Kreditlån

Udfyld en ansøgning, Sammenlign bankernes rente og find det billigste kreditlån  

Ansøg hurtig og nemt igennem Morebanker - Det tager kun 2 minutter 


Lån 4.000 til 500.000 kr.

Få dit første lånetilbud indenfor 1 minut

Hurtig udbetaling

loading
INDHOLDSFORTEGNELSE

Kreditlån online - hvad er det, tænker du måske. Hvis du gerne vil blive klogere på, hvad et kredit lån online egentlig er, og hvordan, du kan få et kreditlån, er du kommet til det helt rigtige sted. Her har vi nemlig samlet al den information, som er relevant for dig, hvis du overvejer dine muligheder for at låne penge online. Vi har også samlet de bedste udbydere af kreditlån, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over de udbydere, som du kan vælge imellem, når du skal finde dit nye kredit lån.

kreditlån

Hvad er et kreditlån?

Kært barn har mange navne. Kreditlån er nemlig bare én af mange betegnelser for de online lån, der i dag findes på nettet. Om du vil kalde det kredit lån, kviklån, online lån, hurtiglån, forbrugslån eller noget helt andet, er op til dig selv. Men det er faktisk som regel den samme type lån, alle de forskellige begreber dækker over.

Men hvad er et kredit lån så helt konkret? Hvis man tænker på et kredit lån som et online forbrugslån, ligesom de andre betegnelser, er det en type af lån, som kan tages på nettet. Det største karakteristika ved et kredit lån er, at det er et lån, man kan optage forholdsvist hurtigt, nemt og ubesværet, og uden at skulle dokumentere særlig mange ting. Man bruger som regel sit Nem ID til at underskrive sit kreditlån, hvorfor det også er en utrolig sikker måde at tage et lån på.

Et kredit lån online kan fås i mange forskellige størrelser. Typisk kan du låne fra 1000 kr, men du kan rent faktisk også låne helt op til 500.000 kr. Det afhænger blot af, hvilken udbyder, du vælger til dit kreditlån. Fælles for alle disse lån er, at der ikke skal stilles sikkerhed for et online kreditlån. Som regel skal lånet også indfries efter 12 måneder - men igen er det også meget individuelt alt efter hvem der låner penge, hvor man låner og hvad, men gerne vil bruge pengene til.

Kreditlån online

Her hos MoreBanker viser vi dig en række af forskellige udbydere af online kreditlån. Hos os kan du låne fra 25.000 kr og helt op til 500.000 kr. Det vil sige, at du rent faktisk kan låne en halv million kroner her hos os. Du kan desuden selv være med til at bestemme løbetiden på dit lån, så du kan tilpasse kreditlånet til dig selv og dine egne behov. Du kan vælge en løbetid fra 12 måneder, det vil sige ét år, og helt op til 15 år, svarende til 180 måneder. 

Det vil altså også sige, at du her hos os kan låne forholdsvist store beløb uden at skulle låne penge i banken, hvilket er en fordel for rigtig mange mennesker, og især hvis man står og skal bruge pengene forholdsvist hurtigt. Vil du se en oversigt over låneudbydere der tilbyder kreditlån, kan du tilgå Tjeklån.dk

Kassekredit eller kreditlån

Selvom de to begreber godt kan lyde meget ens, er der rent faktisk stor forskel på en kassekredit og et kreditlån. Mange har tendens til at tro, at de to begreber dækker over den samme type lån, men det er faktisk ikke helt korrekt. Læs med her og find ud af, hvad forskellen er på en kassekredit og et kreditlån.

Et kreditlån er, som vi har beskrevet længere oppe, et online lån uden om banken og andre kreditinstitutter. Når du tager et kreditlån, låner du penge hos en online bank, hvorfor betingelserne for at låne somme tider kan være en del bedre, og det går meget hurtigere end at låne penge i banken.

