Samle dine lån i ét 

samlelån og spar penge

Et samlelån kan spare dig for tusindvis af kroner - hver måned. 

Få overblik over din økonomi og få et større rådighedsbeløb.


Udfyld én ansøgning, sammenlign bankernes renter

og find det billigste samlelån - Det tager kun få minutter. 


Gratis og uforpligtende

Første tilbud indenfor 1 minut

Gennemsnitlig besparelse på 48.500 kr. årligt

loading
INDHOLDSFORTEGNELSE

Gør det nemt for dig selv med samlelån

Det kan være svært at holde styr på de forskellige lån, der er optaget hos forskellige udbydere. Det er tidskrævende, og det kræver et stort overblik at have forskellige slags lån, med forskellige renter og udløbsperioder. Med et samlelån gør du det nemt for dig selv at holde styr på dine lån. Du slipper for vanskelighederne med at skulle indbetale forskellige beløb, forskellige steder, og spare derfor dig selv for en masse besvær.

Hvad er et samlelån?

Et samlelån er et lån, som kan optages for at samle alle dine lån. Med et samlelån afdrager du derfor dine lån samlet. Har du både forbrugslån, kviklån og banklån, optager du istedet ét stort lån hos én enkelt långiver, og tilbagebetaler derfor kun på dit samlelån. Ved et samlelån slipper du altså for at skulle betale forskellige beløb hver måned, hos forskellige långivere. Samlelån gør det nemt og overskueligt at afdrage dine lån, og holde styr på hvor langt du er i processen. Derudover er der også mange økonomiske fordele ved at samle dine lån.

Fordelene ved samlelån

 • Bedre overblik
  1. Et samlelån giver dig bedre overblik over dine lån. Ved kun at have ét lån at tilbagebetale på, er det let at skabe et overblik over, både hvor langt i processen du er, men også over hvad dit rådighedsbeløb er hver måned. Der skabes ikke forvirring over de forskellige beløb, der hver måned skal betales.
 • Afdrag på kun ét lån
  1. Det bliver ikke meget nemmere, end kun at skulle afdrage på ét enkelt lån hver måned. Ved kun at skulle afdrage på dit samlelån, skabes der ikke forvirring eller uoverskuelighed, når lånene skal tilbagebetales.
 • Mulighed for bedre renter
  1. Ved et samlelån er det muligt at få en lavere rente på dine lån, og du kan derved spare penge. I nogle tilfælde kan det nemlig give en bedre rente at have et større og mere langsigtet lån, fremfor en masse mindre og kortsigtede lån.
 • Mulighed for et større rådighedsbeløb
  1. En af fordelene ved at optage et samlelån er at det kan give dig et større månedligt rådighedsbeløb. Ved at samle lånene, og få en lavere rente, vil du skulle betale mindre af i måneden på dit lån. Derudover sænkes dine samlede omkostninger ofte ved et samlelån, og det månedlige afdrag vil derfor blive mindre. På denne måde vil et samlelån gøre, at du har flere penge til rådighed i måneden.

Vælg dit samlelån med omhu

Når du skal ud og vælge hvilket samlelån du finder mest interessant, er det vigtigt at tjekke op på, hvilke renter og gebyrer der vil være. Derudover er det også ideelt at finde ud af, hvilken lånetype der vil være bedst for dig og de lån der skal samles. De forskellige långivere vil give forskellige bud på dit samlelån, så vær opmærksom på alle detaljerne, før du vælger hvilket samlelån du vælger at gå med. En god ide vil være at sammenligne de forskellige lån, ud fra de årlige omkostninger i procent, for at finde det billigste samlelån, således det kan betale sig, at samle dine lån.Når du skal ud og vælge hvilket samlelån du finder mest interessant, er det vigtigt at tjekke op på, hvilke renter og gebyrer der vil være. Derudover er det også ideelt at finde ud af, hvilken lånetype der vil være bedst for dig og de lån der skal samles. De forskellige långivere vil give forskellige bud på dit samlelån, så vær opmærksom på alle detaljerne, før du vælger hvilket samlelån du vælger at gå med. En god ide vil være at sammenligne de forskellige lån, ud fra de årlige omkostninger i procent, for at finde det billigste samlelån, således det kan betale sig, at samle dine lån.

Hvornår er samlelån en god ide?

