Privatlån

Realiser dine drømme og finde det bedste privatlån for dig

Privatlån

Lånebeløb
kr
25.000500.000
Låneperiode
115
Estimeret månedlig afdrag
Månedlig afdrag kr


Privat lån


Er du i tvivl om, hvad der gør, at et privat lån adskiller sig fra de andre former for lån på markedet? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden vil vi nemlig præsentere dig for, hvad et privatlån egentlig er for en størrelse, og vi giver dig et overblik over de forskellige ting, der gør sig gældende for et privatlån. Vi viser dig også de muligheder, du har for at optage et privatlån, og vi fortæller dig, hvordan du bedst muligt kan sammenligne forskellige udbydere at privatlån, der er på markedet lige nu, så du kan finde det bedste og billigste privatlån, der passer til dig og dine behov. Læs mere herunder omkring, hvad et privatlån egentlig er og hvordan du kan optage det.

Hvis du leder efter et billigt privatlån er det her et rigtig godt sted at starte din søgning. Her på MoreBanker.dk kan du nemlig - med få klik og bare én enkelt ansøgning - få lånetilbud fra flere forskellige banker på markedet for privatlån. Det bliver faktisk næsten ikke nemmere for dig som kunde at finde det billigste og bedste privat lån på markedet, når du kan få alle de bedste lånetilbud med blot én enkelt låne ansøgning.

Privatlån
Hvad er et privatlånHvad er et privat lån?


Hvad er et privatlån? Det er det spørgsmål, vi vil besvare for dig i dette afsnit. Et privatlån er - som navnet måske antyder - et lån, der kan tages af privatpersoner. Modsætningen til et privatlån vil være et erhvervslån, som er et lån, der kan tages af en virksomhed eller lignende. Når du som privatperson leder efter et lån, hvad enten det er på nettet eller i banken, handler det altså om et privatlån.Et privatlån kaldes også for et online lån, et kviklån, et forbrugslån eller et lån til privat. Ja, kært barn har mange navne. Men de forskellige navne eller begreber dækker faktisk stort set alle sammen over den samme type lån. Disse lån er lån til privat person, som kan optages på nettet. Med et privatlån kan du helt selv bestemme, hvad du vil bruge pengene til, og der er ikke nogen bankrådgiver eller lignende, der stiller spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge det lånte beløb til. Du har desuden selv mulighed for at bestemme lånets løbetid, så du kan tilpasse lånet endnu mere til din egen økonomi og dine egne behov. Du kan med andre ord bruge pengene lige som du har lyst til, om det er lån til bryllup, lån til ferie eller lån til køb af bil.

Sammenligning af privatlån
Privatelån uden sikkerhed

Privat lån uden sikkerhed


Et privatlån uden sikkerhed er et lån til privat person, hvor du ikke skal stille sikkerhed for lånet. At stille sikkerhed for et lån betyder, at man giver kreditinstituttet eller banken en garanti for, at man kan betale de lånte penge tilbage. Det kan man for eksempel gøre ved at stille sit hus eller sin bil i en form for “pant” for lånet. Det vil altså sige, at hvis du har stillet dit hus som sikkerhed for dit lån, vil banken kunne beholde dit hus i tilfælde af, at du ikke kan betale deres penge tilbage. Det er dog usandsynligt, at man stiller sit hus i sikkerhed for et privatlån online. Et privatlån uden sikkerhed er altså et lån uden “pant” eller “garanti” for lånet.

Et privatlån uden sikkerhed betyder altså også, at der medfølger mindre papirarbejde, når man optager lånet. Når du optager et lån uden sikkerhed er det altså meget nemmere for dig som kunde at optage lånet, og låneprocessen kommer til at gå meget hurtigere, end hvis du optog et privat lån, hvor du skulle stille noget i sikkerhed.


Billigt privatlån


Hvis du ønsker at finde det billigste privatlån på markedet, kan du med stor fordel gøre brug af vores tjeneste, hvor du med bare én låneansøgning kan modtage lånetilbud fra flere forskellige online banker og låneudbydere. Når du får flere lånetilbud bliver det meget nemmere for dig at vælge det billigste privatlån, fordi du netop kan sammenligne helt konkrete tilbud på lån. Hvis du får flere lånetilbud øger det også muligheden for at låne, fordi man ikke behøver at gå igennem alt det arbejde, der ligger i at sammenligne priser og tilbud hos forskellige banker, men det hele bliver gjort for dig, mens du blot skal indsende en enkelt ansøgning.

Billigt privatlån
Samlelån


Når du leder efter billig privat lån er der nogle bestemte nøgletal, du kan bruge til at sammenligne priserne på. Når du sammenligner priserne på lån kan du nemlig være sikker på, at du finder det bedste privatlån til den bedste pris. Du kan med fordel sammenligne lån på disse faktorer:

  • - Månedlige ydelse
  • - Renter og gebyrer
  • - Årlige omkostninger i procent

Den månedlige ydelse er den pris, du betaler tilbage til bank eller låneudbyder hver måned. Den månedlige ydelse indeholder det beløb, som du helt konkret afdrager på det lånte beløb. Den månedlige ydelse inkluderer desuden de renter, du betaler på lånet samt eventuelle gebyrer, der er på lånet hver måned.

