Hurtig lån

Ansøg på 2 min og modtag lånetilbud på hurtige lån 

Morebanker hjælper dig med at sammenligne lån så du kan finde det bedste hurtige lån


Første tilbud inden for 1 minut

Lave renter

Hurtig udbetaling

loading
INDHOLDSFORTEGNELSE

Find et hurtigt lån på morebanker

Vi kan alle finde os selv i en situation, hvor vi akut mangler penge. Nogle situationer er selvfølgelig mere seriøse eller alvorlige end andre, hvis du eksempelvis har mistet din mobil, eller ødelagt din computer lige inden eksamen.

Heldigvis findes der også en løsning på det - faktisk rigtig mange forskellige løsninger. Der findes nemlig efterhånden rigtig mange former for hurtige lån, du kan tage enten online, mail eller endda via SMS.

Lån hvor du ikke behøver at kontakte banken, tage til en masse møder, udfylde en masse papir, for til sidst måske at finde ud af, at du ikke kan få lov til at låne dit ønskede beløb.

Fælles for hurtige lån er, at du kan få svar inden for rigtig kort tid, og inden for næsten lige så kort tid, kan du modtage pengene på din konto - fuldstændig uden at skulle et smut i banken.

Derfor kan du nemt få fat i pengene, hvis du, her og nu, er nødt til at købe en ny cykel, ny computer eller simpelthen bare ikke kunne sige nej til det rejsetilbud, du fandt på nettet.

På denne side kan du lære mere om de forskellige former for hurtige lån, der findes på markedet, så du bedst muligt kan navigere i låneformerne. Således ved du forhåbentlig, hvad for et lån der vil passe bedst til dig, hvis du en dag skulle mangle penge her og nu.

Lån penge hurtigt med hurtiglån

Hvad er et hurtigt lån?

Et hurtigtlån er en lånetype hvor man låner penge hurtigt, det er anderledes end traditionelle forbrugslån, hvor man typisk har en længere behandlingstid og låneprocessen er mere krævende end et hurtig lån.

Hos morebanker.dk foregår låneprocessen hurtigt og nemt, og det kræver blot en ansøgning. Når du har oprettet en ansøgning om at låne penge hurtigt, vil din ansøgning blive sendt videre til forskellige udbydere af hurtige lån. 

Når udbyderne har vurderet ansøgningen, modtager du et lånetilbud fra en eller flere banker som vil tilbyde dig et lån, det er derefter op til dig som debitor, at acceptere det lån du synes giver mest mening for dig og din økonomiske situation.

Forskellige former for hurtig lån 

Der er forskellige former for hurtige lån - faktisk rigtig mange forskellige former efterhånden. Du kan få alt fra et SMS-lån, som vitterligt ikke behøver at tage mere end 10 minutter. Der findes også kviklån og forbrugslån, som ligeledes er utrolig hurtige. De forskellige typer lån har det tilfælles, at du ikke behøver at øremærke pengene noget bestemt. Faktisk er det fuldstændig ligemeget, hvad du har tænkt dig at bruge pengene på.

Du skal ikke stå til regnskab for nogen på det punkt, og du skal ikke ind og udfylde en masse blanketter. Der er desuden ingen former for krav om at kunne stille sikkerhed for lånet, hvilket er med til at gøre hele processen utrolig hurtig. Det er for mange en stor fordel, at processen er så hurtig, men det betyder også, at nogle mennesker kan komme til at tage forhastede beslutninger, og glemme at tænke sig om, inden de vælger at låne et beløb. Det er vigtigt, at du har styr på din økonomi.

Er det overhovedet muligt for dig at betale lånet tilbage? Dette skal du gøre op med dig selv, inden du vælger at låne det ønskede beløb. I og med at ingen andre tjekker op på din økonomi, inden du tager lånet, er det vigtigt, at du selv gør det, så du ikke ender med at tage et lån, du ikke er i stand til at betale tilbage.

Det kan være svært at komme ud af en økonomisk situation, hvor du har lånt penge, du ikke havde råd til at låne. Det er rigtig ærgerligt at bruge pengene, og så finde ud af, at du ikke havde råd til det. Læg et budget, hvis du har brug for at overskueliggøre, om du har råd til at låne pengene. Det kan være en stor fordel for mange. 


