Forbrugslån 

Sammenling og find det billigste forbrugslån  

Vi hjælper dig med at finde det billigste forbrugslån
ved at indhente tilbud fra flere banker.  

Udfyld én ansøgning, sammenlign bankernes renter

og find det billigste forbrugslån - Det tager kun få minutter. Ansøg hurtigt og nemt

Hurtig udbetaling

Uforpligtende ansøgning

loading
INDHOLDSFORTEGNELSE


Sådan finder du de bedste forbrugslån på markedet

Står du og mangler penge? Måske du bør overveje at tage et forbrugslån? Forbrugslån er til dig der mangler et større eller mindre beløb her og nu. Forbrugslån er ikke ideelle, hvis du skal ud at investere i eksempelvis et hus eller en ny, dyr bil. Det er derimod en nem låneform, hvor du kan klare alt papirarbejdet online. Så hvis du mangler penge til noget her og nu - måske en ny telefon, en ny computer, eller måske en rejse? - så kan det være, at du skal tage et forbrugslån. Her hjælper vi dig til at finde de bedste forbrugslån på markedet, da det kan være utrolig svært at navigere i de mange muligheder der efterhånden er ved at være, når det kommer til forbrugslån.

Forbrugslån

Hvad er et forbrugslån? 

Et forbrugslån tages som oftest, hvis du står og mangler penge her og nu. Det er sjældent enormt høje beløb der bliver lånt i et forbrugslån, så hvis du skal ud at købe hus eller ting der koster rigtig mange penge, bør du snakke med din bank eller et realkreditinstitut. Der er forbrugslån ikke oplagte. Forbrugslån er derimod, som navnet indikerer, primært til forbrug - og altså ikke større investeringer. Prisen på et forbrugslån kan variere meget, og afhænger som oftest både af, hvor mange penge du gerne vil låne, men også hvor mange penge, du har i forvejen. 

Som sagt kan et forbrugslån klares hurtigt og nemt, da du kan klare alt papirarbejdet online. Pengene behøver ikke at være øremærket noget bestemt, og du skal derfor ikke ned i banken og have samtaler og vurderes på alle mulige parametre. Du får simpelthen selv den fulde råderet over beløbet, og skal ikke redegøre for, hvad pengene skal bruges til. En af de store fordele ved et forbrugslån er, at det går meget hurtigere end et gammelt traditionelt banklån, som godt kan tage rigtig lang tid at få i orden. Du slipper for den lange proces det er, når du skal godkendes af banken, som skal tage stilling til alt muligt. Det tager faktisk blot et par dage. 

Der hvor forbrugslån adskiller sig fra kviklån er i forhold til tilbagebetalingen. Ved et forbrugslån kan du nemlig betale pengene tilbage over meget længere tid end ved et kviklån. Det gør, at du kan betale ganske små portioner tilbage hver måned, således at din økonomi i hverdagen ikke behøver at blive påvirket særlig meget af tilbagebetalingen af dit forbrugslån. Dette ser mange som en fordel. Husk dog stadig at overvej, om det virkelig er nødvendigt, at tage et forbrugslån, før du vælger at gøre det. 

De bedste forbrugslån på markedet 

Men når der nu er så mange forskellige forbrugslån på markedet, hvordan finder du så det bedste forbrugslån til dig? Det kan være meget svært at navigere i, da der er mange forskellige slags, og forskellige lån passer til forskellige formål og former for økonomi. Det er her at Morebanker kommer ind i billedet, for vi ønsker at hjælpe dig med at finde det bedste lån til netop dine behov. Hos os kan du via en yderst nem og enkel ansøgningsproces ansøge blot en enkelt gang, og derefter vil du blive kontaktet af de banker, som kunne være interesseret i at låne penge til dig. Du behøver altså ikke at sidde og undersøge alle mulige fordele og ulemper ved de forskellige banker og lån - dette step fjerner vi for dig, så du kun bliver kontaktet af de relevante banker. 

En god tommelfingerregel er, at renten typisk ligger mellem 5-10%, og at du skal huske at kigge på alle former for ekstra gebyrer der eventuelt kunne være. Så helt overordnet vil de bedste forbrugslån på markedet være dem med en rente så tæt på 5% som muligt, og uden alle de skjulte gebyrer. Hvis du har en god økonomi, og dermed har råd til at tilbagebetale dit lån hurtigt, kan det også være, at du kan få arrangeret en endnu billigere rente. Hvis du stadig er interesseret i at tage et forbrugslån, skal du endelig ikke tøve med at udfylde vores ansøgningsformular - det er ganske uforpligtende. Held og lykke med det. 


Kontakt mig på:
Skrevet af
Mark Andersen
CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing.
Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.