Renter og gebyr 


Renter og gebyrer kan dække over mange ekstra omkostninger, der er forbundet med dit lån. Renten er den procentsats af det lånte beløb, som du betaler hver måned. Det er den pris, du betaler for at have det lånte beløb til rådlighed. Der kan desuden være andre gebyrer forbundet med dit privatlån, og disse kunne for eksempel være administrationsomkostninger, stiftelsesomkostninger, dokumentgebyr eller lignende engangsomkostninger. Denne type omkostninger er ofte ikke til at se med det samme, når man sammenligner lånene, men det er derfor samtidigt nogle omkostninger, der er værd at holde øje med, når man leder efter billige privatlån.

Renter på privatlån
ÅOP og privatlån

ÅOP


De Årlige Omkostninger i Procent er dog det nøgletal, du i første omgang bør se på, når du sammenligner priser på privatlån. Årlige Omkosninger i Procent, som forkortes ÅOP, er det nøgletal, der inkluderer samtlige omkostninger for lånet og viser det som et procenttal. Med dette tal kan du se alle omkostninger samlet og derfor bruge dette procenttal til at sammenligne flere forskellige lån. ÅOP står for det samlede beløb, som skal betales tilbage på lånet, så jo lavere ÅOP et lån har, jo billiger er det for dig at optage og tilbagebetale lånet.


Privatlån uden kreditvurdering


Når man ansøger om at låne penge, vil der som regel blive foretaget en kreditvurdering. Dette gør bankerne eller låneudbyderne for at sikre sig, at den kunde, der ansøger om et lån, nu også har økonomien til at betale lånet tilbage. Når banken foretager en kreditvurdering på dig, ser de blandt andet på din alder, din private økonomi, din indkomst og din arbejdssituation.

Privatlån uden kreditvurdering
Sammenligning af privatlånDe fleste låneudbydere ser desuden på, om du er registreret i RKI. Hvis du er registreret i RKI er det nemlig langt de færreste banker, der vil låne penge til dig, fordi det betyder, at du før i tiden har haft problemer med at vedligeholde din gæld. Hvis du før har lånt penge eller lignende, men ikke har været i stand til at betale tilbage, vil du blive regisreret som “dårlig betaler” i RKI eller Debitor Registret. Hvis du er registreret i et af disse registre, er det ikke en god idé at låne flere penge eller optage et privat lån trods RKI, men derimod bør du fokusere på at få afdraget på din eksisterende gæld, så du kan komme ud af RKI.


Privat lån med lav rente


Når du sammenligner priser på lån er det, som allerede nævnt, rigtig vigtigt, at du er opmærksom på renten på dit privatlån. Et lån med lav rente kan nemlig sikre dig et utrolig billigt privatlån. Men en lav rente er dog ikke ensbetydende med et billigt privatlån. Du kan ansøge om et lån med lav rente, men stadig ende med at betale mere for lånet, end du ville have betalt for et lån med en højere rente. Blandt andet derfor er det igen vigtigt, at du holder øje med samtlige omkostninger, der er forbundet med lånet i stedet for kun at fokusere på at finde et privatlån med lav rente. Det er igen vigtigt, at du holder øje med lånets ÅOP, så du kan se, hvad du rent faktisk komemr til at betale for dit privatlån.

Lave renter på privat lån
Optagelse af privat lån

Hvordan optager man et privat lån?


Der findes utroligt mange privatlån på markedet herhjemme lige nu, så derfor er det vigtigt, at du sammenlinger lånene inden du vælger det privatlån, som du vil optage. Når du sammenligner lån kan du nemlig finde billige lån, som passer bedre til din situation og din økonomi. Hvis du ønsker at låne penge er der en række krav, du skal opfylde:

  • Du skal være fyldt 18 år for at låne penge i Danmark. Enkelte låneudbydere har desuden yderligere alderskrav som for eksempel 21 år, 23 år eller 25 år.

  • Du må ikke være registreret i RKI, hvis du vil låne penge i Danmark. Det er derfor vigtigt, at du arbejder på at komme ud af RKI, hvis du vil optage et lån selvom du allerede er registreret i RKI.

  • Du skal have et gyldigt Nem ID. NemID bruger du nemlig både til at lave din ansøgning, til at underskrive låneaftalen og til at få pengene, når de bliver udbetalt til din NemKonto.

Når du laver en låneansøgning her hos os på Morebanker.dk, får du som sagt lånetilbud fra flere forskellige banker. Du kan altså hurtigt få besked fra forskellige udbydere omkring, hvad for et lån, du kan få og hvad de enkelte banker kan tilbyde. Du kan også skrive dig op til vores nyhedsbrev med din e mail for at holde dig opdateret med de lån, vi kan anbefale til dig.