Hurtig lån

Realiser dine drømme og tag et hurtigt lån til det du står og mangler  

Hurtig lån

Lånebeløb
kr
25.000500.000
Låneperiode
115
Estimeret månedlig afdrag
Månedlig afdrag kr


Brug for et hurtig lån? 


Vi kan alle finde os selv i en situation, hvor vi akut mangler penge. Nogle situationer er selvfølgelig mere seriøse eller alvorlige end andre, hvis du eksempelvis har mistet din mobil, eller ødelagt din computer lige inden eksamen. Det kan også være, at du har fundet et tilbud på en rejse, der simpelthen er for godt til ikke at tage. Der kan være flere forskellige grunde til, at du mangler penge her og nu. Heldigvis findes der også en løsning på det - faktisk rigtig mange forskellige løsninger. Der findes nemlig efterhånden rigtig mange former for hurtige lån, du kan tage enten online eller endda via SMS. Lån hvor du ikke behøver at kontakte banken, tage til en masse møder, udfylde en masse papir, for til sidst måske at finde ud af, at du ikke kan få lov til at låne dit ønskede beløb.

Fælles for hurtige lån er, at du kan få svar inden for rigtig kort tid, og inden for næsten lige så kort tid, kan du modtage pengene på din konto - fuldstændig uden at skulle et smut i banken. Derfor kan du nemt få fat i pengene, hvis du, her og nu, er nødt til at købe en ny cykel, ny computer eller simpelthen bare ikke kunne sige nej til det rejsetilbud, du fandt på nettet. På denne side kan du lære mere om de forskellige former for hurtige lån, der findes på markedet, så du bedst muligt kan navigere i låneformerne. Således ved du forhåbentlig, hvad for et lån der vil passe bedst til dig, hvis du en dag skulle mangle penge her og nu.

Hurtig lån
Forskellige hurtig lån

Forskellige former for hurtig lån 


Der er forskellige former for hurtige lån - faktisk rigtig mange forskellige former efterhånden. Du kan få alt fra et SMS-lån, som vitterligt ikke behøver at tage mere end 10 minutter. Du sender en SMS, og kort tid efter, står de ønskede penge på din konto. Der findes også kviklån og forbrugslån, som ligeledes er utrolig hurtige. De forskellige typer lån har det tilfælles, at du ikke behøver at øremærke pengene noget bestemt. Faktisk er det fuldstændig ligemeget, hvad du har tænkt dig at bruge pengene på. Du skal ikke stå til regnskab for nogen på det punkt, og du skal ikke ind og udfylde en masse blanketter. Der er desuden ingen former for krav om at kunne stille sikkerhed for lånet, hvilket er med til at gøre hele processen utrolig hurtig. Det er for mange en stor fordel, at processen er så hurtig, men det betyder også, at nogle mennesker kan komme til at tage forhastede beslutninger, og glemme at tænke sig om, inden de vælger at låne et beløb. Det er vigtigt, at du har styr på din økonomi.

Er det overhovedet muligt for dig at betale lånet tilbage? Dette skal du gøre op med dig selv, inden du vælger at låne det ønskede beløb. I og med at ingen andre tjekker op på din økonomi, inden du tager lånet, er det vigtigt, at du selv gør det, så du ikke ender med at tage et lån, du ikke er i stand til at betale tilbage. Det kan være svært at komme ud af en økonomisk situation, hvor du har lånt penge, du ikke havde råd til at låne. Det er rigtig ærgerligt at bruge pengene, og så finde ud af, at du ikke havde råd til det. Læg et budget, hvis du har brug for at overskueliggøre, om du har råd til at låne pengene. Det kan være en stor fordel for mange. 

Fordele ved et hurtig lån 


Der er en række fordele ved at tage et hurtigt lån. Overordnet set er det en del mere belejligt at tage et hurtig lån online, hvor du kan sidde hjemme i sofaen og få overført pengene direkte til din konto. Du kan sågar befinde dig i udlandet, og stadig få pengene overført til din konto. Og det er ikke blot geografien der gør et hurtig lån nemmere. Det er også det faktum, at der er en hurtig udbetaling. Alt efter hvilket lån du tager, kan du få pengene meget kort tid efter. Det absolut hurtigste lån, der findes, er SMS-lånet. Du behøver ikke gøre mere end at trykke et par gange på din mobil, og så har du penge på kontoen. SMS-lån er dog også typisk det mindste lån, altså der hvor du kan låne færrest penge. Kviklån og forbrugslån er også meget nemme i hele processen, men kan tage lidt længere tid end et SMS-lån - det er dog også typisk et højere beløb, du låner ved disse lån.