Hurtig lån

Fordele og ulemper ved at låne penge hurtigt via et hurtig lån

Når det kommer til hurtige lån, er der både fordele og ulemper, som du bør overveje, inden du beslutter dig for at ansøge om et sådant lån.

Fordele ved hurtige lån:

 • Hurtig udbetaling: Som navnet antyder, er en af de største fordele ved hurtige lån, at de normalt udbetales meget hurtigt. Dette betyder, at du kan få adgang til de penge, du har brug for, inden for få timer eller dage.
 • Nem ansøgningsproces: Ansøgningsprocessen for hurtige lån er ofte meget enkel og kan udfyldes online. Dette sparer tid og besvær, da du ikke behøver at besøge en fysisk filial eller sende papirarbejde frem og tilbage. Vi klarer dette for dig.
 • Ingen sikkerhed kræves: De fleste hurtige lån kræver ikke, at du stiller sikkerhed for lånet, hvilket betyder, at du ikke behøver at pantsætte nogen af dine ejendele for at få adgang til pengene.

Ulemper ved hurtige lån:

 • Høje renter: Hurtige lån har normalt højere rentesatser end traditionelle lån. Dette skyldes, at långiverne tager en større risiko ved at låne penge til personer uden at stille sikkerhed.
 • Kort tilbagebetalingsperiode: Mange hurtige lån har en kort tilbagebetalingsperiode, hvilket betyder, at du skal tilbagebetale lånet inden for få måneder eller år. Dette kan være en udfordring, hvis du ikke har økonomisk stabilitet eller ikke har planlagt dine tilbagebetalinger.
 • Risiko for gældsætning: Hvis du tager et hurtigt lån, kan du ende med at blive gældsat, hvis du ikke er i stand til at tilbagebetale det til tiden. Dette kan føre til yderligere problemer og vanskeligheder med at låne penge i fremtiden. Dog kan lånets pris aldrig overstige 100% af det lånte beløb.
 • Alt i alt er hurtige lån en mulighed for at få adgang til penge hurtigt, men det er vigtigt at overveje både fordele og ulemper, før du beslutter dig for at ansøge om et sådant lån. Du bør altid sikre dig, at du er i stand til at tilbagebetale lånet til tiden og undgå at blive gældsat.

Bedste hurtige lån

Da der efterhånden findes rigtig mange forskellige typer lån på det online marked, kan det være meget svært at navigere i, og finde ud af, hvad for et lån, der er bedst for netop dig og den situation, du står i. For nemmere at kunne finde rundt i de mange forskellige former for lån, er det vigtigt at lave lidt research. Søg efter en oversigt på Google, så du kan se de forskellige former for hurtige lån skematisk ved siden af hinanden.

På den måde kan det være en del nemmere at sammenligne fordelene og ulemperne ved de forskellige former for lån. Der findes ikke ét lån, der er bedst for alle. Det afhænger rigtig meget af din økonomiske situation, din alder og andre forskellige ting, hvad for et lån, der bedst kan betale sig for dig. Du kan også vælge lån uden sikkerhed, hvor der ikke stilles krav til nogen form for sikkerhed hos låntager.

Det er også en meget god ide, at bede om et lånetilbud hos flere forskellige steder, så du har noget at sammenligne med. Det er et dårligt udgangspunkt at tage et lån, hvis du kun har fået ét tilbud i alt. Du har intet at sammenligne med, og du aner derfor ikke, hvad du ville kunne have fået for samme mængde penge hos en anden.

Herunder er en liste over de bedste hurtiglån:

 1. Resursbank hurtiglån | Rente fra 4,91 - 4,91 % | Lånebeløb 60.000 - 500.000 kr.
 2. Kreditnu hurtiglån | Rente 0% | Lån op til 25.000
 3. Ferratum hurtiglån | Rente 22,51% | Lånebeløb 1500-50.000 kr.
 4. SparExpress hurtiglån | Rente fra 7,2-12,55% | Lånebeløb 10.000-150.000 kr.
 5. NordCredit hurtiglån | Rente 22,5% |  Lånebeløb1.000 - 20.000 kr.
 6. Bank Norwegian hurtiglån | Rente fra 5,11% | Lånebeløb 5000-400.000 kr.

