Quicklån

Find det billigste quicklån i dag

Sammenlign quicklån fra op til flere banker og find den laveste rente 


Lån fra 4.000 til 500.000 kr.

Få et lånetilbud inden for 1 minut

Hurtig udbetaling

loading
INDHOLDSFORTEGNELSE

Quick lån

Ønsker du at tage et nemt, hurtigt og billigt lån på nettet? Så er quicklån helt sikkert løsningen for dig. Et quicklån er en forholdsvist ny type lån på markedet i Danmark, som du kan optage, hvis du ønsker at låne et mindre beløb forholdsvist hurtigt. Hele processen - inklusiv ansøgning, låneaftale og underskrift - foregår online, og derfor kan du lynhurtigt optage et quicklån. Hvis du, lige som de fleste andre, leder efter det billigste quick lån, er du kommet til det helt rigtige sted.

Her på Morebanker.dk kan du nemt og bekvemt hjemme fra din egen stue, med én enkelt ansøgning, få tilbud på lån fra flere forskellige låneudbydere. Når du ansøger om lån på denne måde, kan du meget hurtigere og nemmere finde det quicklån, der passer perfekt til dig og dine behov. Læs meget mere herunder.

Hvad er et quick lån?

Et Quick lån er en lånetype hvor udbetaling sker hurtigt ift traditionelle forbrugslån. Dette lån er hurtigt og nemt at ansøge om, og pengene kan som regel ses på din konto inden for 24 timer. Quick lån har ofte en højere rente end almindelige forbrugslån, men dette afhænger naturligvis af den enkelte låneudbyder.

Når du skal sammenligne quick lån, er det vigtigt at du tager højde for alle de forskellige parametre, der kan have indflydelse på det endelige lån. Du skal derfor være opmærksom på størrelsen af det månedlige beløb, du skal betale tilbage, hvor lang tid lånet skal løbe over, og hvilken rente der er på lånet.

Et quick lån adskiller sig fra andre typer af lån ved at være begrænset til de mindre beløb. Hvis du låner mere end 5000 kr vil man faktisk ikke kalde det et quicklån, men derimod et forbrugslån. Her på Morebanker viser vi dig de bedste udbydere af quicklån på markedet lige nu, fordi vi ønsker at gøre det nemt for dig som forbruger at finde de lån, der egner sig til dig og din situation. Vi sammenligner priserne og vilkårene hos de forskellige forhandlere, så du ikke behøver gøre alt det hårde arbejde. Som sagt kan du her på vores site hurtigt og nemt udfylde én ansøgning og med den få tilbud fra en række af de bedste udbydere af quicklån. Det bliver nærmest ikke nemmere for dig at finde det billigste og bedste quicklån 2021.

quicklån

Hvad er det billigste quicklån?

Der gælder de samme “regler” for quicklån som der gør for de andre typer af online lån - nemlig at prisen varierer fra forbruger til forbruger, fra udbyder til udbyder og fra konkret situation til konkret situation. Derfor kan vi ikke på forhånd sige, hvad et lån kommer til at koste dig, men vi kan give dig et estimat.

Det er dog op til de enkelte udbydere at fortælle dig, hvad det helt præcist kommer til at koste for dig at låne penge hos dem. Det kan du se i det lånetuilbud, du modtager fra låneudbyderne. Her er nemlig beskrevet i detaljer, hvilke priser og vilkår, du kan få hos den respektive bank, så du kan vælge ud fra disse oplysninger.

Man kunne fristes til at to, at det billigste quick lån lige nu er det lån, der har den laveste rente. Man skal dog huske at være opmærksom på, at renten på markedet for lån ændrer sig hele tiden, så man kan ikke være sikker på, at det lån, der har den lav rente lige nu også er det billigste quicklån om en måned eller to. Hold derfor øje med alle de vigtige nøgletal, når du leder efter billige quicklån.

Hvad er ÅOP

ÅOP eller Årlige Omkostninger i Procent er det vigtigste nøgletal, når du sammenligner priserne på lån. Det er nemlig dette tal, der fortæller dig, hvad lånet rent faktisk kommer til at koste dig samlet set. ÅOP viser dig, hvor meget du alt i alt kommer til at betale i renter og gebyrer samt andre omkostninger, der er forbundet med dit lån. De omkostninger, du skal være opmærksom på, når du sammenligner priserne på lån er for eksempel

 • Stiftelsesomkostninger
 • Tinglysningsafgifter
 • Rente
 • Renters rente
 • Dokumentgebyr eller dokumentomkostninger
 • Ekspeditionsgebyr eller ekspeditionsomkostninger
 • Administrationsomkostninger
 • Osv.

