Nemt lån

Ansøg hurtigt og nemt om et lån 

Få udbetaling indenfor 24 timer efter du er blevet godkendt til lånet 


Lån mellem 4.000 og 500.000 kr.

Ansøg på 2 min

Uforpligtende ansøgning

loading
INDHOLDSFORTEGNELSE

Nemmeste lån 

Lån på nettet findes der utroligt mange af - og de nemme lån er heldigvis den største trend lige nu, og sandsynligvis også den slags lån, vi kommer til at se allerflest af i fremtiden. Der findes nemlig utroligt mange nemme lån i Danmark fra en lang række låneudbydere, og du kan derfor med stor sandsynlighed finde et nemt og godt lån, som passer helt perfekt til dig og dine behov. Og er det vigtigst for dig, at dit lån er nemt, overskueligt samt hurtigt og nemt at optage? Så er et nemt online lån helt sikkert løsningen for dig. For langt de fleste online lån har en kort og nem ansøgningsprocess, som gør det super overskueligt for dig at optage et lån. 

De nemme lån vinder frem i Danmark og med god grund. Groft sagt skyldes det nemlig, at det er kunderne, der har magten på lånemarkedet. Der kommer hele tiden flere og flere låneudbydere på markedet, og dermed kommer der også hele tiden flere og flere lån på markedet, som kunderne kan vælge imellem. Og derfor gælder det for låneudbyderne om at kunne tilbyde kunderne de bedste, nemme lån og billigste lån. Og det indebærer for eksempel at gøre låneprocessen så nem og ubesværlig som overhovedet muligt, så kunderne får den bedst mulige oplevelse af at optage netop dette lån. Og det er heldigvis noget som langt de fleste online banker har fokus på. For i dag tager det - som udgangspunkt - nemlig kun ganske få minutter at ansøge om et nemt lån. Vil du vide endnu mere om de nemme lån og hvordan du kan låne penge? Så læs med herunder, hvor vi kommer meget nærmere ind på, hvad et nemt lån egentlig er og hvad der skal til for at få et.

Nemme lån trods RKI?

Overvejer du at optage et nemt lån trods RKI? Så kommer du sandsynligvis til at kigge langt efter det. For det er de færreste låneudbydere, der tilbyder nemme lån selvom man står i RKI. Faktisk er det langt de færreste banker - både online, traditionelle og diverse kreditinstitutter - der ønsker at yde nemme lån til personer, som står i RKI, Debitor Registret eller en anden form for skyldnerregister. Hvis du står i en situation, hvor du føler, at din økonomi er blevet uoverskuelig, fordi du har en stor gæld, kan du ikke lån penge. For hvis du optager flere lån, når du allerede står i en større gæld, vil det ikke gøre andet end blot at gøre din gæld endnu større og gøre din situation endnu mere uoverskuelig. 

Selvom man  måske kunne tro, at de nemme lån ikke stiller særligt mange krav til låntager, er der stadig ét bestemt krav, som går igen hos stort set alle online banker. Nemlig at man ikke må være registreret i RKI, hvis man ønsker at optage et lån. Det er heldigvis også en tendens, som bliver mere og mere udbredt, og der er i dag længere imellem de låneudbydere, der tilbyder et nemt lån trods RKI. Her hos Morebanker har vi valgt at føre en lånepolitik, der indebærer, at vi ikke viser lån, som kan optages af personer, der er registreret i RKI. Så står du i en situation, hvor du har brug for hjælp med din gæld og din økonomi generelt, vil vi ikke anbefale dig at sammenligne nemme lån via vores service, men i stedet opfordre dig til at søge hjælp, så du på sigt kan komme ud af den gæld, der gør at du nu står i RKI.