Overordnet review af låneudbydere af hurtige lån:

ResursBank:

ResursBank er en populær långiver i Danmark, der tilbyder et bredt udvalg af låneprodukter, herunder forbrugslån og kreditkort. Deres forbrugslån spænder fra 10.000 kr. til 350.000 kr. med en tilbagebetalingsperiode på op til 12 år. Deres kreditkort, Resurs Bank Card, giver mulighed for at optjene cashback på køb og kan bruges i både Danmark og i udlandet. ResursBank lover hurtige udbetalinger og har en nem ansøgningsproces. Derudover kan du samle dine eksisterende lån og kreditter til en lavere rente med ResursBank.

Express Bank:

Express Bank er en online bank, der tilbyder forbrugslån uden sikkerhed. Deres forbrugslån spænder fra 5.000 kr. til 300.000 kr. med en tilbagebetalingsperiode på op til 12 år. Express Bank lover hurtige udbetalinger og kan have pengene på din konto inden for 24 timer. Deres ansøgningsproces er nem og kan udfyldes online. Express Bank tilbyder også muligheden for at ansøge om et lån uden at skulle stille sikkerhed.

Kreditnu:

Kreditnu er en anden populær låneudbyder i Danmark. De tilbyder forbrugslån uden sikkerhed med en tilbagebetalingsperiode på op til 12 år. Deres låneprodukter spænder fra 10.000 kr. til 250.000 kr. Kreditnu lover hurtige udbetalinger og kan udbetale lånet inden for få dage. Deres ansøgningsproces er også nem og kan udfyldes online. Udover deres forbrugslån kan du også samle dine eksisterende lån og kreditter til en lavere rente med Kreditnu.

Modusfinans:

Modusfinans er en online låneudbyder, der tilbyder forbrugslån og kviklån uden sikkerhed. Deres låneprodukter spænder fra 1.000 kr. til 50.000 kr. med en tilbagebetalingsperiode på op til 3 år. Modusfinans lover hurtige udbetalinger og kan have pengene på din konto inden for få timer. Deres ansøgningsproces er også nem og kan udfyldes online. Modusfinans tilbyder også muligheden for at ansøge om et lån uden at skulle stille sikkerhed.

Samlet set er der mange gode muligheder for hurtige udbetalinger af lån i Danmark. Det er dog altid vigtigt at undersøge betingelserne for de enkelte långivere og finde den bedste løsning for ens egen situation.

Hvor meget kan jeg låne ved et hurtig lån? 

For at finde ud af, hvor meget du kan låne, går kreditoren som oftest ind og foretager en kreditvurdering af dig som ansøger. Der bliver altså set på, hvor meget du tjener om måneden, og hvor meget du har af faste udgifter om måneden. Hvor stort er dit rådighedsbeløb? På baggrund af dette kan de se, hvor realistisk det er, at du vil betale beløbet tilbage - og om det vil ske hurtigt eller ej.

Således kan de vurdere, hvordan din rente skal være, hvor meget du kan låne, og om du overhovedet kan få lov at låne hos dem. Det er naturligvis også forskelligt, alt efter hvilket lån du tager, hvor meget du kan låne. Et kviklån er som sagt ofte et højere beløb end et SMS-lån. Men det er altså ikke det samme beløb, alle kan låne - det afhænger rigtig meget af din økonomiske situation.

Bør jeg overveje at tage et hurtig lån? 

Overvejer du at tage et lån, men er ikke helt sikker på, om det er en god ide eller ej? Det kan være den bedste mulighed for dig, at tage et lån, hvis du står i bestemte situationer, men det kan også være en dårlig beslutning for dig. Først og fremmest er det vigtigt, at du gør op med dig selv, om det er realistisk for dig, at betale hele beløbet, med renter, tilbage igen inden for det tidsrum, du har. I nogle tilfælde kan det være en god ide at tage et hurtig lån, da de penge du eksempelvis kan spare ved et godt her-og-nu-tilbud kan veje op for det beløb, du skal betale tilbage i renter.