Omkostninger og quicklån

Der kan være mange forskellige betegnelser for de samme typer af omkostninger, så du bør være opmærksom på de forskellige begreber, når du sammenligner quicklån. Mange af udgifterne kommer kun én gang, nemlig i forbindelse med optagelsen af lånet og kaldes derfor også for engangsomkostninger.

Man kan nogen gange fristes til at tro, at udbyderne opkræver mange forskellige engangsomkostninger i forbindelse med et lån, fordi det er en nem måde for dem at tjene deres penge ind på. Derfor er det vigtigt, at du altid bruger ÅOP, når du sammenligner priserne, fordi dette tal vil indeholde alle engangsomkostninger og diverse gebyrer.

Hvad betyder quick lån uden sikkerhed

Fordelen ved at optage et lån på nettet frem for at optage det i banken er, at du ved et quicklån ikke behøver stille sikkerhed for lånet. Et quicklån uden sikkerhed betyder altså, at du ikke skal stille nogen af dine personlige ejendele i pant for lånet. Når man stiller noget i pant eller i sikkerhed for et lån betyder det, at man giver banken eller låneudbyderen ret til at tage din ejendel som betaling i stedet for penge.

Dette bliver aktuelt, hvis du som låntager pludselig ikke er i stand til at betale af på dit lån. I dette tilfælde bliver banken eller låneudbyderen nødt til at få betaling på en anden måde, og det kunne for eksempel være ved at få retten til din bil, dit hus eller måske et værdifuldt kunstværk, som du har derhjemme.

Med et quicklån uden sikkerhed bliver dette dog ikke aktuelt, netop fordi det er et privatlån uden sikkerhed. Du skal altså ikke begynde at overveje, hvilket af dine malerier, du helst vil undvære, når du begynder at se på mulighederne for at optage et quicklån.

Med denne type lån slipper du nemlig for at stille noget i pant for lånet. Af denne grund har de fleste quicklån en meget kort behandlingstid, hvilket betyder, at der som regel går meget kort tid fra du sender din låneansøgning afsted og til du har pengene på din konto. Det bliver nærmest ikke nemmere end et quicklån.

Hvem kan ansøge om et quicklån?

Hvis du gerne vil optage et quicklån, er der en række krav, du skal opfylde. Der er nemlig visse regler, der skal overholdes på markedet for lån, fordi det godt kan være et sensitivt område for mange. Derfor gør bankerne og de online låneudbydere - sammen med lovgivningen - alt hvad de kan for at beskytte forbrugerne og sørge for, at der er så få som muligt, der optager lån, som de ikke har råd til.

Det er dette, som disse regler og krav er lavet til - nemlig at beskytte forbrugerne, men samtidigt sørge for, at der er størst mulig sandsynlighed for, at bankerne får de penge tilbage, som de låner ud til forbrugerne.

For at du kan låne penge hos en online låneudbyder og dermed tage et quicklån i Danmark skal du:

 • - Være fyldt 18 år
 • - Have et gyldigt NemID
 • - Ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
 • - Have en fast indtægt
 • - Have en dansk folkeregisteradresse
 • - Have en dansk bankkonto

Du kan ikke optage et lån i Danmark, hvis du er yngre end 18 år gammel. Det er nemlig et krav, at du skal råde over din egen, personlige økonomi, før du kan optage et lån. En låneaftale er nemlig en juridisk kontrakt, og sådan en kan man ikke indgå, hvis man ikke er myndig - og det er man altså først, når man er fyldt 18 år.

Der er nogen bestemte udbydere, som kræver, at du er fyldt 20, 23 eller 25 år før du kan låne penge. Det er som regel for, at disse udbydere kan sikre sig, at du har haft ansvaret for din egen økonomi i et stykke tid før du optager lånet, og at du har en sikker og stabil indkomst. Dette kan nemlig gøre, at banken kan være mere sikker på at få de udlånte penge tilbage igen, fordi de dermed kun låner penge ud til nogen, som er økonomisk ansvarlige og har været det i lang tid. Det gør også, at du som en ung, uerfaren 18-årig ikke kan gå ud og optage et hvilket som helst lån den dag, du fylder 18 år.

