Billig lån

Sammenlign nogle af de billigste lån på markedet og find det rigtige lån for dig

Det er hurtigt og nemt og sikkert at ansøge om et lån igennem Morebanker


Lave renter

Hurtig ansøgningsprocess

Hurtig udbetaling

loading
INDHOLDSFORTEGNELSE


Billige lån

Leder du efter billige lån med lav rente? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har nemlig gjort alt det hårde arbejde for dig - vi har indsamlet alle de vigtigste informationer fra de forskellige låneudbydere, der er på markedet lige nu, så du blot skal træffe en beslutning om, hvilken udbyder, du gerne vil låne penge fra. Her kan du sammenligne priser, vilkår, svartid og meget mere fra de bedste udbydere på markedet, så du nemt og hurtigt kan finde det lån, som passer bedst til dig og din økonomiske situation.

Hvis du er havnet i en situation, hvor du har brug for at låne penge, er det helt almindeligt, at du leder efter det billigste lån med de bedste vilkår. Det er klart de færreste, som ikke ville vælge den billigste løsning - uanset hvad det er, man mangler. Faktisk er det i dag blevet sådan, at de online lån godt kan måle sig med et lån i banken.

Faktisk er det i nogle tilfælde endnu billigere at låne penge på nettet end at låne penge i banken. Det er også meget vigtigt at huske på, når man undersøger sine muligheder for at finde billige lån.

Morebanker.dk undersøger markedet - så du ikke selv behøver at gøre det. Det bliver nærmest ikke nemmere for dig som kunde at vælge mellem de mange udbydere, der er på markedet for billig lån lige nu. Når vi undersøger markedet ser vi blandt andet på vilkårene og priserne hos de forskellige udbydere, så vi kun viser dig de låneudbydere, vi rent faktisk kan stå inde for.

Her hos os kan du få tilbud fra flere forskellige låneudbydere med kun én enkelt ansøgning. Lettere bliver det vel nærmest ikke?

Billige lån

Billige lån med fast lav rente

Ønsker du at finde et billigt lån med en fast, lav rente? Så er der naturligvis også mulighed for det. Men først skal du dog undersøge, hvad en lav rente egentlig er. Afhængigt af din økonomi kan du være vant til en bestemt rente, hvilket vil gøre at en lav rente for dig, måske ikke er en lav rente for en anden. Derfor er det vigtigt, at du undersøger, hvilken rente, der passer til din økonomi. Det gælder også, hvis du skal låne penge i banken, og ikke kun, hvis du leder efter billige online lån med fast lav rente.

For at gøre det så fordelagtigt som muligt for brugerne af vores site, har vi udvalgt de bedste og billigste udbydere af lån, som vi viser dig her på siden. Vi har udvalgt dem på flere forskellige kriterier, heriblandt lave renter. Det betyder altså, at du kan være sikker på, at vi kun viser dig de bedste lån med de laveste renter.

Hvad er det billigste lån?

Hvad er det billigste lån med lav rente lige nu? Der findes mange billige online lån på markedet lige nu, og det bliver nemmere og billigere at låne penge på nettet. Faktisk kan man sige, at det er kunderne, der har fordelen på markedet lige nu. Det skal forstås på den måde, at der er så mange forskellige udbydere på markedet for online billige lån lige nu, at de kæmper om at få fat i kunderne.

Det vil også sige, at de gør alt hvad de kan for at gøre det så billigt som muligt for kunderne, så de vælger at låne penge hos lige netop dem. Det er også med til at gøre, at priserne holdes i bund, og det medvirker til, at vi kan sammenligne og vise dig de bedste og billigste lån her og nu, her på vores site. Derfor kan du trygt og sikkert klikke dig rundt på vores site for at finde det bedste og billigste lån med fast rente og lav rente, som passer til dig og dine behov.