Hvis du altså får et godt tilbud, hvor du kan spare så mange penge, at beløbet, du sparer, er højere end det samlede beløb, du betaler tilbage i renter, så kan det være en fornuftig ide med et hurtig lån. Det kan også være, at du finder dig selv i en situation, hvor du ikke rigtig har valget, fordi du skal bruge pengene. Det er selvfølgelig uheldigt, at finde sig selv i sådan en situation, men så længe, at du har mulighed for at betale beløbet og renterne tilbage, så er det jo en god hjælp, at der netop findes denne type lån. Hvis du mangler penge nu og her, kan det bestemt være en god ide at tage et hurtig lån, men det skal først og fremmest være penge, du kan betale tilbage.

Mange muligheder med hurtige lån

Hvad skal jeg overveje, inden jeg tager et hurtig lån? 

Der er selvfølgelig nogle ting der er værd at overveje, inden du tager et hurtig lån. Først og fremmest er ulempen ved hurtige lån især, at der er en rigtig høj rente. Det er sjældent en god ide at tage et hurtig lån, hvis det blot er for “hyggens skyld”, og at pengene ikke er til et bestemt formål. Når du tager et lån, er det vigtigt, at du kender til begrebet ÅOP, som står for årlig omkostning i procent. Det inkluderer lånets rente men også tilhørende omkostninger i forbindelse med oprettelsen af lånet.

ÅOP er det der fortæller dig, hvad lånet reelt set vil koste dig. Jo lavere ÅOP, jo billigere er lånet for dig. Ved et hurtig lån er det ikke ualmindeligt, at ÅOP’en ligger i omegnen af 1000%, hvilket er en del dyrere end et almindeligt lån. Dog er de to forskellige former for lån - almindelige banklån og hurtige lån - svære at sammenligne, da det er to vidt forskellige lånetyper. For at finde ud af, om det er en god eller dårlig ide for dig at tage et lån, har vi listet en række steps, du bør gennemgå, før du vælger at optage lånet. 

Steps inden du tager et hurtig lån 

Overordnet set er det godt at ansøge om et hurtig lån flere forskellige steder, så du kan få flere tilbud at sammenligne. Det giver dig desuden en større chance for at blive godkendt et af stederne. Hvis du er god til at forhandle - og desuden har en fornuftig økonomi - kan du måske endda forhandle dig til en lavere rente, hvis du har flere forskellige tilbud at gøre god med.

Hvis først en udbyder har givet en lav pris, kan du muligvis forhandle dig til en lavere pris andre steder også. Det er ikke altid en mulighed, men helt bestemt forsøget værd. Du skal dog udelukkende søge hos de steder, der tiltaler dig, og ikke steder, du finder utroværdige eller svære at stole på. Men gå ind på nogle forskellige hjemmesider, og kig rundt og se, om låneselskabet tiltaler dig, og hvad de rent faktisk står for. Derefter kan du anmode om et tilbud hos dem.

Derudover er det en meget god ide at lave et budget inden, du beslutter dig for at tage et lån. Du skal nemt og hurtigt kunne danne dig et overblik over, om dine indtægter og udgifter overhovedet giver dig mulighed for at betale tilbage på dit lån. Derudover giver det dig også overblik over, hvor hurtigt du vil være i stand til at betale lånet tilbage, og hvor store rater det kan lade sig gøre at betale tilbage hver måned.

Det er en god ide, at du lader lidt penge blive tilbage, når du laver budget, så du ikke kommer til at leve på et alt for stramt budget, når du betaler lånet tilbage. Hvis du ikke har prøvet at lave et budget før, kan du altid downloade et online budgetskema til hjælp. Det kan du finde ved at google “online budgetskema”, og det kan være en stor hjælp.

Sidst men ikke mindst, skal du holde godt øje med ÅOP. Mange kan have tendens til kun at kigge på renten, og derved glemme at lægge mærke til eventuelle ekstra skjulte gebyrer. ÅOP viser dig, hvad beløbet vil koste dig i alt, og skjuler derfor ikke nogle former for gebyrer. Kig derfor ikke kun på renten, men på hele lånets ÅOP.

