Minilån

Find det billigste minilån i dag

Mangler du et minilån? Sammenlign et mindre lånebeløb og få lånetilbud fra op til flere banker 


Udfyld en ansøgning, sammenlign bankernes renter og find det billigste lån


Lån fra 4.000 til 500.000 kr.

Hurtig ansøgningsprocess

Hurtig udbetaling

loading
INDHOLDSFORTEGNELSE

Minilån

Står du og mangler penge sidst på måneden til at betale den sidste regning, uden det hele ramler om ørerne på dig, kan et minilån være en løsning for dig. Hos Morebanker tilbyder vi minilån til dig, og vi gør vores bedste og finder det bedste minilån for dig. Du kan tage et minilån til det, du mangler penge til, hvis det hele er ved at blive for presset rent økonomisk.

Hvad er et minilån?

Et minilån er, som navnet antyder et lille lån, og det er derfor også typisk brugt, hvis du mangler penge til en regning eller andet vigtigt, som skal betales lige nu og her. Minilån er en af mange hurtige lån, fordi det både er et lån, der er hurtigt at optage, få svar på og det er et lån med en relativ kort løbetid. Det er relativt små beløb, der er tale om, at det er derfor også et lån, der lige pludselig bliver nødvendigt at optage. Et minilån har en forholdsvis kort løbetid, hvilket betyder, at du betaler lånet tilbage indenfor meget kort tid og ikke over længere tid som større lån. Et minilån er altså til dig, der pludselig mangler en mindre beløb, som ikke kan vente til, at du igen får løn. Du kan også optage et minilån, hvis du i en måned har brug for et større økonomisk råderum, fordi du eventuelt har øgede udgifter i den måned eller får mindre i løn. 

Sådan ansøger du om et minilån 

Et minilån er ganske simpelt og hurtigt at ansøge om hos os hos Morebanker. Når du ansøger om et minilån hos os, indhenter vi en række tilbud fra banker, der kan tilbyde dig den slags minilån, du har ansøgt om. Du skal udfylde en simpel ansøgning her på Morebanker.dk, som du underskriver med dit nemid. Det er for at sikre, at det er lige præcis dig, der har godkendt den låneansøgning, du sender afsted til os, som vi derefter kan videregive til bankerne, der kan komme med et lånetilbud til dig. Når du ansøger om et minilån, skal du angive, hvor meget du ønsker at låne, og hvor lang en låneperiode du gerne vil have. Typisk vi låneperioden være forholdsvis kort, fordi der er tale om et mindre lån ligesom ved for eksempel et sms lån. Det er altså ganske nemt og simpelt at ansøge om et minilån hos Morebanker, og du får svar indenfor meget kort tid.

Hvem kan ansøge om et minilån?

Mange mennesker kan ansøge om et minilån hos os hos Morebanker, men der er dog nogle krav, du skal opfylde, inden du ansøger. Du skal være fyldt 18 år for at kunne optage et minilån. Derudover må du ikke være registreret som dårlig betaler i et debitorregister såsom RKI. Det betyder, at du tidligere ikke har kunne betale regninger eller lån tilbage, og det er derfor en sikkerhed for bankerne om, at de ikke låner penge til dig, hvis ikke du kan betale tilbage. Derudover skal du bo i Danmark og have din bopæl her. Sidst men ikke mindst er det et krav, at du skal have en fast indtægt for at komme i betragtning til et minilån hos os i Morebanker. Det er en sikring til både dig selv og bankerne om, at du kan betale lånet tilbage og ikke kun bruge pengene. Når du har en fast indtægt, ved du også, hvor meget du har og bruger hver måned. Du har altså ikke en måned, hvor du tjener meget mere end den sidste måned. Det gør det nemt for dig at betale lånet tilbage, og det gør bankerne sikrer på, at de får deres penge tilbage igen.

Det kan du bruge et minilån til

Et minilån kan bruges til lige det, du har lyst til. Du skal ikke redegøre for, hvad du skal bruge pengene til, men typisk bliver et minilån brugt til at betale regninger eller nogle uforudsete udgifter, som ikke kan vente. Det kan for eksempel være et pludseligt tandlægebesøg, der skal betales her og nu, men du har ikke pengene, fordi det er sidst på måneden. Vi kan alle komme ud for, at der opstår nogle uforudsete ting, som vi ikke havde taget højde for, og det er lige præcis det, som et minilån kan bruges til. Du kan som sagt bruge et minilån til det, der passer dig, og det er meget fleksibelt af den grund. Du skal ikke forklare en bank, hvad pengene skal bruges til men blot ansøge om det. Et minilån kan bruges til både praktiske formål men også fornøjelser afhængig af, hvad du har brug for og lyst til.