For at du kan tage et quicklån online, er det også et krav, at du har et gyldigt NemID. Du skal bruge dit NemID til at underskrive låneaftalen, og derfor kan du ikke låne penge uden NemID. Der findes enkelte låneudbydere, som kan tilbyde lån uden NemID, men ved disse lån skal al papirarbejdet ordnes enten ved et fysisk møde eller via post frem for e mail, og det går jo, som du sikkert er bekendt med, en smule langsomt.

Hvis du skal låne penge hos en dansk låneudbyder, er det også et krav, at du er dansk statsborger og dermed er registreret i det danske folkeregister. Derfor er det også et krav, at du har en fast bopæl i Danmark. Det er som regel også et krav med en dansk adresse og dansk statsborgerskab, hvis du skal oprette en dansk bankkonto og dermed få et NemID.

Quicklån trods RKI?

Som nævnt er det et krav, at du ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret, hvis du ønsker at optage et quick lån. Hvis du er registreret i RKI betyder det, at du er blevet meldt som dårlig betaler, hvilket påvirker dine muligheden for at låne. Det kan være fordi du tidligere har haft problemer med at betale den månedlige ydelse på dit lån.

Hvis du ønsker at optage et quick lån trods RKI, er det ikke sikkert, at det kan lade sig gøre. Det er nemlig langt de færreste udbydere, der tilbyder denne type lån, fordi der naturligvis ikke er nogen udbydere, der har lyst til at låne penge til nogen, som allerede er registreret som dårlig betaler.

Hvis du er registreret i RKI vil vi i stedet for anbefale dig eventuelt at få hjælp til at forbedre din økonomi, så du kan komme ud af RKI og få styr på dine kreditorer. Hvis du optager et lån imens du er registreret i RKI, vil det blot gøre din økonomi meget værre, og derfor er det ikke noget, vi anbefaler at gøre. Men hvis du derimod har fokus på at komme ud af RKI eller Debitor Registret, vil det gøre dine muligheder for at låne penge meget bedre - især også på lang sigt.

Hvordan optager man et quick lån?


Her på Morebanker.dk kan du optage et quicklån i tre enkle trin:

 1. Ansøg gratis
 2. Modtag lånetilbud
 3. Vælg det bedste og billigste lån

Ansøg gratis

Hvis du gerne vil optage et quicklån hos Morebanker.dk, kan du på blot få minutter lave en gratis og uforpligtende ansøgning. Du skal blot udfylde felterne her på sitet, og så indhenter vi op til fire forskellige, individuelle tilbud fra bankerne, uden at du skal løfte en finger. Du kan komme i gang med det samme - og så kan du lynhurtigt se, hvor mange penge, du kan spare på dit quicklån.

Modtag lånetilbud

Det eneste, du skal gøre i denne sammenhæng er at læse og sammenligne de forskellige lånetilbud, som vi indhenter til dig. Når du har modtaget alle lånetilbud har du mulighed for at sammenligne lånene på de forskellige parametre, som vi har nævnt længere oppe på siden, fx lånets løbetid. Hvis du gør dette, kan du nemt og hurtigt finde det lån, der passer bedst til dig.

Vælg dit nye lån

Det er helt gratis og uforpligtende for dig at gøre brug af vores tjeneste, men det er også en rigtig god, hurtig og nem måde for dig at indhente og sammenligne forskellige tilbud på quicklån på. Når du har sammenlignet de tilbud, du får, kan du vælge det lån, der passer bedst til dig selv, din situation og din økonomi. Husk, at du ikke er forpligtet til noget som helst, før du har underskrevet låneaftalen og sendt den afsted til din låneudbyder.

Her hos Morebanker.dk lån kan du få tilbud på lån i alle størrelser. Du kan nemlig låne alt fra 25.000 kr og helt op til 500.000 kr. Det er en fordel for dig at sammenligne og få flere forskellige tilbud, fordi priserne på lån ændrer sig hele tiden på grund af den varierende rente, der er på lånemarkedet.

Fordele ved quicklån

Hvis vi ville, kunne vi med stor sandsynlighed remse en lang række fordele op, som vi mener hører sig til, når det kommer til quicklån. Men for at undgå at gøre det til en alt for lang liste, kan vi sammenfatte fordelene ved quicklån i to store, og ikke mindst vigtige, fordele. Nemlig at quicklån for det første er et hurtigt lån, og for det andet er et lån, man kan tage uden at stille sikkerhed for lånet.