Det kan desuden være en fordel, at du anmoder om at låne et højere beløb, end du har brug for, da låneselskaberne godt kan finde på at nedsætte beløbet, efter de har kreditvurderet dig. Det kan derfor være smart at sætte beløbet en smule højere fra start, så du ikke står med et for lavt beløb på din konto i sidset ende. Du kan altid bede om at få beløbet nedsat, når først du er blevet godkendt til lånet.

Ovenstående er alle vigtige overvejelser, du bør gøre dig inden, du foretager et lån. Du skal være sikker på, at du har råd til at tage lånet, og så skal du selvfølgelig være sikker på, at det lån du tager, nu også er det bedste og mest fornuftige lån for dig. Når du har styr på denne del, kan det sagtens være en god ide at tage et hurtig lån.

Kan jeg tage et hurtig lån? 

Et spørgsmål der måske har presset sig på under hele denne tekst kunne være, om du overhovedet er i stand til at tage et hurtig lån? For har alle mulighed for at tage et hurtig lån? Svaret er, at de fleste faktisk kan tage et hurtig lån. Du skal dog mange steder være 20 år eller over - nogle steder er det nok at være 18 år. Du må ikke være registreret i RKI, da det vidner om, at du er dårlig betaler, og dermed er et dårligt udgangspunkt for låneselskaberne, for at låne dig penge.

Så selvom du ikke skal stille nogen form for sikkerhed, eller øremærke pengene noget bestemt, så må du ikke være registreret i RKI. Desuden skal du, klart de fleste steder, have en fast indkomst. Det kan være løn, kontanthjælp, pension eller lignende. Det kan også være SU, selvom nogle låneselskaber ikke låner ud til folk på SU. Derudover skal du have fast bopæl i Danmark, men det er ikke et krav, at du ejer den faste ejendom. Du må altså godt bo til leje, så længe, at du har en fast bopæl. 

Ovenstående er de generelle kriterier, der er for at du kan få lov til at tage et hurtig lån. Det er ikke meget du skal opfylde, og derfor kan rigtig mange personer godt få lov til at låne penge på denne måde. Hvis du står og mangler penge, og du tilmed opfylder de ovenstående kriterier, kan det derfor være, at du skal overveje, om et hurtig lån er noget for dig? Forhåbentlig er du nu blevet lidt klogere på det at tage et hurtig lån, så du ved, om det bliver aktuelt for dig. Held og lykke med det.

Lån penge akut 

At låne penge akut betyder at man får låneydelsen udbetalt indenfor kort tid. Ved traditionelle forbrugslån har man ofte en længere udbetalingstid på et par dage. Akutte lån har typisk en højere rente, da kreditor har mindre behandlingstid til ansøgningen og har højere risiko.

Af og til kan man komme ud for, at man mangler penge til en udgift, der er opstået akut, og som man derfor ikke har haft mulighed for at forberede sig på - hverken fysisk eller økonomisk. Og i sådanne situationer er det rigtig rart, at man har muligheden for at optage et lån online, så man hurtigst muligt kan få råd til at betale alle sine regninger.

Heldigvis er trenden på lånemarkedet i dag sådan, at langt de fleste lån er super nemt og hurtigt at optage. Med andre ord går der altså ikke lang tid fra, at du sender din låneansøgning afsted til at du har fået svar på, om du er blevet godkendt til lånet eller ej.

Når man skal lån penge akut skal man stadig være opmærksom på renter og gebyrer, det kan man se på oversigten samlet kreditbeløb. Det månedlige rådighedsbeløb som debitor har til rådighed skal være højt nok, til at man kan indhente lånetilbud og få et lån.

Dog er det ikke alle låneudbydere, der tilbyder akutte lån, hvilket vil sige, at pengene kan udbetales med det samme. Og derfor kan det være nødvendigt med en oversigt over de udbydere, der tilbyder at lån penge akut - og det kan du naturligvis se i vores oversigt.

Lån penge akut er typisk ikke det billigste lån grundet risikoen udbyder har ved at skulle udbetale pengene akut. Du kan spare penge ved at sammenligne de forskellige banker eller sammenligne lån på tjeklån, så du er sikker på, at når du optager lån, at du kan betale de månedlige afdrag.