Læg et budget

Inden du ansøger om et minilån og tager et lån, kan det være en god ide, at du lægger dig et budget. Et budget er en oversigt over dine indtægter og udgifter, så du samlet set kan se, hvor meget du forbruger og har i overskud eller så fald underskud hver måned. Når du optager et minilån, skal det betales tilbage indenfor en tidsramme, som er fastsat af banken. Et budget kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor meget du kan betale tilbage hver måned, således at din øvrige økonomi stadig kan hænge sammen. Det skal nemlig ikke være sådan, at du ikke kan få råd til det, du skal såsom husleje og mad, mens du betaler dit lån tilbage. Det er vigtigt, at et lån ikke vælter hele dit budget, for så kan det bare ende med en ond cirkel, hvor du optager nye lån for at betale andre lån ud. Det er ikke en god løsning. Et budget hjælper dig med at finde ud af, hvor meget du maksimalt kan betale tilbage hver måned, og på den måde kan du finde ud af, hvor lang en låneperiode du skal ansøge om. Du skal altså ikke ansøge om en låneperiode på tre måneder, hvis dit budget viser dig, at du minimum skal bruge fem måneder på at betale beløbet tilbage igen. Det er det, et budget kan vise dig.

Sammenlign lånetilbud 

Når du ansøger om et minilån hos Morebanker, slipper du for at kigge mange lån igennem. Vi indhenter få men gode lånetilbud til dig fra banker, og dem kan du efterfølgende frit vælge mellem. Det gør det nemt for dig at sammenligne de forskellige lån og vælge det billige minilån, som passer bedst til dig. Det kan til tider være svært at gennemskue, hvilket lån der er det bedste for dig. Det er det særligt, hvis du har for mange lån at vælge imellem, og det er det, du ikke får hos Morebanker. Vi har gjort det nemt for dig at sammenligne lånetilbud og vælge det bedste lån. Når du får lånetilbud, kan det være en god ide at kigge på de forskellige låns renter. Typisk er en lavere rente at foretrække, fordi det kan spare dig penge i den sidste ende. Du kan altså med fordel sammenligne løbetid og lånets rente for at finde ud af, hvilke fordele ved hver enkelt lån der er. Ved nogle minilån skal du også stille sikkerhed, mens du ved andre ikke skal. Det kan du også holde op mod hinanden, hvis du foretrækker det ene fremfor det andet. 

Hvilket lånetilbud skal du vælge? 

Når du ansøger om et minilån hos Morebanker, står det dig frit for at vælge det lånetilbud, du synes passer dig bedst. Vi indhenter blot tilbud fra banker og videregiver dem til dig, så du frit kan vælge. Det ene lån kan være lige så godt som det andet kan. Hvis du kan finde en årsag til at vælge et frem for et andet, er det det, du skal gøre. Vi blander os ikke i, hvilket lån du vælger, men vi gør det nemmere for dig at vælge, fordi du nemt kan sammenligne de tilbud på minilån, du har fået. Det er altid en god ide at læse mere om de forskellige lånetilbud, du har fået, så du ikke overser noget, som kunne have haft en betydning for dit valg af lån. Når du har sendt din ansøgning om et minilån afsted, kan du sagtens få svar indenfor få minutter, og det samme gælder, når du har valgt det lån, du ønsker. Du skal ikke vente længe på at få pengene, når du har truffet din belsutning.

Fordelene ved et minilån

Fordelene ved at optage et minilån er, at det er en relativt lille beløb, du ansøger om at låne. Du går altså ikke ud og gældsætter dig selv til den helt store guldmedalje. Det er et lån, der er både nemt og hurtigt at ansøge om, vælge og optage. Det en meget kort proces, du skal igennem, fra du tager beslutningen om, at du har brug for et minilån, til du ansøger, vælger det rette lånetilbud for dig, bliver godkendt til lånet og til sidst har pengene på din konto. Du kan altså stå og mangle pengene lige nu og mere eller mindre have dem et øjeblik efter. Det gør netop, at du kan betale den regning hos tandlægen eller noget helt andet, som nager dig. En anden fordel er, at du ikke skal fortælle, hvad du skal bruge pengene til, hvilket kan være rigtig rart for mange

Ulemperne ved et minilån 

Når der er fordele, er der selvfølgelig også nogle ulemper. Det kommer vi ikke udenom, og det er der også ved et minilån. Der er altid ulemper ved at optage et lån. Det vil som udgangspunkt altid være billigere at spare pengene op, men realiteten er, at det ikke altid er en realistisk mulighed hver gang. Der løber renter og gebyrer på et minilån, og det gør, at du i sidste ende ender med at betale mere for lånet, end du har fået. Derudover skal du være meget sikker på din egen økonomi og vide, at din økonomi kan bære, at du optager et minilån. Det kan du gøre ved hjælp af et budget, hvor du får det fulde overblik over din økonomiske situation og det råderum, du har. Så længe at fordelene opvejer ulemperne, kan det ikke gå helt galt, og så længe du er sikker på din egen økonomi, kan du godt optage et minilån.

Kontakt mig på:
Skrevet af
Mark Andersen
CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing.
Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.