Vores partnere

Vi samarbejder kun med de mest respekterede banker 


Hos Morebanker har vi en række gode samarbejdspartnere. Vi arbejder blandt andet sammen med Basisbank, Express bank og en række andre låneudbydere der alle tilbyder lån til private kunder uden sikkerhed. Du behøver altså ikke redegøre for, hvad lånet skal bruges til, uanset om du låner 3.000 eller 150.000 kroner. Du skal dog være opmærksom på at rente, gebyrer og administrationsomkostninger kan være meget forskellige fra låneudbyder til låneudbyder, og derfor skal du undersøge disse, inden du optager et lån. 

Men på trods af dette, er det nemt og enkelt at låne penge gennem vores samarbejdspartnere. Det eneste du skal gøre er at sende din ansøgning med et bestemt lånebeløb til os, og så sender vi ansøgningerne ud til de forskellige partnere, og derefter bliver du kontaktet når din ansøgning er blevet accepteret og der er udregnet nogle lånetilbud. For at du kan ansøge om et lån, må du ikke være registreret i RKI og du skal som oftest være fyldt 18 eller 21 år. Når det hele er på plads, er det næste step at finde det rigtige lån for dig. 

Inden du begynder at optage lån, kan det være en rigtig god ide at sammenligne de forskellige lån. Der er mange gode grunde til at sammenligne lån, men en af de største fordele, er at du har mulighed for at finde det lån der passer bedst til dig og din økonomiske situation. Der er mange faktorer du kan kigge på, når du sammenligner lån, men det er vigtigt at huske på at du skal sammenligne lån der ligner hinanden. Det vil sige at du eksempelvis skal sammenligne lån der har samme lånestørrelse og løbetid, hvis du gerne vil finde ud af, hvad der er billigst. Når du ansøger om et lån, kan du også forvente at få flere forskellige lånetilbud fra låneudbyderne, da det er forskelligt hvad de kan tilbyde dig af lån.