Det at quicklån er et hurtigt lån vil sige, at det er et lån, man kan tage uden at skulle igennem en lang og besværlig proces. For låneprocessen for quicklån er nemlig utroligt kort og dermed ganske nem og smertefri at komme igennem. Og det skyldes først og fremmest, at hele processen for et quicklån foregår online. Man har med andre ord skåret alle de langsommelige processer fra, som typisk er forbundet med et traditionelt lån i banken. Det indebærer blandt andet møder med bankrådgiver og det at man skal vente på underskrifter og kontrakter og andre breve, som skal sendes og modtages med fysisk post. Når man tager et quicklån foregår det hele på nettet, både ansøgning, underskrift og udbetaling - og det er med til at gøre det til et super nemt og hurtigt lån at tage. Det eneste du skal bruge er faktisk dit Nem ID - men det kommer vi nærmere ind på senere.

Den anden vigtige fordele ved quicklån er, at det er et lån, man kan tage uden at stille sikkerhed. At stille sikkerhed for lånet betyder, at man skal stille en ejendel til rådighed for banken som en form for “pant” og dermed sikkerhed for, at man er i stand til at betale lånet tilbage. Det kunne for eksempel være, at du stiller dit hus, dit sommerhus eller din bil som sikkerhed for lånet, og så har banken ret til at tage hus eller bil fra dig og sælge det, så du betaler pengene tilbage på den måde. Men det er der ikke noget af, når det kommer til quicklån. For alle quicklån kan optages uden at stille sikkerhed for lånet. I stedet for sikkerhed, kræver de fleste udbydere af quicklån blot en lidt højere rente på lånet som en slags garanti for, at du er i stand til at betale lånet tilbage - så de ikke mister alt for mange penge, hvis du pludselig ikke kan betale.

Ulemper ved quicklån

Det er naturligvis ikke uden et “men”, når vi fortæller om de store fordele, der er ved at optage quicklån uden sikkerhed. Man skal nemlig være opmærksom på, at der også er nogle få ulemper forbundet med denne type lån. Som nævnt kræver udbyderne af quicklån uden sikkerhed typisk en højere rente på lånet som en slags garanti for, at de får de lånte penge ind igen. Og derfor skal man være opmærksom på, at renten på quicklån typisk er højere end hos mange andre lånetyper. Og dermed har disse lån også tilsvarende højere ÅOP (altså de årlige omkostninger i procent). Det kan måske virke som en dyrere løsning, men hvis man blot er opmærksom på disse ting - og er klar over dem når man starter sin søgning - kan man være indstillet på, at det er dette, man kan forvente, når man sammenligner forskellige quicklån.

Hvem kan få et quicklån?

Er du blevet lidt mere nysgerrig på, hvad det kræver at kunne optage et quicklån? Det kan vi godt forstå, og derfor vil vi naturligvis også gerne informere dig om de lånevilkår og krav, der er forbundet med at optage et quicklån. Der er nemlig en række krav, man skal opfylde for at man kan få et quicklån - det er ikke mange, men ganske få krav, som man ikke kan komme udenom at skulle opfylde for at kunne låne penge i Danmark.

Det er først og fremmest et krav, at du er 18 år gammel for at du kan låne penge. For du skal være gammel nok til at have råderetten over din egen økonomi, hvilket man ikke har før man er myndig. Det er desuden også den alder, man skal have for at kunne indgå i juridiske aftaler - og en låneaftale er jo en juridisk aftale, som man selv skal kunne skrive under på. Og i forbindelse med det at skrive under på noget, så skal du også have et Nem ID. Og for at kunne få dit Nem ID kræver det, at du har dansk adresse, dansk CPR-nummer og en dansk bankkonto. Disse ting kræves for at kunne få et NemID, og et NemID er påkrævet for at du kan skrive under på både ansøgningen til lånet, men også på selve låneaftalen. Og så kræver det naturligvis også en bankkonto - som du kan koble op til din NemKonto - så du kan få pengene fra dit lån udbetalt til din private konto inden for kort tid.

Slutteligt er der et relativt vigtigt krav, nemlig at du må ikke være registreret i RKI, hvis du ønsker at optage et quicklån. Det er et krav fra størstedelen af alle låneudbydere i Danmark, fordi ingen ønsker at låne penge ud til nogen, som allerede har en stor gæld, som de har svært ved at komme ud af - og derfor er havnet i RKI eller et andet skyldnerregister. 