Lån penge akut

Lån penge til akutte udgifter

Vi har nok alle sammen prøvet at stå i den her situation: Vi har tabt vores smartphone ned på et hårdt underlag, og skærmen er slået i tusind stykker. Uanset hvad er det en forholdsvist dyr affære at få skiftet skærmen på en smartphone - og jo nyere den er, jo mere koster det typisk.

Et lån med akut udbetaling kan være løsningen på problemet, fremfor at vælge en af de traditionelle banklån med længere udbetalingstid. Man skal blot huske at hurtige penge også hurtigt kan få ben at gå på. Du skal huske at du skal afdrage på lånet hele lånets løbetid.

En smartphone kan man typisk sagtens klare sig uden, men går nogle hårde hvidevarer i stykker, kan man få brug for penge til at betale disse udgifter. Og dette kan et akut lån helt sikkert hjælpe med. For ved at låne penge kan du få råd til at betale de vigtigste uforudsete udgifter.

Akut lån - er det bedre end andre lån?

Et akut lån har den ene fordel, at pengene udbetales hurtigt. Du får typisk ikke en lav rente eller et billigt lån ved at lån akut, men du får altså mulighed for at lån penge online og lån penge akut trods at kreditor står med større risiko.

Låner man penge akut, vil man ved sådanne lån skulle betale sit lån af hurtigt. Det kan du læse nærmere om på de enkelte online låneudbydere. Lån penge privat er også en mulighed, dog er det aldrig en god idé at låne penge af venner og bekendte, da det kan ende i uvenskab.

Lån penge uden at betale for meget for dit lån, ved at sammenligne lån og finde det bedste akut lån til dit behov, som også er det billigste lån.

Lån penge med hurtig udbetaling

Som nævnt er de fleste online lån i dag akutte lån. Det vil altså sige, at det er lån, der har hurtig udbetaling og hvor du kan regne med at få pengene inden for maksimalt ganske få dage. Online lån i dag er også lån uden sikkerhed, hvilket vil sige, at låneprocessen for disse lån er blevet endnu kortere.

Du kan dermed godt forberede dig på hurtigt at få penge mellem hænderne, når du har brug for at låne penge akut til dine uforudsete udgifter. Et af de mest populære lån lige nu er lån penge akut, hvor pengene udbetales indenfor et døgn.

Akutte lån med hurtig udbetaling

Fordele ved at låne penge akut online

Der er mange fordele ved at lån penge akut online. Det kunne for eksempel være - som én af de ting, vi allerede har nævnt - at det er en super nem og hurtig måde at låne penge på. Det er især en fordel, når man står med en uforudset udgift eller i andre situationer, hvor det bare skal gå hurtigt med at få betalt sine udgifter.

Derudover kan man lån penge akut i alle mulige forskellige størrelser, hvilket gør, at man kan låne et beløb, der passer til lige præcis den udgift, man har brug for hjælp til at betale.  Når du får dit akut lån udbetalt har du pengene mellem hænderne og kan bruge dem som du vil.

Derudover er det en fordel at låne penge online sammenlignet med de traditionelle lån i banken, at der ikke er en lang række krav forbundet med at låne. For at kunne låne penge akut kræver det nemlig blot, at du er fyldt 18 år, så du har adgang til din egen bankkonto samt dit eget NemID.

Det er nemlig disse ting, du skal bruge for at kunne underskrive en låneansøgning og en låneaftale, hvis du bliver godkendt til lånet. Og det kræver faktisk ikke mere end dette at låne penge hurtigt - dog må du ikke være registreret i RKI eller et andet skyldnerregister, hvis du ønsker at låne penge akut. 

Kontakt mig på:
Skrevet af
Mark Andersen
CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing.
Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

Spørgsmål og svar om hurtig lån

Hvordan sammenligner jeg lånene?
For at sammenligne lånene er det en god ide at holde øje med renten, ÅOP og løbetiden 
Hvor hurtigt modtager jeg pengene?
Du vil ofte modtage pengene indenfor 24 timer efter du er blevet godkendt til et lån 
Hvad er et hurtigt lån?
Et hurtigt lån er et lån som er hurtigt at optage og med hurtig udbetaling. Hurtig lån er også kendt under andre navne som SMS-lån, kviklån, minilån m.m.

Du kan finde svar på mange flere spørgsmål i vores FAQ-sektion

Gå til FAQ Gå til faq