Billige lån med NemID

I dag finder du nærmest ikke et online lån, hvor du ikke skal bruge Nem ID. Lån med NemID er nemlig den bedste, nemmeste og sikreste måde at formidle et lån på. Det er 100 % sikkert for dig som kunde at låne penge med Nem ID, fordi det er din egen, personlige digitale signatur, som sikrer dig - og långiveren - for, at det er lige præcis dig, og ikke en svindler, der optager lånet. Nem ID er helt og aldeles sikkert for både dig og låneudbyder, fordi det mindsker risikoen for svindel på lånemarkedet, og så er det desuden med til at sørge for, at det går super hurtigt, når man optager et billigt online lån med NemID.

Når du låner penge med Nem ID får du pengene udbetalt lynhurtigt. Låneprocessen går også ekstra hurtigt, når du bruger nem ID. Netop dette vil vi gerne give en mere uddybende forklaring på i de følgende afsnit. Det har nemlig ikke altid været lige så nemt at låne penge, som det er den dag i dag. 

I “gamle dage” tog det meget længere tid at optage et billigt lån, end det gør i dag. Før i tiden skulle man nemlig først selv undersøge sine muligheder for billige lån, for det var ikke lige så udbredt med sammenligningstjenester og tjenester ligesom Morebanker.dk, hvor du kan få mange lånetilbud på baggrund af bare én ansøgning. Førhen skulle man sende en låneansøgning med posten, hvilket kunne tage op til flere dage. Derefter skulle låneudbyderen svare tilbage på låneansøgningen - og dette svar skulle naturligvis også bruge et par dage til at nå tilbage til kunden.

Altså var det før i tiden en proces, der tog rigtig lang tid. Men så kom Nem ID på markedet, og det blev derfor meget nemmere for brugerne at optage lån på nettet. Det fungerer på den måde, at man kan underskrive sin låneaftale med Nem ID lige så snart, man modtagerr den. Det betyder altså, at låneudbyderen kan få et svar få sekunder efter, at du har underskrevet kontrakten.

Det er både nemmere og hurtigere for både dig som forbruger og for udbyderne af lån. Nem ID bruges også til at udbetale pengene til din konto. Hvis lånet skal gå ekstra hurtigt, udbetales pengene nemlig til din NemKonto, som er forbundet med dit NemID. Långiver kan udbetale pengene hurtigt til din Nem Konto, netop fordi den er koblet sammen med dit NemID, og du behøver derfor ikke at indtaste kontooplysninger for at få udbetalt pengene.

Hvor kan jeg finde et billigt lån?

Det er ikke altid let at finde det billigste lån, men der er flere steder, hvor du kan starte din søgning. Du kan for eksempel starte med at kigge på lån fra banker eller realkreditinstitutter. Du kan også undersøge, om der er andre steder, hvor du kan få et lån til en fornuftig rente.

Det er dog ikke altid, at det billigste lån er det bedste for dig. Du bør derfor altid undersøge, hvilket lån der passer bedst til dine behov. Du kan for eksempel tage højde for, hvor meget du skal låne, hvor lang tid du skal have lånet, og hvilke renter og gebyrer der er forbundet med lånet.

Du bør også være opmærksom på, at der kan være forskellige fordele og ulemper ved de forskellige lånetyper. Du bør derfor altid undersøge de forskellige lånetyper, før du beslutter dig for, hvilket lån du vil optage.

Hvor meget koster et typisk lån?

Lånebeløbet og løbetiden på et lån er to faktorer, der har stor indflydelse på, hvor meget det koster at låne penge. Jo højere lånebeløb og længere løbetid, desto dyrere bliver lånet. Derfor er det en god idé at undersøge markedet for at finde det billigste lån.

Renten på et lån er også en vigtig faktor. Jo højere rente, desto dyrere bliver lånet. Derfor er det en god idé at undersøge markedet for at finde det lån med den laveste rente.

Det er også en god idé at overveje, hvilken type lån der er bedst for dig. Der er mange forskellige typer lån på markedet, såsom forbrugslån, boliglån, realkreditlån og kviklån. Hvilken type lån du vælger, afhænger af, hvad du skal bruge pengene til.

Forbrugslån og kviklån er ofte de dyreste lån på markedet, mens boliglån og realkreditlån er nogle af de billigste lån.