Fordele ved hurtig lån
Hurtig lån morebanker

Bedste hurtige lån


Da der efterhånden findes rigtig mange forskellige typer lån på det online marked, kan det være meget svært at navigere i, og finde ud af, hvad for et lån, der er bedst for netop dig og den situation, du står i. For nemmere at kunne finde rundt i de mange forskellige former for lån, er det vigtigt at lave lidt research. Søg efter en oversigt på Google, så du kan se de forskellige former for hurtige lån skematisk ved siden af hinanden. På den måde kan det være en del nemmere at sammenligne fordelene og ulemperne ved de forskellige former for lån. Der findes ikke ét lån, der er bedst for alle. Det afhænger rigtig meget af din økonomiske situation, din alder og andre forskellige ting, hvad for et lån, der bedst kan betale sig for dig. Det er også en meget god ide, at bede om et lånetilbud hos flere forskellige steder, så du har noget at sammenligne med. Det er et dårligt udgangspunkt at tage et lån, hvis du kun har fået ét tilbud i alt. Du har intet at sammenligne med, og du aner derfor ikke, hvad du ville kunne have fået for samme mængde penge hos en anden.

Hvor meget kan jeg låne ved et hurtig lån? 


For at finde ud af, hvor meget du kan låne, går kreditoren som oftest ind og foretager en kreditvurdering af dig som ansøger. Der bliver altså set på, hvor meget du tjener om måneden, og hvor meget du har af faste udgifter om måneden. Hvor stort er dit rådighedsbeløb? På baggrund af dette kan de se, hvor realistisk det er, at du vil betale beløbet tilbage - og om det vil ske hurtigt eller ej. Således kan de vurdere, hvordan din rente skal være, hvor meget du kan låne, og om du overhovedet kan få lov at låne hos dem. Det er naturligvis også forskelligt, alt efter hvilket lån du tager, hvor meget du kan låne. Et kviklån er som sagt ofte et højere beløb end et SMS-lån. Men det er altså ikke det samme beløb, alle kan låne - det afhænger rigtig meget af din økonomiske situation.

sammenlign lån
Morebanker

Bør jeg overveje at tage et hurtig lån? 


Overvejer du at tage et lån, men er ikke helt sikker på, om det er en god ide eller ej? Det kan være den bedste mulighed for dig, at tage et lån, hvis du står i bestemte situationer, men det kan også være en dårlig beslutning for dig. Først og fremmest er det vigtigt, at du gør op med dig selv, om det er realistisk for dig, at betale hele beløbet, med renter, tilbage igen inden for det tidsrum, du har. I nogle tilfælde kan det være en god ide at tage et hurtig lån, da de penge du eksempelvis kan spare ved et godt her-og-nu-tilbud kan veje op for det beløb, du skal betale tilbage i renter. Hvis du altså får et godt tilbud, hvor du kan spare så mange penge, at beløbet, du sparer, er højere end det samlede beløb, du betaler tilbage i renter, så kan det være en fornuftig ide med et hurtig lån. Det kan også være, at du finder dig selv i en situation, hvor du ikke rigtig har valget, fordi du skal bruge pengene. Det er selvfølgelig uheldigt, at finde sig selv i sådan en situation, men så længe, at du har mulighed for at betale beløbet og renterne tilbage, så er det jo en god hjælp, at der netop findes denne type lån. Hvis du mangler penge nu og her, kan det bestemt være en god ide at tage et hurtig lån, men det skal først og fremmest være penge, du kan betale tilbage.

Hvad skal jeg overveje, inden jeg tager et hurtig lån? 


Der er selvfølgelig nogle ting der er værd at overveje, inden du tager et hurtig lån. Først og fremmest er ulempen ved hurtige lån især, at der er en rigtig høj rente. Det er sjældent en god ide at tage et hurtig lån, hvis det blot er for “hyggens skyld”, og at pengene ikke er til et bestemt formål. Når du tager et lån, er det vigtigt, at du kender til begrebet ÅOP, som står for årlig omkostning i procent. Det inkluderer lånets rente men også tilhørende omkostninger i forbindelse med oprettelsen af lånet. ÅOP er det der fortæller dig, hvad lånet reelt set vil koste dig. Jo lavere ÅOP, jo billigere er lånet for dig. Ved et hurtig lån er det ikke ualmindeligt, at ÅOP’en ligger i omegnen af 1000%, hvilket er en del dyrere end et almindeligt lån. Dog er de to forskellige former for lån - almindelige banklån og hurtige lån - svære at sammenligne, da det er to vidt forskellige lånetyper. For at finde ud af, om det er en god eller dårlig ide for dig at tage et lån, har vi listet en række steps, du bør gennemgå, før du vælger at optage lånet. 

