Kreditlån

Realiser dine drømme og find det bedste lån for dig ved at sammenligne lånemuligheder fra op til flere banker

Lånebeløb
kr
25.000500.000
Låneperiode
115
Estimeret månedlig afdrag
Månedlig afdrag kr


Kreditlån

Kreditlån online - hvad er det, tænker du måske. Hvis du gerne vil blive klogere på, hvad et kredit lån online egentlig er, og hvordan, du kan få et kreditlån, er du kommet til det helt rigtige sted. Her har vi nemlig samlet al den information, som er relevant for dig, hvis du overvejer dine muligheder for at låne penge online. Vi har også samlet de bedste udbydere af kreditlån, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over de udbydere, som du kan vælge imellem, når du skal finde dit nye kredit lån.

Kreditlån
Hvad er et kreditlån

Hvad er et kreditlån?

Kært barn har mange navne. Kreditlån er nemlig bare én af mange betegnelser for de online lån, der i dag findes på nettet. Om du vil kalde det kredit lån, kviklån, online lån, hurtiglån, forbrugslån eller noget helt andet, er op til dig selv. Men det er faktisk som regel den samme type lån, alle de forskellige begreber dækker over.

Men hvad er et kredit lån så helt konkret? Hvis man tænker på et kredit lån som et online forbrugslån, ligesom de andre betegnelser, er det en type af lån, som kan tages på nettet. Det største karakteristika ved et kredit lån er, at det er et lån, man kan optage forholdsvist hurtigt, nemt og ubesværet, og uden at skulle dokumentere særlig mange ting. Man bruger som regel sit Nem ID til at underskrive sit kreditlån, hvorfor det også er en utrolig sikker måde at tage et lån på.

Et kredit lån online kan fås i mange forskellige størrelser. Typisk kan du låne fra 1000 kr, men du kan rent faktisk også låne helt op til 500.000 kr. Det afhænger blot af, hvilken udbyder, du vælger til dit kreditlån. Fælles for alle disse lån er, at der ikke skal stilles sikkerhed for et online kreditlån. Som regel skal lånet også indfries efter 12 måneder - men igen er det også meget individuelt alt efter hvem der låner penge, hvor man låner og hvad, men gerne vil bruge pengene til.

Kredit lån online

Her hos MoreBanker viser vi dig en række af forskellige udbydere af online kreditlån. Hos os kan du låne fra 25.000 kr og helt op til 500.000 kr. Det vil sige, at du rent faktisk kan låne en halv million kroner her hos os. Du kan desuden selv være med til at bestemme løbetiden på dit lån, så du kan tilpasse kreditlånet til dig selv og dine egne behov. Du kan vælge en løbetid fra 12 måneder, det vil sige ét år, og helt op til 15 år, svarende til 180 måneder. 

Det vil altså også sige, at du her hos os kan låne forholdsvist store beløb uden at skulle låne penge i banken, hvilket er en fordel for rigtig mange mennesker, og især hvis man står og skal bruge pengene forholdsvist hurtigt.

Morebanker
Sammenligning lån

Kassekredit eller kreditlån

Selvom de to begreber godt kan lyde meget ens, er der rent faktisk stor forskel på en kassekredit og et kreditlån. Mange har tendens til at tro, at de to begreber dækker over den samme type lån, men det er faktisk ikke helt korrekt. Læs med her og find ud af, hvad forskellen er på en kassekredit og et kreditlån.

Et kreditlån er, som vi har beskrevet længere oppe, et online lån uden om banken og andre kreditinstitutter. Når du tager et kreditlån, låner du penge hos en online bank, hvorfor betingelserne for at låne somme tider kan være en del bedre, og det går meget hurtigere end at låne penge i banken.

En kassekredt er en type lån, som du kan tage i en bank eller hos en online kassekredit. En kredit fungerer, som navnet antyder det, som en kredit eller en form for overtræk, du kan få hos din bank. Det er altså en måde, hvorpå man kan bruge flere penge, end man rent faktisk har på sin konto. Når man får en kassekredit får man altså en slags “godkendt overtræk” på sin konto, og så betaler man renter på sit overtræk, ligesom man ville betale tilbage på et almindeligt lån. Det er altså et mere fysisk og krævende lån end et online kreditlån.

Kreditlån til sommerhus

Eller kreditlån til hus, kreditlån til bolig, kreditlån til ferie eller noget helt femte. Når du tager et kreditlån, bestemmer du helt selv, hvad du ønsker at bruge pengene til. Du kan altså sagtens tage et kreditlån til sommerhus, hvis det er det, du ønsker at låne penge til. Ved et kreditlån online er der nemlig ingen, der stiller spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge pengene til. 

Der er mange, der tager online kredit lån, hvis de pludselig står med en uforudset udgift, og derfor har brug for at låne penge forholdsvist hurtigt. Hvis man skulle låne penge i banken, ville det kræve et eller flere møder med bankrådgiveren, hvilket sagtens kunne komme til at tage utroligt lang tid. Ved at tage et kreditlån på nettet, kan man spare utroligt meget tid, da de fleste online lån har en kort ansøgningsproces, og pengene udbetales typisk inden for én til to dage.

Kreditlån
Hvorfor kreditlån

Derfor skal du vælge et Kreditlån

Hvis du endnu ikke er helt overbevist om, hvorfor du skal vælge et kreditlån som dit næste lån, har vi her samlet en oversigt over de væsentligste fordele, der er forbundet med at tage et kredit lån:

  • Kreditlån er en fleksibel, hurtig og nem måde at låne penge på
  • Når du ansøger, får du svar inden for få timer - somme tider inden for få minutter
  • Du kan låne penge uden sikkerhed, da et kreditlån uden sikkerhed er standard
  • Ansøgningsprocessen er hurtig og ubesværet, og du får pengene udbetalt inden for få dage efter du ansøge om et lån
  • Der er ingen, der tjekker, hvad du bruger pengene på
  • Du kan låne alt lige fra 10.000 kr og helt op til en halv million kroner - så der findes kreditlån i alle størrelser og dermed kreditlån til alt fra mindre indkøb til større investeringer
  • Der er ingen fast løbetid på dit lån, så du kan derfor vælge at komme hurtigt ud af gælden, eller du kan gøre det fleksibelt og mere behageligt for dig selv ved at sprede dine afdrag ud over flere år
  • Der er som regel gode renter på online kreditlån
  • Der er meget få, nemme og enkle krav til dig som låntager, hvis du vil låne penge
  • Der er mange udbydere af kreditlån, så der er rig mulighed for at finde det helt rigtige lån og dermed spare penge på dit lån