Hvis du vil have et overblik over, hvilke lån der er tilgængelige på markedet, kan du bruge en låneberegner. En låneberegner giver dig mulighed for at sammenligne lån på en enkelt platform. Du kan indtaste dine lånekriterier, og låneberegneren vil vise de bedste lån tilgængelige på markedet.

Billige lån til bil

Vidste du godt, at man også kan låne penge til køb af bil på nettet? Hvis ikke, så ved du det i hvert fald nu. Der findes faktisk en lang række af gode og pålidelige billån online, som du med god samvittighed kan overveje, hvis du går og tænker på, om du har behov for at låne penge til bil. Et bil lån er en rigtig god og nem måde at få finansieret sit bilkøb på, hvis man ikke har råd til at betale den fulde pris for bilen, eller hvis man måske har brug for hjælp til udbetalingen på en bil.

Lån penge til bil, hvis du er i tvivl om hvorvidt du kan finansiere dit bilkøb. Det er selvfølgelig også en mulighed for dig at låne penge i banken til køb af bil, men det forholder sig faktisk sådan, at de online bil lån også godt kan hamle op med priserne på et bil lån i banken. Et lån bil online kan du nemlig få med nogle gode renter, som ikke nødvendigvis er meget højere end de renter, du kan få i din bank.

Du kan vælge, om du er mest interesseret i at optage et billån i banken eller om du vil undersøge dine muligheder for at tage et billigt online billån. Det kan selvfølgelig godt være, at du vil holde alle dine lån samlet, hvis du for eksempel allerede har et huslån eller lignende i din lokale bank, og at du derfor kan få en fordelagtig rente, hvis du beholder lånene samlet. Men det kan faktisk godt betale sig at sammenligne priserne på forskellige lån - både online lån og banklån. For du kan rent faktisk være heldigt at finde et lån, som passer bedre til dig og din økonomi, og som rent faktisk er billigere eller måske har en lavere rente.

Billige lån uden renter - findes det?

Man skulle ikke tro det, men der findes faktisk billige lån uden renter. Disse lån kaldes for rentefri lån, og der er mange udbydere, der tilbyder denne slags billig lån uden rente. Du kan låne penge rentefrit, hvis du undersøge dine muligheder for at få et rentefrit lån.

Et billigt lån uden renter er et lån så der ikke skal betales renter på. Det er som regel en vis periode, hvor man som kunde slipper for at betale renter. Denne periode varer typisk fra én måned og op til 12 måneder. Det kan også foregå på den måde, at man kan vælge én eller to rentefri måneder på et år, hvor man ikke behøver at betale renter på sit lån.

Der findes også en anden måde at få et billigt rentefrit lån på. Der er nemlig også flere og flere udbydere af lån, der tilbyder de første 14, 30 eller helt op til 60 dage uden renter. Det betyder altså, at du kan slippe for at betale renter i op til to måneder. Hvis du optager sådan et lån kan du altså - hvis du har mulighed for det - slippe helt og aldeles for at betale noget i rente, hvis du kan betale det lånte beløb tilbage inden for den rentefri periode. Det vil sige, at hvis du har fået et rentefrit lån i 30 dage, kan du rent faktisk låne penge gratis, hvis du altså betaler hele beløbet tilbage inden for de 30 dage.

Det er selvfølgelig en god idé, hvis du på forhånd er informeret om, hvad en rente rent faktisk er for noget. For selvom det sikkert lyder rigtig godt med et rentefrit lån, er det stadig en god idé hvis du ved, hvad det er, du egentlig slipper for at betale. En rente på dit lån er - kort fortalt - en form for gebyr, man som låntager betaler til långiver, for at have långivers penge til rådighed. Det er altså en lille procentdel af det lånte beløb, som man betaler for at låne pengene. Man betaler som regel renten hver måned, og en rente kan enten være en fast procentsats hver måned i hele løbetiden, eller det kan være en variabel rente, som afhænger af markedet.

Lån penge billigt - hvordan foregår det?