En kassekredt er en type lån, som du kan tage i en bank eller hos en online kassekredit. En kredit fungerer, som navnet antyder det, som en kredit eller en form for overtræk, du kan få hos din bank. Det er altså en måde, hvorpå man kan bruge flere penge, end man rent faktisk har på sin konto. Når man får en kassekredit får man altså en slags “godkendt overtræk” på sin konto, og så betaler man renter på sit overtræk, ligesom man ville betale tilbage på et almindeligt lån. Det er altså et mere fysisk og krævende lån end et online kreditlån.

Kreditlån til sommerhus

Eller kreditlån til hus, kreditlån til bolig, kreditlån til ferie eller noget helt femte. Når du tager et kreditlån, bestemmer du helt selv, hvad du ønsker at bruge pengene til. Du kan altså sagtens tage et kreditlån til sommerhus, hvis det er det, du ønsker at låne penge til. Ved et kreditlån online er der nemlig ingen, der stiller spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge pengene til. 

Der er mange, der tager online kredit lån, hvis de pludselig står med en uforudset udgift, og derfor har brug for at låne penge forholdsvist hurtigt. Hvis man skulle låne penge i banken, ville det kræve et eller flere møder med bankrådgiveren, hvilket sagtens kunne komme til at tage utroligt lang tid. Ved at tage et kreditlån på nettet, kan man spare utroligt meget tid, da de fleste online lån har en kort ansøgningsproces, og pengene udbetales typisk inden for én til to dage.

Derfor skal du vælge et Kreditlån

Hvis du endnu ikke er helt overbevist om, hvorfor du skal vælge et kreditlån som dit næste lån, har vi her samlet en oversigt over de væsentligste fordele, der er forbundet med at tage et kredit lån:

  • Kreditlån er en fleksibel, hurtig og nem måde at låne penge på
  • Når du ansøger, får du svar inden for få timer - somme tider inden for få minutter
  • Du kan låne penge uden sikkerhed, da et kreditlån uden sikkerhed er standard
  • Ansøgningsprocessen er hurtig og ubesværet, og du får pengene udbetalt inden for få dage efter du ansøge om et lån
  • Der er ingen, der tjekker, hvad du bruger pengene på
  • Du kan låne alt lige fra 10.000 kr og helt op til en halv million kroner - så der findes kreditlån i alle størrelser og dermed kreditlån til alt fra mindre indkøb til større investeringer
  • Der er ingen fast løbetid på dit lån, så du kan derfor vælge at komme hurtigt ud af gælden, eller du kan gøre det fleksibelt og mere behageligt for dig selv ved at sprede dine afdrag ud over flere år
  • Der er som regel gode renter på online kreditlån
  • Der er meget få, nemme og enkle krav til dig som låntager, hvis du vil låne penge
  • Der er mange udbydere af kreditlån, så der er rig mulighed for at finde det helt rigtige lån og dermed spare penge på dit lån

Hvad betyder kredit?

Ordet “kredit” kommer af det italienske ord “credito” og det latinske “creditum”, som betyder at tiltro, betro eller at udlåne. Ifølge retskrivningsordbogen og Dansk Sprognævn betyder det danske ord kredit “henstand med betaling for varer eller tjenesteydelser”. Med andre ord betyder det, at man kan købe en vare eller en tjenesteydelse uden at betale for den eller dem med det samme. Derfor kalder man det også at købe noget “på kredit” eller “med kredit”, fordi man får kredit, når man får muligheden for at vente med at betale for en vare eller en tjeneste.

Kredit er altså også - sagt med andre ord - det man får, når man optager et lån. Når det kommer til lån, skal man se de lånte penge som en tjenesteydelse og renterne som betalingen for lånet. Optager man et lån, får man henstand med betaling for de penge man har lånt. Med andre ord får man penge på kredit, fordi man får et beløb, som man senere betaler tilbage til långiveren. Selvom det måske lyder som en lidt kompliceret forklaring af, hvad kredit og lån egentlig er for noget, er det ikke desto mindre sådan det hænger sammen. Og det er blandt andet også derfor man typisk hører ordet kredit i lånesammenhænge. Og det er helt sikkert også grunden til, at ordet “kreditlån” er opstået og i dag er en lånetype, som er meget populær på det danske lånemarked.