overvejelser ved hurtiglån
samle lån

Steps inden du tager et hurtig lån 


Overordnet set er det godt at ansøge om et hurtig lån flere forskellige steder, så du kan få flere tilbud at sammenligne. Det giver dig desuden en større chance for at blive godkendt et af stederne. Hvis du er god til at forhandle - og desuden har en fornuftig økonomi - kan du måske endda forhandle dig til en lavere rente, hvis du har flere forskellige tilbud at gøre god med. Hvis først en udbyder har givet en lav pris, kan du muligvis forhandle dig til en lavere pris andre steder også. Det er ikke altid en mulighed, men helt bestemt forsøget værd. Du skal dog udelukkende søge hos de steder, der tiltaler dig, og ikke steder, du finder utroværdige eller svære at stole på. Men gå ind på nogle forskellige hjemmesider, og kig rundt og se, om låneselskabet tiltaler dig, og hvad de rent faktisk står for. Derefter kan du anmode om et tilbud hos dem.


Derudover er det en meget god ide at lave et budget inden, du beslutter dig for at tage et lån. Du skal nemt og hurtigt kunne danne dig et overblik over, om dine indtægter og udgifter overhovedet giver dig mulighed for at betale tilbage på dit lån. Derudover giver det dig også overblik over, hvor hurtigt du vil være i stand til at betale lånet tilbage, og hvor store rater det kan lade sig gøre at betale tilbage hver måned. Det er en god ide, at du lader lidt penge blive tilbage, når du laver budget, så du ikke kommer til at leve på et alt for stramt budget, når du betaler lånet tilbage. Hvis du ikke har prøvet at lave et budget før, kan du altid downloade et online budgetskema til hjælp. Det kan du finde ved at google “online budgetskema”, og det kan være en stor hjælp.

lån sammenligning
hurtiglån


Sidst men ikke mindst, skal du holde godt øje med ÅOP. Mange kan have tendens til kun at kigge på renten, og derved glemme at lægge mærke til eventuelle ekstra skjulte gebyrer. ÅOP viser dig, hvad beløbet vil koste dig i alt, og skjuler derfor ikke nogle former for gebyrer. Kig derfor ikke kun på renten, men på hele lånets ÅOP. Det kan desuden være en fordel, at du anmoder om at låne et højere beløb, end du har brug for, da låneselskaberne godt kan finde på at nedsætte beløbet, efter de har kreditvurderet dig. Det kan derfor være smart at sætte beløbet en smule højere fra start, så du ikke står med et for lavt beløb på din konto i sidset ende. Du kan altid bede om at få beløbet nedsat, når først du er blevet godkendt til lånet.

Ovenstående er alle vigtige overvejelser, du bør gøre dig inden, du foretager et lån. Du skal være sikker på, at du har råd til at tage lånet, og så skal du selvfølgelig være sikker på, at det lån du tager, nu også er det bedste og mest fornuftige lån for dig. Når du har styr på denne del, kan det sagtens være en god ide at tage et hurtig lån.

Kan jeg tage et hurtig lån? 


Et spørgsmål der måske har presset sig på under hele denne tekst kunne være, om du overhovedet er i stand til at tage et hurtig lån? For har alle mulighed for at tage et hurtig lån? Svaret er, at de fleste faktisk kan tage et hurtig lån. Du skal dog mange steder være 20 år eller over - nogle steder er det nok at være 18 år. Du må ikke være registreret i RKI, da det vidner om, at du er dårlig betaler, og dermed er et dårligt udgangspunkt for låneselskaberne, for at låne dig penge. Så selvom du ikke skal stille nogen form for sikkerhed, eller øremærke pengene noget bestemt, så må du ikke være registreret i RKI. Desuden skal du, klart de fleste steder, have en fast indkomst. Det kan være løn, kontanthjælp, pension eller lignende. Det kan også være SU, selvom nogle låneselskaber ikke låner ud til folk på SU. Derudover skal du have fast bopæl i Danmark, men det er ikke et krav, at du ejer den faste ejendom. Du må altså godt bo til leje, så længe, at du har en fast bopæl. 

Ovenstående er de generelle kriterier, der er for at du kan få lov til at tage et hurtig lån. Det er ikke meget du skal opfylde, og derfor kan rigtig mange personer godt få lov til at låne penge på denne måde. Hvis du står og mangler penge, og du tilmed opfylder de ovenstående kriterier, kan det derfor være, at du skal overveje, om et hurtig lån er noget for dig? Forhåbentlig er du nu blevet lidt klogere på det at tage et hurtig lån, så du ved, om det bliver aktuelt for dig. Held og lykke med det.

Morebanker