Hvordan låner man penge? Det er faktisk et meget almindeligt spørgsmål, når det kommer til de billige lån online. Det er nemlig ikke en selvfølge, at man ved, hvordan det foregår, når man låner penge online. Derfor vil vi i dette afsnit præsentere dig for de ting, du bør vide inden du låner penge. Vi har samlet alle de vigtigste informationer i en lille guide til, hvordan man kan låne pengene billigst.

Danmarks billigste lån

For at finde Danmarks billigste lån 2020 er der en række parametre, du med fordel kan se på, når du sammenligner de forskellige lån. Disse parametre er for eksempel:

 • Den månedlige ydelse
 • Høj rente vs. lav rente
 • Gebyrer
 • ÅOP eller Årlige Omkostninger i Procent
 • Løbetid
 • Svartid
 • Anmeldelser fra andre kunde

Den månedlige ydelse på et lån er det beløv, du betaler på lånet hver måned. Det er altså den samlede udgift, der inkluderer selve afdraget på lånet samt renter og gebyrer. Den månedlige ydelse afhænger derfor også af, om du betaler renter på lånet i den pågældende måned.

Renten er én af de vigtigste parametre, når det kommer til at finde billigere forbrugslån. Det er nemlig renten, der kan være med til at bestemme, om et lån er et billigt lån eller et dyrt lån. En lav rente er ikke ens betydende med et billigt lån - og omvent er en høj rente ikke det samme som, at lånet er dyrt. Det afhænger af lånebeløb, løbetid og din egen økonomi.

Gebyrer indebærer en lang række af omkostninger, som er forbundet med optagelse af et lån. Der kan være lån på markedet, hvor der er utroligt mange omkostninger, som er skrevet med småt, og som man derfor ikke er opmærksom på. Disse engangsomkosninger kan for eksempel være: 

 • Stiftelsesomkostninger
 • Ekspeditionsgebyr
 • Tinglysningsafgift eller tinglysningsgebyr
 • Dokumentgebyr
 • Administrationsomkostninger
 • Osv.

De Årlige Omkostninger i Procent er det vigtigste nøgletal, du bør bruge, når du sammenligner priserne for at finde Danmarks billigste lån. De årlige omkostninger i procent er nemlig et tal, der viser, hvad du helt konkret kommer til at betale for dit lån per år. Det vil sige, at det er et tal, der inkluderer samtlige omkostninger for lånet: Både ydelse, rente og øvrige omkostninger og gebyrer. Det er altså dette tal, der er bedst at bruge, når man sammenligner lån på nettet.

Løbetiden på dit lån kan også have betydning for, hvad det vil koste dig at låne penge. Især hvis du har optaget et lån med variabel rente, er det af stor betydning, hvor lang lånets løbetid er. For hvis du har variabel rente, kan du riskiere at komme til at betale rigtig meget for dit lån, hvis renten er høj i en lang periode. Omvendt kan du også være heldig, at du får en lang periode med en meget lavere rente, netop fordi din rente er variabel.

Svartid er den tid, det tager for den online bank (låneudbyderen) at svare på din låneansøgning. Svartiden hos de fleste online banker er i dag utroligt kort - faktisk helt ned til 60 sekunder. Dog kan der også gå op til cirka 24 timer hos nogen banker, før du får svar på din ansøgning. Du skal især være opmærksom på svartiden, hvis du ønsker et hurtigt billigt lån. Du kan desuden med fordel læse anmeldelser fra andre, tidligere brugere på nettet, hvis du vil vide, hvilke erfaringer andre har haft med at låne penge hos den pågældende bank.

Hvad er det billigste lån?

Det er et spørgsmål, som mange danskere stiller sig selv, når de skal låne penge. Og det er ikke sådan et enkelt spørgsmål at svare på. Der er mange forskellige typer lån på markedet, og de har alle forskellige priser.

Det billigste lån er igennem KreditNu,som står med en rente på 0%.

Det er derfor vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser, inden du vælger et lån. Du skal overveje, hvor meget du har brug for at låne, hvor lang tid du skal bruge pengene, og hvad du vil bruge pengene til.