Samlelån er en god ide til dig, som har forskellige små lån, hos forskellige långivere. Det er til dig, som kan finde de forskellige låns detaljer uoverskuelige, og som gerne vil have et bedre overblik over din økonomiske situation. Et samlelån skal kunne betale sig at optage - det skal ikke gå ud over dit månedlige rådighedsbeløb, at optage lånet. Hvis det er tilfældet, at du ved at samle dine lån vil få en mere fordelagtig rente og bedre gebyrer, vil du kunne få et større månedligt rådighedsbeløb, og samlelånet vil derfor være ideelt at optage. Regn på samlelånet og sæt det op imod dine nuværende lån. På denne måde finder du hurtigt ud af, om det kan betale sig for dig, at optage et samlelån.

samlelaan

Godt at vide om samlelån

Der er så mange ting i livet, som vi gerne vil have råd til at gøre eller købe. Det kan være, vi gerne vil have råd til at rejse, til at købe en bil eller til at investere i en bolig. Det kan også være, vi gerne vil have råd til at kunne tage ud og spise på restaurant, til at købe nyt tøj eller til at købe det nyeste og smarteste teknologi. Desværre er det ikke altid, at vi har råd til at gøre eller købe alle disse ting, og det betyder, at vores økonomi har svært ved at følge med, når vi ønsker os det hele, men kun har råd til det halve. Når vi ikke selv kan finde penge til at gøre alle de ting, vi gerne vil, resulterer det ofte i, at vi optager diverse former for lån for alligevel at have råd til de ting, vi ønsker os.

Der findes mange forskellige slags lån på markedet, som alle tjener forskellige formål. Hvis du er en af dem, som har optaget flere lån forskellige steder, oplever du sikkert, at det kan føles som en uoverskuelig jungle at holde styr på de forskellige lån, der er optaget hos forskellige udbydere. Det kan være tidskrævende, fordi det kræver, at du har et stort overblik over de forskellige slags lån, der alle har forskellige renter og udløbsperioder. Når du har flere lån forskellige steder, kan du opleve at have det, som betegnes en “klatgæld”, fordi dine lån er spredt ud hos forskellige låneudbydere. Det kan betyde, at du rent faktisk har nogle dyre lån, fordi du betaler forskellige beløb af hos forskellige udbydere, der alle har forskellige renter. Heldigvis kan du gøre det mere overskueligt for dig selv ved at samle dine eksisterende lån til ét samlet lån. Hvis du synes, det virker mærkeligt at optage et nyt lån for at kunne indfri dine eksisterende lån, så skal du ikke fortvivle. Der er nemlig mange fordele forbundet ved at samle dine lån ét sted. Herunder har vi samlet al den information, du behøver om samlelån, så du har de bedste forudsætninger for at få styr på din økonomiske situation.

Hjælp til samlelån

Vi forstår godt, hvis du synes, det kan virke uoverskueligt med alle dine lån, og hvordan du bedst kan samle dine lån ét sted. Heldigvis er der masser af hjælp at hente flere steder. Hvis du er en af dem, der har flere lån hos flere forskellige låneudbydere, og du ønsker at samle dine lån, kan det være en god ide først at danne dig et overblik over din

e lån og din gæld. På skat.dk kan du få et hurtigt overblik over din gæld. Du kan dog ikke se alle dine kreditorer, men du kan få et overordnet overblik over, hvor mange penge du skylder. Når du ønsker at samle dine lån, kan du indhente forskellige lånetilbud hos forskellige udbydere, som kan hjælpe dig med at omlægge dine dyre lån til ét samlelån. De kan hjælpe dig med at vurdere, hvordan dit lån skal skrues bedst sammen, således det passer bedst til de behov, du har. De kan også hjælpe dig med at vurdere, om det er bedst, at dit lån skal betales forholdsvis hurtigt af, eller om det er bedre for dig at afdrage et mindre beløb over en længere periode. Denne vurdering kommer til at påvirke den månedlig ydelse, og din låneudbyder vil naturligvis hjælpe dig med at vurdere, hvor meget din økonomi kan bære, at du skal betale af hver måned på dit lån. Når du har besluttet dig for, hvor du vil ansøge om et samlelån, vil der blive foretaget en kreditvurdering, som er din tryghed for, at låneudbyderen kun låner dig de penge, som din økonomi kan bære.

Kontakt mig på:
Skrevet af
Mark Andersen
CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing.
Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

Spørgsmål og svar om samlelån

Hvad er et samlelån?
Et samlelån er et lån hvor du samler flere mindre lån til et stort. Dette giver typisk en lavere rente, så du sparer penge, og det gør det nemmere for dig at holde overblikket over din gæld.
Hvem kan ansøge om et samlelån?
Følgende kriterier skal være opfyldt for at du kan låne: Du skal være fyldt 18 år, Du skal have fast bopæl i Danmark, Du må ikke være registreret i Debitor Registret eller RKI, Du skal have en fast indtægt
Hvor meget kan jeg låne?
Du kan låne op til 500.000 kr. 

Du kan finde svar på mange flere spørgsmål i vores FAQ-sektion

Gå til FAQ Gå til faq