Velkommen til Morebanker

Sammenlign hurtigt, lån penge billigt


Om os

MoreBanker er løsningen for dig, der ønsker at undersøge dine muligheder for at få et lån, blot ved brug af én enkelt ansøgning. Her har du nemlig muligheden for at få konkrete lånetilbud, der passer til dig og dine behov, på baggrund af én enkelt ansøgning, som du sender ind til os. På baggrund af din ansøgning indhenter MoreBanker nemlig lånetilbud fra flere af landets største online banker, så du blot skal læne dig tilbage og vælge mellem de lånetilbud, du modtager fra os. Det er 100 % gratis og uforpligtende at lave en ansøgning her hos MoreBanker.

På MoreBanker.dk har du mulighed for - via en nem og simpel ansøgningsproces - at få lånetilbud fra flere forskellige banker. Sagt med andre ord - det er bankerne, der konkurrerer om dig, og ikke omvendt. Det er nemlig op til bankerne at give dig det bedst mulige tilbud ud af alle de tilbud, du får, så du vælger lige netop deres lån frem for et andet. Det eneste, du skal gøre er at vælge det lånetilbud, der passer bedst til dig, af de låne tilbud, du modtager.

Du kan blandt andet læse Børsens artikel om os, hvor vores historie og fremtidige vision på lånemarkedet og det at sammenligne og hjælpe brugerne med at ansøge forskellige lånetyper. Læs mere her.

Vores koncept er meget simpelt:

Udfyld en ansøgning - det er helt gratis

Udfyld en ansøgning - det er helt gratis

Modtag lånetilbud fra vores samarbejdspartnere

Modtag lånetilbud fra vores samarbejdspartnere

Vælg det lån, der passer til dig selv og dine behov

Vælg det lån, der passer til dig selv og dine behov

Det er som sagt helt gratis og uforpligtende at gøre brug af vores service. Du er nemlig ikke forpligtet til noget som helst, før du sender en underskrevet låneaftale tilbage til den bank, du vælger. Så du kan i ro og mag bruge god tid på at vælge det lån, du synes er det bedste.

Det, der adskiller MoreBanker fra mange andre låneformidlere er, at vi ikke bare viser dig en oversigt over de forskellige lånemuligheder. Typisk skal du selv lave sammenligningen af alle de hundredevis af muligheder, der er. Men hos MoreBanker udfylder du blot én enkelt ansøgning og modtager derefter konkrete tilbud fra flere banker, hvorimod du hos andre låneformidlere vil skulle sende en ansøgning afsted til hver enkelt udbyder.

Hvem er MoreBanker?

MoreBanker.dk ejes og drives af Admill Aps, som står bag en række af Danmarks største online sammenligningstjenester i flere forskellige brancher. Vi har mange års erfaring i formidling af forbrugslån til de danske forbrugere, og vi arbejder hver dag på at blive den bedste og foretrukne låneformidler på markedet.

Vi vil gøre det så nemt og overskueligt som muligt at optage et forbrugslån, og dette gør vi blandt andet ved hele tiden at holde os ajour med de nyeste låne-trends og indgå samarbejde med de bedste og mest veletablerede låneudbydere, der er på markedet.

MoreBankers samarbejdspartnere

MoreBanker samarbejder med de største og mest veletablerede spillere på det danske lånemarked. Vi har indgået netop disse samarbejder for at sikre dig som forbruger, at du kun skal vælge imellem gode lån med de bedst mulige vilkår.

Når du laver en ansøgning hos MoreBanker, ansøger du på én gang hos fire af de største banker i Danmark på samme tid - som du kan læse meget mere om her.

Ekspress bank

Express Bank er én af Danmarks største og ældste banker. Den blev nemlig etableret tilbage i 1987, og har i dag mange hundrede tusinde kunder. Dette betyder også, at de har mange års erfaring med lån til private, hvorfor du som forbruger kan være sikker på, at du får et lån fra nogen, der ved hvad de laver. Deres mål er at gøre det nemt, trygt og sikkert at låne penge som privatperson.

Resurs Bank

Resurs Bank er én af Nordens største online banker. De har afdelinger i både Norge, Sverige, Danmark og Finland, hvilket giver dem en helt særlig ekspertise. Resurs Bank blev etableret i 2001, og siden da har de hjulpet millioner af privatpersoner med gode og fleksible finansieringsløsninger.

L’EASY

L’EASY er en virksomhed, som i dag tilbyder en bred vifte af produkter. Virksomheden startede ud med at udleje elektronik tilbage i 1980’erne. Sortimentet med varer blev gradvist udvidet i takt med årene, her blev der blandt andet også tilføjet hårde hvidevarer. Siden hen har L’EASY også tilføjet kontantlån til deres sortiment.

Kreditnu

KreditNU er ejet af det danske selskab Blue Finance Denmark ApS, der er en del af Blue Finance Group, som opererer i Finland, Danmark og Spanien. En del af kreditvurderingsprocessen er automatiseret men der er også en menneskelig vurdering på samtlige lån der udstedes.

Teamet bag MoreBanker

dots
Mark Andersen
Mark Andersen
Direktør
Kenneth Andersen
Kenneth Andersen
Partner
Christoffer Hübertz
Christoffer Hübertz
Partner