Når du har overvejet disse ting, kan du begynde at sammenligne de forskellige lån på markedet. Du kan starte med at tjekke de forskellige låneinstitutter og se, hvilke renter de tilbyder. Du kan også tjekke de forskellige lånetyper, og se hvilke der passer bedst til dine behov.

Hvis du føler dig usikker på noget, kan det være en god idé at snakke med en økonomisk rådgiver. De kan hjælpe dig med at finde det billigste lån for dig.

Bliv klogere på lån og økonomi

Hos MoreBanker mener vi, at alle forbrugere har ret til at kunne gennemskue lånemarkedet. Derfor synes vi, at man skal have mulighed for at indhente lånetilbud fra flere forskellige banker via én ansøgning - frem for, at man skal sende individuelle ansøgninger afsted til hver enkelt bank. På den måde sørger man for, at der ikke gøres forskel på forbrugerne og de vilkår, de kan ansøge på. Dermed er vi med til at sørge for gennemsigtighed på lånemarkedet og samtidigt sørge for, at danskerne kan få de bedste lånetilbud og dermed spare penge på deres lån.

Vil du gerne blive endnu klogere på vores tjeneste eller bare på økonomi generelt? Her på vores site har vi samlet en række artikler om alt fra forbrugslån til privatøkonomi, så du læser mere om alle de forskellige begreber, nøgletal og lånetyper, der er relevante for dig, hvis du overvejer at tage et lån eller måske endda gøre brug af vores tjeneste.

Hvad er de vigtigste ting, jeg skal overveje, når jeg vælger et lån?

Der er et par ting, du skal overve når du væl lån. Først og fremmest skal du overveje, hvor meget du har brug for at låne. Du skal også overveje, hvor meget du kan tilbagebetale hver måned. Det er også vigtigt at overveje, hvor lang tid du ønsker at låne pengene. Når du har overvejet disse ting, kan du begynde at se på de forskellige lånetyper og rentesatser.

Der er mange forskellige steder, du kan finde billige lån. Du kan starte med at kigge på online lån. Der er mange online låneudbydere, der tilbyder billige lån. Du kan også kigge på banker og realkreditlån. en god kreditværdighed, kan du finde billige lån hos disse udbydere.

Billig lån

Står man i en situation, hvor man har brug for at låne penge, er det helt naturligt at man går efter billige lån - og måske endda det billigste lån overhovedet - så man kan låne penge til det man har brug for uden at skulle betale alt for meget for det. Og derfor er det selvfølgelig også helt naturligt, at vi også har en sektion om billige lån her hos MoreBanker. For vi ved nemlig, at det er de billige lån, vores kunder går efter. 

Det er også én af de kriterier, vi har haft i baghovedet, når vi udvælger de banker, som vi samarbejder med - nemlig at de skal tilbyde billige lån til vores brugere. Så når du ansøger om et lån via vores service, hvor du får tilsendt tilbud fra flere banker via blot én enkelt ansøgning, kan du være helt sikker på, at du kun får tilbud fra de banker, som kan tilbyde de absolut billigste lån. Vi har nøje udvalgt hvilke banker vi samarbejder med, så vi kan være helt sikre på, at vores brugere får de mest fordelagtige lån til de bedste priser. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre lånemarkedet så nemt og overskueligt at bruge for vores kunder som overhovedet muligt. Og derfor vil vi gøre det nemt for dig at få et billigt lån her hos os. 

Vil du gerne vide endnu mere om hvordan man får et billigt lån? Så kan du med fordel blive lige hvor du er. For herunder kommer vi meget nærmere ind på de forskellige fordele og ulemper, der er ved billige lån, ligesom vi også kommer til at forklare nærmere hvordan du bærer dig ad med at finde de billigste og bedste lån på markedet. Du kan også læse meget mere om hvordan du kan sammenligne de billige lån og dermed finde det, der passer bedst til dine behov og kriterier for et godt lån. Og slutteligt kommer vi også ind på lånevilkår og krav til hvad du skal opfylde for at få lov til at ansøge om de billige lån - så bliv ved med at læse og bliv meget klogere på billige lån.

