Om os

MoreBanker er løsningen for dig, der ønsker at undersøge dine muligheder for at få et lån, blot ved brug af én enkelt ansøgning. Her har du nemlig muligheden for at få konkrete lånetilbud, der passer til dig og dine behov, på baggrund af én enkelt ansøgning, som du sender ind til os. På baggrund af din ansøgning indhenter MoreBanker nemlig lånetilbud fra flere af landets største online banker, så du blot skal læne dig tilbage og vælge mellem de lånetilbud, du modtager fra os. Det er 100 % gratis og uforpligtende at lave en ansøgning her hos MoreBanker.

På MoreBanker.dk har du mulighed for - via en nem og simpel ansøgningsproces - at få lånetilbud fra flere forskellige banker. Sagt med andre ord - det er bankerne, der konkurrerer om dig, og ikke omvendt. Det er nemlig op til bankerne at give dig det bedst mulige tilbud ud af alle de tilbud, du får, så du vælger lige netop deres lån frem for et andet. Det eneste, du skal gøre er at vælge det lånetilbud, der passer bedst til dig, af de låne tilbud, du modtager.

Det er som sagt helt gratis og uforpligtende at gøre brug af vores service. Du er nemlig ikke forpligtet til noget som helst, før du sender en underskrevet låneaftale tilbage til den bank, du vælger. Så du kan i ro og mag bruge god tid på at vælge det lån, du synes er det bedste.

Det, der adskiller MoreBanker fra mange andre låneformidlere er, at vi ikke bare viser dig en oversigt over de forskellige lånemuligheder. Typisk skal du selv lave sammenligningen af alle de hundredevis af muligheder, der er. Men hos MoreBanker udfylder du blot én enkelt ansøgning og modtager derefter konkrete tilbud fra flere banker, hvorimod du hos andre låneformidlere vil skulle sende en ansøgning afsted til hver enkelt udbyder.

Hvem er MoreBanker?

MoreBanker.dk ejes og drives af Admill Aps, som står bag en række af Danmarks største online sammenligningstjenester i flere forskellige brancher. Vi har mange års erfaring i formidling af forbrugslån til de danske forbrugere, og vi arbejder hver dag på at blive den bedste og foretrukne låneformidler på markedet.

Vi vil gøre det så nemt og overskueligt som muligt at optage et forbrugslån, og dette gør vi blandt andet ved hele tiden at holde os ajour med de nyeste låne-trends og indgå samarbejde med de bedste og mest veletablerede låneudbydere, der er på markedet.