Brugeraftale

Sidst opdateres 21. april 2021

INDHOLDSFORTEGNELSE

Brugervilkår

Admill ApS
Vestergade 48 H
8000 Århus C
CVR: 39423367

Om Morebanker

Morebanker.dk er en sammenligningstjeneste, der med baggrund af de oplysninger du indtaster, indhenter lånetilbud fra de långivere vi samarbejder med. Efter indsendt ansøgning gennem vores tjeneste vil du herefter have mulighed for at sammenligne de lånetilbud du måtte få fra långiverne. Vi kan dog kun videresende din ansøgning til långiverne, hvis dine oplysninger matcher de krav långiverne har til en ansøgning. Morebanker kan derfor ikke garantere dig, at du får stillet et eller flere lånetilbud til rådighed. Et eventuelt låneforhold der opstår som følge af brug af Morebankers tjeneste, er udelukkende et anliggende mellem dig og det selskab, der stillet lånet til rådighed for dig. Morebankers rolle er kun som formidler af forbrugslån.

Vi modtager et honorar for at formidle et lån til vores samarbejdspartnere.
De lånetilbud, der måtte blive præsenteret for dig via Morebankers tjeneste, har en gyldighed på 6 uger. Du har altså 6 uger til at acceptere et tilbud, inden det bortfalder.

Om din accept af Morebankers vilkår og betingelser

For at kunne benytte vores tjeneste, er det påkrævet, at du accepterer vores vilkår og betingelser. Når du afgiver din accept og udfylder vores ansøgningsformular, accepterer du, at Morebanker på dine vegne indhenter lånetilbud hos de samarbejdspartnere, som vi samarbejder med. Du accepterer også, at Morebanker holder dig informeret om de tilbud, vores samarbejdspartnere måtte ønske at tilbyde dig. Det kan ske elektronisk via e-mail eller SMS og ved telefonopkald.

Dit ansvar

Som bruger af Morebankers tjeneste er du ansvarlig for, at alle informationer, som du giver til Morebanker , er korrekte. Du er også ansvarlig for, at din brug af Morebanker og MOrebankers tjenester ikke er i strid med disse vilkår og gældende ret.

Ansvarsfraskrivelse

Morebanker gennemgår ikke lånetilbud fra de långivere, som Morebanker samarbejder med, og er ikke ansvarlig for indholdet heraf. Morebanker er ej heller ansvarlig for eventuelle økonomiske tab eller uoverensstemmelser, der opstår som følge af lånetilbud fra eller låneforhold med långiveren eller andre indirekte tab.

Ligeledes er Morebanker ikke ansvarlig for fejl i långivernes lånetilbud, priser, priseksempler eller betingelser.

Morebanker er ikke ansvarlig for tab, der skyldes IT-nedbrud eller ødelæggelse af data i forbindelse med lovindgreb eller forvaltningsakter, hacking, computervirus, sabotage, naturkatastrofer, uroligheder, terror, hærværk, strejke, blokade, boykot eller andre forhold, der uden for Morebankers kontrol.

Lovvalg og værneting

Disse vilkår og betingelser er underlagt dansk ret, og alle uoverensstemmelser, der måtte opstå i forbindelse med fortolkningen af Vilkårene eller brugen af Morebankers hjemmeside, Tjenesten og andre ydelser skal afgøres i overensstemmelse med dansk ret og ved byretten i København.