Billige lån uden sikkerhed

Billige lån uden sikkerhed er den form for lån, der er mest udbredt på nettet. Faktisk forholder det sig sådan, at langt størstedelen af alle online lån er lån uden sikkerhed. Det vil altså sige, at det er lån hvor du ikke skal stille sikkerhed for det lånte beløb. Med andre ord skal du hverken stille hus, bil, båd eller feriebolig som pant for de penge du låner hos din online bank. Netop det, at du kan få et lån uden sikkerhed er med til at gøre processen for lånet kortere og nemmere, hvilket faktisk er én af de faktorer, der er medvirkende til at lånet bliver billigere for dig. For når hverken du eller medarbejderen hos låne udbyderen skal bruge arbejdstid og kræfter på alt det papirarbejde, der er forbundet med at stille sikkerhed for lånet, skæres nogle af de dyre og tidsforlængende faktorer fra, og dit lån bliver dermed meget billigere. Og det bliver samtidigt lettere at optage - og endda også meget nemmere for banken at tilbyde gode og billige lån, fordi de heller ikke skal bruge tid og kræfter på at lave ekstra unødvendigt papirarbejde.

Lån penge gratis

Det er aldrig helt og aldeles gratis at låne penge, selvom vi naturligvis alle sammen ville ønske, at det var. Men faktisk er der noget, der hedder et gratis lån. Og det fungerer på den måde, at man kan lån penge uden at skulle betale noget for det. Det skal forstås på den måde, at man ikke betaler renter på sit lån i den periode, hvor man har pengene til rådighed. Det fungerer typisk sådan, at man låner pengene med en ganske kort løbetid. Det kunne for eksempel være 14 dage, 30 dage eller to måneder. Og så kan man altså låne pengene uden at betale renter på lånet, så længe man blot sørger for at betale pengene tilbage inden for den aftalte løbetid. Grunden til at man kalder det et gratis lån eller at udbyderne reklamerer med, at man kan låne penge gratis er, at renterne på lånet typisk er det, man omtaler som det, det koster at låne pengene. Og når der ikke er nogle renter på lånet, er der jo i princippet tale om et gratis lån. Man skal dog huske at være opmærksom på, at der kan være andre omkostninger forbundet med lånet selvom man ikke skal betale renter. Og derfor er der ikke nødvendigvis altid tale om et 100 % gratis lån, hvis man stadig skal betale stiftelsesomkostninger, dokumentgebyr eller andre engangsudgifter.

Lån penge hurtigt

Vil du gerne finde den hurtigste måde at låne penge på? Så skal du faktisk ikke lede særligt meget længere. For et online lån er faktisk den absolut hurtigste måde at låne penge på. Og det egner sig særlig godt til dig, er har brug for at låne penge billigt og billigt. Det kunne være i forbindelse med, at du står med nogle uforudsete udgifter, som du ellers ikke har råd til at betale. For eksempel hvis dit køleskab eller din vaskemaskine er gået i stykker, og du har brug for at købe nyt med det samme for at få hverdagen til at fungere, eller hvis du kommer til at tabe din smartphone og derfor har brug for at få skærmen repareret før du kan bruge den i gen - i sådanne tilfælde kan det være rigtig rart med en hjælpende hånd rent økonomisk og dermed at finde en måde at låne penge på hurtigt, så man kan få betalt de uforudsete udgifter hurtigst muligt.

I og med at hele låneprocessen foregår online, vil du med et billigt online lån hurtigt have penge mellem hænderne, som du kan bruge på at købe nye hvidevarer eller på en reparation af de apparater, der er gået i stykker. Faktisk går det så hurtigt, at du kan sende din ansøgning nu og allerede inden for få minutter have svar på, om du er blevet godkendt til lånet eller ej. Og hvis du er blevet godkendt til lånet, kan du underskrive din låneaftale med det samme og få pengene udbetalt direkte til din NemKonto. Og så har du pengene inden for maksimalt to eller tre dage - hvis ikke allerede samme dag som du ansøger.

