rente. Det vil sige, at renten på dit lån kan ændre sig i løbet af din valgte løbetid. En variabel rente ændrer sig nemlig efter det generelle marked. Går renten ned her, gør din rente det også. Til gengæld går den også op i takt med markedet. En fast rente er derimod, som navnet antyder, en rente der ligger fast gennem hele løbetiden. Der er fordele og ulemper ved begge dele, men en klar fordel ved den variable rente er, at den kan blive utrolig lav, hvilket er til stor fordel for dig.

Lån penge og få dem med det samme

Det er hurtigt og nemt at ansøge om et lån gennem MoreBanker. Det går ikke lang tid fra at du har sagt ja til det pågældende lån, til at du står med dem i din varetægt. Lån penge online og få alle fordelene med. Ikke nok med at det er en hurtig proces, er der heller ingen, der beder dig om at gøre rede for, hvad pengene skal bruges til. Det vil sige, at du kan bruge pengene på lige det, som du har brug for, uanset om det er en tandlægeregning, nyt køkken, ny bil, en rejse, tøj eller noget helt andet. Pengene er dine i den forstand, at du selvfølgelig betaler dem tilbage inden for den aftalte tid, men indtil da kan du benytte dem, lige som det passer dig.

Fysiske banker kan ikke tilbyde dig de samme fordele som en online låneudbyder. Dette er en noget mere langsommelig proces, og det er derfor ikke muligt at kunne stå med pengene i hænderne allerede samme dag. Har du brug for et hurtig lån nu og her, kan det derfor være en fordel at foretage det online.

Sammenlignings lån
Lån penge hurtigt

Hvordan optager man et lån

Men hvordan foregår det hele? MoreBanker sørger for en nem og enkel proces, når det kommer til at finde det lån, der passer til dig. Det eneste du skal gøre, er at udfylde felterne her på siden med størrelse på lånet, længden på din løbetid, din mail og telefonnummer. Dette tager ikke mange minutter at udføre, og allerede kort tid efter, at du har sendt ansøgningen af sted, vil forskellige banker begynde at kontakte dig med forskellige tilbud. Med andre ord vil bankerne altså begynde at konkurrere om dig. Det eneste du skal gøre herefter, er at vælge det lån, som passer bedst til dig. Du bekræfter din låneaftale med den pågældende udbyder med dit NemID. Nemmere bliver det ikke.

Det er selvfølgelig ikke alle og enhver, der kan foretage et lån. De fleste banker og låneudbydere har en række krav til deres lånere. Det gælder også for de banker, som MoreBanker er i kontakt med. Ved størstedelen af alle udbydere, er der en aldersgrænse. Denne lyder som regel på 18 år. Du kan derfor ikke foretage et lån før du er fyldt 18 år. Grunden til at mange låneudbydere har denne grænse er, at du ofte er mere ansvarlig og har bedre styr på din økonomi, efter at du er fyldt 18. Desuden er der en række formelle ting, som træder i kraft, den dag du fylder 18 år. 

Foruden at opfylde aldersgrænsen, kræver de fleste låneudbydere, at du ikke er registreret i RKI. RKI er et register for alle dårlige lånere. Det vil sige, at du havner her, hvis ikke du kan formå at overholde de aftaler, som du har lavet med den pågældende udbyder. Det gælder blandt andet, hvis du ikke betaler de penge, du skylder tilbage, indenfor den aftalte løbetid. Hvis du ender med at blive registreret her, er det bare med at komme ud derfra så hurtigt som muligt. Særligt hvis du har en ide om, at du senere vil få brug for at kunne foretage et lån igen. Du slipper ud af RKI, hvis du betaler den gæld, som du skylder.

Ofte er der også en række andre krav hos låneudbyderne, men disse veksler fra sted til sted.

Selvom bankerne sender dig en række tilbud, er du ikke forpligtet til at takke ja til nogle af dem. MoreBankers service er helt og aldeles uforpligtende, og du behøver derfor ikke at takke ja, hvis ikke du finder et lån, der passer til dig. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål på mail Info@morebanker.dk eller telefon 44 11 07 43.

Morebanker.dk