Fordele ved et kreditlån

Én af de absolut vigtigste fordele ved kreditlån er, at det er et nemt og hurtigt lån. Det er et lån, som ikke tager meget mere end et par minutter at ansøge om, ligesom det heller ikke tager meget mere end et par minutter (eller maksimalt et par dage) førend man kan få udbetalt de penge, som man har ansøgt om. 

Lån penge og få dem med det samme - så kort kan det faktisk siges, når vi taler om fordele ved kreditlån. For med et kreditlån går det super hurtigt sammenlignet med traditionelle lån som for eksempel lån i banken eller hos et kreditinstitut. Når man optager et lån i banken, kan man typisk forvente at skulle igennem en længere låneproces. Først skal man aftale et møde med sin bankrådgiver, hvilket så kan tage flere dage for at finde et tidspunkt, hvor begge parter kan deltage. Derefter skal mødet afholdes, og man skal finde frem til et lånetilbud - hvis man overhovedet kan få lov til at låne. Efterfølgende skal man underskrive en låneaftale, som skal afleveres i banken eller sendes med posten, hvilket forlænger processen yderligere, hvorefter man blot kan vente på at få pengene udbetalt. Med et kreditlån på nettet er processen altså noget kortere - her ansøger du blot om et lånebeløb på nettet med dit NemID (altså din digitale signatur), hvorefter du får svar på, om du så kan godkendes til lånet eller ej. Hvis du kan godkendes, får du tilsendt en låneaftale, som du så kan underskrive hurtigt hjemmefra med dit NemID, og derefter får du pengene udbetalt. Og det sker inden for maksimalt to til tre dage - altså ganske kort tid. Nemmere bliver det faktisk ikke.

En tredje - og også meget vigtig - fordel ved kreditlån er, at man kan låne penge uden at stille sikkerhed. Når man stiller sikkerhed for et lån betyder det, at man giver långiveren (banken) en garanti for at man kan betale lånet af, i form af en fysisk genstand. Det vil typisk være fast ejendom, bil eller et andet køretøj, som banken efterfølgende har ret til at tage fra dig og sælge, hvis du pludselig ikke kan betale af på lånet. Når du tager et kreditlån på nettet, skal du ikke bekymre dig om at stille nogle fysiske ejendele i sikkerhed. Her låner du nemlig uden sikkerhed, hvilket også er med til at gøre låneprocessen endnu nemmere og kortere.

Ulemper ved et kreditlån

Det lyder umiddelbart helt fantastisk, at et kreditlån har så mange fordele forbundet med sig - men ingen regel uden undtagelse. Der er naturligvis også nogle få ulemper forbundet med denne type lån. For eksempel kan det for nogen være en lidt for nem og dermed fristende måde at få lidt ekstra penge mellem hænderne på, netop fordi det er så nemt og hurtigt at tage et kreditlån. Det kan derfor uheldigvis for nogen være en type lån, der er med til at gøre en allerede eksisterende gæld endnu større. Det hænger sammen med en anden ulempe, nemlig at disse hurtige og nemme kreditlån typisk har en noget højere rente end det traditionelle lån. Det har de netop fordi det er nemt og hurtigt, og man ikke skal stille sikkerhed. Derfor bruger långiverne en lidt højere rente som en slags sikkerhed for, at låntageren betaler de lånte penge tilbage inden for den aftalte løbetid. Det kan for nogen være en ulempe mens det for andre kan være en fordel, hvis man ser det i det store billede.

Hvilke krav skal man opfylde for at kunne få et kreditlån?