Billig lån til studerende

Vi har stort set alle sammen prøvet det der med at være studerende og skulle spare så meget som muligt hver eneste måned. Vi ved nemlig alle sammen, at det er dyrt at være studerende, og at det nok er den periode i ens liv, hvor man har færrest penge til rådighed, selvom det også er dér, man gerne vil kunne bruge lidt ekstra penge på at forsøde studie tilværelsen - så alle penge ikke kun går til studiebøger, forsikringer og husleje. Og derfor kan det være nødvendigt at gå på jagt efter et billigt lån til studerende - hvis altså man gerne vil kunne have lidt ekstra penge mellem hænderne hver måned og kunne bruge dem på andet end det, der er allermest nødvendigt.

Som udgangspunkt vil de fleste sige, at et SU-lån er vejen frem så længe du er studerende. Og det er vi til en vis grad enige i. For billig lån til studerende hænger ikke på træerne, og et SU-lån er sandsynligvis det mest fordelagtige lån for dig så længe du stadig er studerende, fordi det er et lån, der har meget fordelagtige vilkår og en relativt lav rente. Og med et SU-lån skal du ikke føle dig presset til at betale lånet tilbage hurtigst muligt, men du har derimod bedre mulighed for at tilpasse lånet så det passer til dig og den situation, du befinder dig i som studerende.

Men ønsker du ikke at optage et SU-lån som studerende er der naturligvis også andre løsninger, som kan være relevante - og det kunne for eksempel være et af de billige lån, som vi allerede har nævnt her på siden. For selvom SU-lån er det lån, der har de bedste renter for de studerende, kan det sagtens være, at man kan finde billige lån på nettet, som næsten kan tilbyde samme renter og vilkår som det gode SU-lån kan. Så det er værd at undersøge markedet, hvis man gerne vil finde det bedste og billigste lån overhovedet.

Sammenlign og find det billigste lån

Når du starter jagten på et lån er du altså bedst tjent med fra start af at sammenligne alle de lån, du overvejer. Og med det mener vi, at du bør se på lånevilkår, rente, løbetid, lånebeløb og alle de andre parametre hos alle de forskellige udbydere, som du overvejer at låne fra. Det er nemlig en rigtig god idé at indhente lånetilbud fra flere forskellige udbydere inden man vælger, så man kan sikre sig, at man finder det bedste og billigste lån. Det kan man nemlig kun være helt sikker på at finde, hvis man sammenligner. Og det kan du vælge at gøre ved at sende en låneansøgning til samtlige af de udbydere, som du overvejer at låne penge fra. 

Eller du kan sammenligne de forskellige lån ved at gøre brug af vores tjeneste her på MoreBanker. Vores mission er at gøre det så nemt som overhovedet muligt for vores brugere at finde de bedste og billigste lån. Og derfor har vi skabt en tjeneste, hvor du kan nøjes med at sende én enkelt ansøgning afsted og modtage lånetilbud fra op til fire forskellige låneudbydere. På den måde har vi sørget for at gøre al det hårde arbejde for dig, så du blot skal ansøge én gang - i stedet for at ansøge hos hver enkelt låneudbyder.

Når du har sendt din ansøgning hos MoreBanker.dk skal du bare læne dig tilbage og vente på at modtage gode lånetilbud fra de fire banker, som vi samarbejder med. Og når du har modtaget deres lånetilbud kan du sammenligne dem og dermed finde det bedste lån, som du mener passer bedst til dig. Du kan for eksempel vælge at gå efter billige lån med lav rente, eller du kan se på, om de forskellige lånetilbud har gode kundefordele for dig, hvis du vælger at låne hos dem - det kunne for eksempel være muligheden for at indfri lånet før tid eller rentefri perioder så du har mulighed for at gøre lånet mere fleksibelt og dermed mere personligt.


Kontakt mig på:
Skrevet af
Mark Andersen
CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing.
Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.