Lån til Møbler 

Sammenlign op til flere lånetilbud, men en enkelt ansøgning


Der tager 2 min at ansøge og du kan modtage det første tilbud indenfor 1 minut


Hurtig og nem ansøgningsprocess

Hurtig udbetaling

Lån mellem 4.000 til 500.000 kr.

loading
INDHOLDSFORTEGNELSE

Der kommer et tidspunkt i alle menneskers liv, hvor man kan få brug for at låne penge til det, man drømmer om at gøre eller købe, men som man på nuværende tidspunkt ikke selv har råd til at finansiere. Det er ingen skam at erkende, at man har behov for at låne penge, uanset hvor mange penge man har brug for at låne. På nogle tidspunkter kan man få brug for at optage større lån, hvis man drømmer om at investere i en bil eller en bolig, mens man andre gange kun har behov for at optage et mindre lån, hvis man drømmer om at rejse på ferie, købe en ny cykel eller lignende. Det kan også være, du sidder og drømmer om at købe nye møbler til dit hjem, men du er i tvivl om, hvordan de skal finansieres, fordi du ikke selv har råd til at købe møblerne. Hvis dette er tilfældet, kan du som noget forholdsvis nyt nu købe møbler på afbetaling hos diverse møbelforhandlere, så du kan få råd til at købe de møbler, du drømmer om, eller som du mangler i dit hjem. Dermed behøver du ikke vente i evigheder på at få råd til at købe de møbler, du drømmer om for så at opdage, at de ikke længere kan købes. Ønsker du at få hjælp til at finansiere dine møbler? Så kan du herunder blive meget klogere på, hvordan du låner penge til møbler.

Møbler med finansiering

Det er først indenfor de seneste år, at møbelforhandlere er begyndt at tilbyde finansiering af dit køb, når du handler møbler hos dem. Det er en smart måde, hvorpå møbelforhandlerne kan sikre, at du handler hos dem med det samme, såvel som det er en god løsning for dig, fordi du kan få råd til at købe de møbler, som du drømmer om. Når du ønsker at få hjælp til finansieringen af dine møbler, er det ligegyldigt, hvilke slags møbler du ønsker at købe. Måske du har udset dig en ny sofa? Måske er dit gamle spisebord gået i stykker, og du har brug for at købe et nyt? Eller måske er det ved at være tid til at investere i en ny seng? Mulighederne er mange, og du kan ansøge om et lån til møbler hos mange møbelforhandlere, uanset hvad dit køb end må være. Mange møbelforhandlere samarbejder med diverse online banker, så når du ønsker finansiering af dine møbler, vil lånet blive finansieret i et samarbejde mellem møbelforhandleren og den pågældende online bank, som møbelforhandleren samarbejder med. Fordelene ved at få hjælp til finansieringen af dine møbler er blandt andet, at det er rentefrit, og det koster dig 0 kr. at oprette lånet. Derudover kan lånets løbetid være helt op til 30 måneder. Dermed kan din månedlig ydelse altså være forholdsvis lav, hvis lånets løbetid er på 30 måneder, og det rentefrie lån kan holde de samlede kreditomkostninger på et minimum. Lånets løbetid kan naturligvis også være kortere, hvis du ønsker at tilbagebetale dit køb hurtigere. Du kan eksempelvis vælge, at lånets løbetid skal være 10, 12 eller 20 måneder i stedet for 30. De samlede kreditomkostninger ved dit lån til møbler bliver holdt på et minimum, idet mange møbelforhandlere kan tilbyde dig et rentefrit lån, men du skal som regel betale et mindre kreditgebyr hver måned afhængig af, hvor mange penge du ønsker at låne. Desuden har du altid 14 dages fortrydelsesret på din kreditaftale, såfremt du skulle fortryde dit køb af møbler.

Møbler på afbetaling trods RKI

Nogle gange kan man få brug for at låne penge til nye møbler, hvis nu de gamle er gået i stykker. Ikke desto mindre er det dog ikke alle mennesker, som kan få lov til at låne penge til møbler. Det bliver højst sandsynligt umuligt for dig at få lov til at få finansieret dit køb med et lån, hvis du er registreret i RKI. Der er stort set ingen banker, låneudbydere eller møbelforhandlere, som er interesseret i at låne dig penge, hvis du er registreret i RKI, fordi der er for stor en risiko forbundet med det. Det skyldes, at du bliver betragtet som en dårlig betaler, når du er registreret i RKI, fordi du førhen har haft problemer med at betale dine regninger. Når først du er havnet i RKI, er der derfor stor risiko for, at du ikke vil have råd til at betale den månedlig ydelse, når du skal afbetale på dit køb af møbler. Før du kan få lov til at få finansieret dit køb af møbler med et lån, bliver du kreditvurderet af den online bank, som den pågældende møbelforhandler samarbejder med. Hvis de kan se, at du er registreret i RKI, vil du højst sandsynligt ikke blive godkendt til at låne penge. Uanset hvad det samlet kreditbeløb er, har du stort set ingen muligheder for at købe møbler på afbetaling, hvis du er registreret i RKI.

Hvor meget kan jeg låne?

Det kan være meget forskelligt fra person til person, hvor mange penge man har brug for at låne til at købe møbler for. Nogle mennesker har måske kun brug for at låne et par tusinder kroner, mens andre måske har behov for at låne en del flere penge, hvis der skal købes mange møbler. Heldigvis er det hos mange møbelforhandlere muligt at få et samlet kreditbeløb på mellem 2.000-60.000 kroner. Så afhængig af, hvor mange møbler og hvor dyre møbler, du ønsker at købe, er der altså mulighed for at låne helt op til 60.000 kroner. Idet møbelforhandlerne samarbejder med forskellige online banker, vil disse låneudbydere naturligvis foretage en kreditvurdering af dig og din økonomi, inden dit lån kan godkendes, således de kan sikre sig, at du rent faktisk har råd til at afbetale på dine møbler. Når du ønsker at købe møbler på afbetaling, er det desuden en stor fordel, at du de fleste steder kan få et rentefrit lån, hvor det koster 0 kr. i oprettelse. Afhængig af hvor mange penge du ønsker at låne, vil du højst sandsynligt skulle betale et mindre kreditgebyr om måneden, men generelt set er de samlede kreditomkostninger ved et lån til møbler forholdsvis lave.

Hvordan ansøger jeg om et lån til møbler?

Du kan ansøge om et lån til møbler på flere forskellige måder. De fleste møbelforhandlere har nemlig gjort det muligt for dig at ansøge om et lån både online eller ved at henvende dig i den fysiske møbelbutik, hvor du ønsker at handle i. Hvis du ønsker at ansøge om et lån til møbler online, så skal du først gøre det efter, du har lagt de ønskede møbler i kurven og gået til betaling. I stedet for at betale for møblerne som normalt, så kan du vælge et lån som betalingsmiddel. Herefter bliver du sendt videre til en online låneansøgning, som du skal udfylde og underskrive med dit NemID. Når lånet bliver godkendt, bliver der automatisk betalt for møblerne, hvorefter du får leveret møblerne som aftalt. Hvis du ikke ønsker at gøre det online, kan du også henvende dig i den fysiske møbelbutik, som du ønsker at handle i. Her kan du tage kontakt til en sælger i butikken, som kan hjælpe dig med at udfylde en låneansøgning. Du skal blot huske at medbringe gyldigt billedlegitimation. Uanset om du foretrækker at ansøge om et lån til møbler online eller i en fysisk møbelbutik, så er det en ganske nem og hurtig ansøgningsproces.

Kontakt mig på:
Skrevet af
Mark Andersen
CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing.
Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.