For at kunne optage et lån på nettet - helt generelt og ikke kun kreditlån - er der en række krav, man skal opfylde. Det er ikke nogle store eller omfattende krav, men blot nogle få, enkle krav, som langt de fleste mennesker opfylder. Først og fremmest skal man være fyldt 18 år for at kunne låne penge. Det gælder ikke kun for kreditlån, men for alle former for lån. Man skal nemlig være myndig og have råderet over sin egen økonomi, hvilket man først har, når man er 18 år gammel. Det er desuden et krav, at man har et NemID, da dette skal bruges til at underskrive både låneansøgning og -aftale. 

For at kunne få et NemID er det også et krav, at man er 18 år gammel, men også at man har et dansk CPR-nummer samt en dansk bankkonto, som man så kan koble sammen med sin NemKonto, da det er her, pengene fra lånet bliver udbetalt til. Derudover skal du helst have en fast og stabil indtægt, da långiverne foretager et kredittjek på dig før de godkender din låneansøgning. Hvis du har en meget lav eller ustabil indtægt, er det nemlig ikke sikkert, at du bliver godkendt til at låne. Og slutteligt må du ikke være registreret i RKI eller et andet skyldnerregister, hvis du gerne vil låne penge. Det er nemlig ikke optimalt at optage lån, hvis man allerede har en stor gæld, som man ikke kan komme ud af, og det er derfor de færreste banker (både online og traditionelle), der vil yde lån til personer, der allerede står i RKI og dermed har en dårlig økonomi.

Gode råd til dig, der vil optage et kreditlån

Før du tager et lån, bør du spørge dig selv: Hvad skal pengene bruges til? Og er der andre måder, du kan spare pengene op på uden at låne? Du kan med fordel lave et budget for det, du vil bruge pengene på og sammenligne med dit personlige budget for at se, om du kan finde pengene et andet sted uden at skulle optage et lån. Derudover kan du med fordel overveje, hvor meget du egentlig har brug for at låne - for rigtig mange mennesker låner flere penge end de egentligt har brug for og sætter sig på den måde i en større gæld end egentligt nødvendig. Slutteligt er det altid en god idé at undersøge markedet grundigt, så man kan finde det allerbedste lån, som passer til en selv, ens behov og ikke mindst ens økonomiske situation.

Dette kan du bruge et kreditlån til

Der kan være mange årsager til, at man på et tidspunkt i løbet af sit liv har brug for at låne penge. Det kan være, at du har lyst til at tage afsted på din drømmerejse, skal holde et fantastisk og storslået bryllup eller vil investere i en bil eller et sommerhus, og du ikke helt har sparet penge nok op til selv at finansiere det. I sådanne tilfælde kan det være nødvendigt med et lån for at kunne realisere sine drømme. Det kan også være, at du har brug for en hurtig økonomisk hjælpende hånd, hvis der er opstået uforudsete udgifter som for eksempel en ovn eller en vaskemaskine, der er gået i stykker og skal erstattes, eller en skærm på en smartphone, der skal skiftes ud. Uanset hvad, kan du optage et kreditlån til at betale for de udgifter, du har. Uforudsete udgifter kommer aldrig på et belejligt tidspunkt, og derfor kan et kreditlån være en rigtig god måde at få råd til at reparere ting på, som man ellers ikke ville have råd til at reparere.

Kontakt mig på:
Skrevet af
Mark Andersen
CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing.
Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

Spørgsmål og svar om kreditlån

Hvad er et kreditlån? 
Kreditlån kaldes også kviklån, online lån, hurtiglån, forbrugslån osv. Det er dog som regel den samme type lån, alle de forskellige begreber dækker over.
Hvem kan ansøge om et kreditlån?
For at kunne låne skal du opfylde følgende krav  Minimum 18 år Fast bopæl i Danmark Du må ikke være registreret i RKI Du skal have fast indtægt 
Hvor meget kan jeg låne? 
Du kan låne fra 4000 kr. til 500.000 kr. 
Hvor hurtigt får man svar på sin ansøgning? 
Du får svar fra de banker vi samarbejder med indenfor en time 

Du kan finde svar på mange flere spørgsmål i vores FAQ-sektion

Gå til FAQ Gå til faq