Brug en låneberegner til at beregne dit quicklån

Hvis du har noget, du gerne vil låne penge til, kan det være en rigtig god idé at regne lidt på udgifterne i forhold til hvor mange penge, man egentlig har brug for at låne. Og det kan du for eksempel gøre med en låneberegner. Med en låneberegner til quicklån kan du nemlig få et overblik over hvilke og hvor store udgifter, du vil have ved at optage et lån i en given størrelse. Og på den måde kan du nemt få et overblik over de udgifter, der er forbundet med lån i forskellige størrelser. Og så kan du sammenligne forskellige lån på parametre som for eksempel månedlige afdrag eller samlet kreditbeløb og finde ud af, hvor stort et lån, du egentlig har råd til at optage - om det er 10.000 kr. Eller 500.000 kr.

Sådan finder du det bedste quicklån

For at finde det absolut bedste quicklån uden sikkerhed - eller det billigste quicklån, hvis det er sådan et, du er på jagt efter - er det vigtigt, at du sammenligner dine muligheder. Som nævnt kan du starte med at bruge en låneberegner til at finde ud af hvor stort et beløb, du har brug for eller råd til at låne. Og derefter kan du sammenligne forskellige lån i den størrelse for at se hvilke lån du kan få. Det er vigtigt at få tilbud fra flere banker før man vælger det første og bedste quicklån - og det kan du naturligvis få her hos os. For vi har specialiseret os i at indhente tilbud fra flere banker, så det bliver så nemt som overhovedet muligt for dig som forbruger at sammenligne flere forskellige quicklån. For det er kun ved at sammenligne quicklån, at man kan finde det allerbedste quicklån og finde det, der passer bedst til ens situation og behov.

Sådan ansøger du om et quicklån

Ansøgningsprocessen for et quicklån er - som vi allerede har nævnt som én af de vigtigste fordele - super nem og ikke mindst hurtig. Faktisk skal du blot indtaste ganske få oplysninger hos den bank, du vil ansøge hos. Det er typisk ikke mere end bare ønsket lånebeløb, ønsket løbetid på lånet og ganske få personlige oplysninger. Så kan du underskrive med dit Nem ID og blot vente på at få svar inden for kort tid. Faktisk kan du hos langt de fleste udbydere få svar med det samme og senest inden for samme dag som du sender din ansøgning. Og allerede her er det tydeligt, at det er meget hurtigere og nemmere at ansøge om et quicklån sammenlignet med et lån i banken.

Sammenlign quicklån

Som sagt anbefaler vi altid at sammenligne quicklån inden du vælger hvor du gerne vil låne penge. For det er kun ved at sammenligne, at du kan finde det lån, der passer bedst til dig og dine behov - og ikke mindst til det formål, du ønsker at bruge pengene til. Alle udbydere er forskellige og har forskellige vilkår, fordele og ulemper, så det er vigtigt, at du bruger lidt tid på at sammenligne dine muligheder inden du tager et quicklån.

Dog er der en nemmere måde at gøre det på end at sende ansøgningerne enkeltvis ud til alle de forskellige låneudbydere. Og den nemme løsning finder du heldigvis lige her hos Morebanker. For vi er specialister i sammenligning af quicklån. Og ved at ansøge om et lån gennem vores service, ansøger du ikke bare hos én bank, men hos fire forskellige banker. På den måde kan du altså få lånetilbud fra flere banker ved hjælp at blot én enkelt ansøgning. Og så kan du med en minimal indsats få muligheden for at sammenligne lånetilbud fra op til fire forskellige banker - nemlig de banker som vi samarbejder med. Og de er ikke helt tilfældigt udvalg. Nej tværtimod, er det de banker, vi mener er de bedste at ansøge om quicklån hos. Det bliver altså ikke nemmere for dig at ansøge om et quicklån og finde det allerbedste quicklån for dig.

Kontakt mig på:
Skrevet af
Mark Andersen
CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing.
Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

Spørgsmål og svar om quicklån

Er der forskel på Quicklån og Kviklån?
Kort sagt, nej. Lånet er i bund og grund det samme om du staver det quick eller kvik
Hvor meget kan jeg låne?
Du kan låne i mellem 4000 og 500.000 kr. 
Hvad er et quicklån?
Et quicklån er først og fremmest et nemt lån, som typisk også har en kort løbetid og derfor skal betales tilbage indenfor relativt kort tid. Andre navne for samme type lån er bl.a. sms lån, mikrolån, minilån eller kviklån 

Du kan finde svar på mange flere spørgsmål i vores FAQ-sektion

Gå til FAQ Gå til faq