Lån penge uanset indkomst

Din økonomi kan være en vigtig faktor, når det kommer til at optage lån. For når man sender en låneansøgning til en online bank, vil denne typisk lave et såkaldt kredittjek på dig. Et kredittjek betyder, at de gennemgår din personlige økonomi for at kunne vurdere, om du vil være i stand til at betale de lånte penge tilbage. Ved et kredittjek undersøger de din indkomst i løbet af en bestemt periode op til det tidspunkt, hvor du ansøger om lånet. Det vil altså sige, at de får adgang til at se din lønindkomst, så de kan vurdere, om du er økonomisk i stand til at optage et lån. Og dermed kan de vurdere, om de vil tilbyde dig det nemme lån, som du har ansøgt. Det kan derfor også godt være, at du får afslag på en låneansøgning om et bestemt lånebeløb, mens du samtidigt vil kunne blive godkendt til et lån i en mindre størrelse. Det har nemlig noget at gøre med, at der er forskel på hvor stort et lån, man kan være i stand til at betale tilbage afhængigt af ens økonomi.

Når det kommer til din indkomst, er det derfor med stor sandsynlighed muligt at optage et lån uanset hvad din indkomst er. Ikke dermed sagt, at alle for eksempel kan optage et lån 100.000 kr uanset indkomst, da det kræver en større indkomst at kunne betale af på et lån i denne størrelse. Derimod kan man, selvom man har en lavere indkomst, sagtens optage et nemt lån, bare i en anden størrelsesorden. Så hvis du ikke bliver godkendt til et lån på 100.000 kr, kunne det måske være en god idé at ansøge om et lån på 50.000 kr eller 25.000 kr., da der vil være større sandsynlighed for, at dette lån bliver godkendt - netop på grund af din økonomi og det kredittjek, som låneudbyderen har lavet på dig.

Lån nemt penge online

Er du blevet nysgerrig på, hvordan det overhovedet kan være, at det er så nemt at lån penge online? Det forstår vi godt. For selvom det måske nærmest lyder for godt til at være sandt, er det faktisk utroligt nemt at låne penge online, og der er ikke særligt mange trin i en låneprocess før du kan være heldig at stå med de penge, du har ansøgt om, i hånden. 

I dagens Danmark tager det ikke mere end et par minutter at ansøge om et lån på nettet. Først og fremmest har du brug for et NemID for at kunne ansøge om et lån. Og selvom det måske lyder som en længere proces at anskaffe sig et NemID, er det faktisk slet ikke så svært eller besværligt, som du måske tror. For på sigt kan NemID bruges til rigtig mange forskellige ting på nettet, og du har desuden også brug for et Nem ID for at kunne ansøge om dit lån samt at få udbetalt pengene fra lånet. For at kunne låne penge online, skal du ganske enkelt bare kunne underskrive din låneansøgning med dit NemID. Derefter skal du - hvis du bliver godkendt til lånet - underskrive låneaftalen med dit Nem ID. Og efterfølgende vil du få pengene udbetalt til din NemKonto, som er koblet sammen med dit NemID. Hurtig udbetaling er nemlig også en vigtig prioritet for låneudbyderne. Det bliver altså nærmest ikke nemmere at ansøge om samt at optage lån på nettet, end når det foregår med NemID.

Hurtig og nem låneprocess

Udover at hele processen foregår med NemID, er der mange andre faktorer, der spiller ind i forhold til nemme og hurtige lån, der er forbundet med at optage nemme online lån. Det kræver i dag ikke særligt mange oplysninger at ansøge om et lån. Faktisk er dit NemID nøglen til stort set alle de oplysninger, som låneudbyderen har brug for. For låneudbyderen har brug for dit CPR-nummer, dine bankoplysninger og dit telefonnummer - hvilket er oplysninger, som de helt automatisk får adgang til, når du bruger dit NemID til at ansøge om lånet med.

Når du har ansøgt om nemme lån, går der som regel ikke længe før du får af vide, om du er godkendt eller ej. Før i tiden kunne der gå op til et par dage før man fik svar, men i dag har langt de fleste låneudbydere automatisk godkendelse, hvilket vil sige, at man typisk får svar på sin ansøgning inden for ganske få minutter. En anden god grund til, at låneprocessen i dag er super kort og nem er, at der ikke skal stilles sikkerhed for lånet. Ved et traditionelt lån i banken eller i et kreditinstitut, skal man typisk stille eksempelvis fast ejendom eller sin bil i sikkerhed for lånet, hvilket medfører en hel del papirarbejde. Dette er dog “sparet væk” når det kommer til de nemme lån på nettet, for her skal man ikke bruge tid eller kræfter på at ordne papirarbejde eller sikkerhed for lånet. 

Derudover er der ikke nogen krav til hvad du som låntager ønsker at bruge pengene til, hvilket ofte er tilfældet, når du vil låne penge i banken, da der er forskellige låneprocesser og vilkår afhængigt af, hvad lånet skal bruges til. Når du tager et nemt lån, skal du altså ikke redegøre for, hvad du ønsker at bruge pengene til eller hvor mange penge, du gerne vil låne. Slutteligt bliver hele processen forkortet og forenklet yderligere på grund af den hurtige udbetaling, man kan forvente hos langt de fleste låneudbydere. Når du er blevet godkendt til dit lån, går der ikke længe før du har pengene stående på din NemKonto. Faktisk går der maksimalt to eller tre dage før du har pengene.

Gode råd når du låner online

Når du starter jagten på det bedste og nemmeste lån, kan det være en rigtig god idé at få lidt hjælp, vejledning eller blot en håndfuld gode råd med på vejen, hvis ikke du er specielt erfaren med at låne penge. Og dem har vi naturligvis også klar til dig. Så læs med her, hvis du gerne vil have nogle gode råd til at optage nemme lån online.

Først og fremmest bør du have fastlægge hvad du egentlig ønsker at låne pengene til. For der kan nemlig være forskellige lån, der egner sig bedre til bestemte formål. Skal du for eksempel låne penge til køb af fast ejendom, vil det typisk være oplagt at tage et realkreditlån, mens du sagtens kan optage et online lån til mange andre formål som for eksempel et bryllup, en rejse eller måske endda til uforudsete udgifter eller reparationer i dit hjem - eller andre ting, som du lige står og mangler. Et andet godt råd er at undersøge markedet for at finde det nemme lån, der passer allerbedst til dig og dine behov. Det hænger rigtig godt sammen med det første råd, da der jo som sagt kan være forskellige lån, der egner sig bedre til bestemte formål end andre. Skal du for eksempel låne penge til køb af en bil, kan du med fordel undersøge markedet for online lån til bilkøb - nemlig de såkaldte online billån. Det er også en rigtig god idé at undersøge forhold og vilkår for de forskellige lån, som du overvejer, inden du skriver under på ét bestemt lån. For der kan nemlig være stor forskel på, hvad man får eller ikke får i de forskellige lån. Så uanset hvad er det vigtigste af alt, at du læser låneaftalen grundigt inden du skriver under på noget. Og her er det også vigtigt at huske, at du ikke er forpligtet til noget før du har skrevet under - så det kan være værd at undersøge sine muligheder grundigt før man forpligter sig.

Hvordan får jeg nemt et lån?

For at finde det nemme lån, der passer allerbedst til dig, bør du sætte dig godt ind i markedet for lån. Dette er ikke ensbetydende med, at du skal bruge mange timer på at lave research på lånemarkedet og holde møder med bankrådgivere og revisorer i lange baner, men tværtimod at du undersøger dine muligheder hos flere forskellige låneudbydere frem for at vælge det første og bedste nemme lån. Og det kan du faktisk gøre lige her hos MoreBanker. Vi har nemlig gjort det nemt og ligetil for dig som forbruger at undersøge dine muligheder hos flere forskellige låneudbydere. Når du sender en låneansøgning via vores service, ansøger du nemlig hos flere forskellige låneudbydere på én gang med én enkelt ansøgning. På den måde kan du modtage flere forskellige lånetilbud, som du derefter kan sammenligne for at finde det bedste, nemmeste og måske endda det billigste lån, som passer allerbedst til netop dig og dine behov.

Kontakt mig på:
Skrevet af
Mark Andersen
CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing.
Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.