SMS lån

Ansøg om et sms lån med nem ansøgningsprocess og få dit første lånetilbud indenfor 1 minut 

Ansøg hurtigt og nemt om et SMS lån allerede i dag


Få udbetaling indenfor 24 timer efter du er blevet godkendt til et lån 

  

Hurtig udbetlaing

Lån mellem 4.000 til 500.000 kr.

Lån med lave renter

loading
INDHOLDSFORTEGNELSE

Hvorfor skal jeg tage et SMS lån?

Har du overvejet at tage et lån, men er i tvivl om hvilket der passer bedst til dine behov? Det kan være svært at navigere i alle de forskellige typer af lån, der florerer på markedet. Ét af de lån som mange har svært ved forstå er SMS lån. SMS lån karakteriseres som minilån, mikrolån eller hurtiglån - dette fordi at SMS lån er af meget lille størrelse og samtidig er kortfristede. Derudover ansøges der om et SMS lån online. Den korte løbetid og det, at lånet kun kan optages online differentierer SMS lån fra andre typer af lån. Med en kort løbetid menes, at dit SMS lån skal tilbagebetales inden for kort tid - ofte senest efter 12 måneder. Det er altså en meget kort låneperiode, som du specielt skal være opmærksom på. Lånet overskrider typisk ikke 5000 kr og derfor er et SMS lån optimalt til dig, der står og vil låne penge her og nu til en mobiltelefon, en koncertbillet eller andre ting til et mindre beløb. Du kan dog også låne penge til et beløb af 500.000 kr ved at optage et SMS lån. Mulighederne ved sms lån er altså store, og du kan låne penge hvor der er en udbetaling med det samme. Her hjælper vi dig med at blive klogere på hvad et SMS lån og hvad det bedste sms lån er, der netop matcher dine behov. 

SMS lån 2022

At optage SMS lån og lån generelt er blevet til en normalitet i vores samfund. Der er rigtig mange der allerede har gjort det og der er flere og flere der prøver det. Grunden til dette er både fordi det er en nem måde at få hjælp til finansiere det vi ønsker eller har brug for, samtidig med at det er blevet enormt nemt at låne penge. Der findes et stort lånemarked online, og derfor er det også blevet nemt at tage et sms lån eller andre typer af lån. Du kan dermed tage et SMS lån uden at skulle ned i banken - lånemarkedet er altså, som alle andre aspekter i samfundet, blevet en del af den digitale tidsalder. Fordi lånemarkedet er blevet så stort, har det også givet anledning til, at mange låneudbydere har haft og har et behov for at nytænke deres tilbud. Dette er SMS lån blevet et resultat af - en speciel lånetype, der kun kan optages online over en kort periode og kun giver mulighed for at låne penge af et mindre beløb. I 2022 er der mange nye sms lån i Danmark som du kan vælge - og det kan ikke altid være nemt at vælge rigtigt. Derfor hjælper vi dig med at finde det bedste nye sms lån i 2022. 

SMS lån forveksles ofte med kviklån. Den vigtigste forskel er dog, at det er mere typisk at låne beløb af en højere sum ved kviklån. Derudover er løbetiden også længere - ved kviklån kan den være helt op til ti år. Hvis du altså har langfristede økonomiske problemer er et kviklån mere optimalt, mens et SMS lån kan løse kortfristede økonomiske problemer. 

Nye SMS lån

Grunden til at SMS lån hedder SMS lån skyldes at man tidligere har kunne tage eller få et lån via sms - altså ved at sende en sms til låneudbyderen. Du kan ikke længere sende en sms direkte til låneudbyderen for at optage et SMS lån - nye sms lån optages ved at sende en sms hvorefter man bliver viderestillet til en ansøgningsproces online. Måden hvorpå nye sms lån kan optages, giver specielt låneudbyderen en større sikkerhed. På trods af denne ændring ved at låne nye sms lån, bliver SMS lån faktisk mere og mere populære blandt danskere. Dét, at du stadig kan tage lån via sms og direkte bliver viderestillet, er stadig en nem og hurtig måde at låne penge på.

Typisk vil der heller ikke gå specielt lang tid før du får en godkendelse på din ansøgning om at få et SMS lån, og pengene står oftest allerede på din konto kort tid efter godkendelsen. Du får altså nærmest en udbetaling med det samme. Fordelen ved SMS lån er, at du oftest ikke skal stille nogen sikkerhed for dit lån. Ved andre lånetyper som forbrugslån skal du for eksempel kunne stille en sikkerhed i form af en aktiv af høj værdi til rådighed. En aktiv af høj værdi er for eksempel en bil, et hus eller noget andet. Hvis du ikke kan betale dit lån tilbage, vil låneudbyderen kunne tage din aktiv af høj værdi og sælge den, for på den måde at få penge tilbage. Dette gælder dog typisk ikke for SMS lån - uanset om det er 100 eller 500.000 kr du vil låne. Endnu én grund til, at de nye SMS lån er blevet så populære.    

Udbetaling på SMS lån

SMS lån er karakteriseret ved deres relativt beskedne størrelse. Du kan låne penge på 500 eller 1000 kr hvis du lige står mangler dem i slutningen af måneden eller også kan du låne penge på en størrelse af 500.000 kr. Der findes altså mange muligheder ved SMS lån. Fordelen ved sms lån er at der er en udbetaling med det samme - typisk inden for en time hvis din ansøgning bliver godkendt. Derudover tilbyder mange udbydere af sms lån, at du kan låne penge selv i weekenderne. Ofte har låneudbyderne nemlig weekendåbent, således at du altid kan ansøge om et SMS lån og samtidig få det udbetalt når som helst. Du kan altså få et SMS lån uden at skulle bekymre dig for, at det tager lang tid før du kan få det.

Én anden ting du bør være opmærksom på ved udbetaling af SMS lån er, at lånetiden også er meget kort. Det varierer fra låneudbyder til låneudbyder hvor lang tid lånetiden er. Efter at du har fået udbetalt dit lån, går der ofte 30 dage eller i andre tilfælde op til 12 måneder før du skal betale dit SMS lån tilbage. Hvis du altså står og skal låne penge i længere tid eller til en større investering, anbefales det, at du undersøger andre lånetyper. Dette skal du også overveje hvis du ønsker at låne op til 500.000 kr for eksempel - det er et meget stort beløb som du gerne skulle kunne betale tilbage på meget kort tid, da dette er en forudsætning for SMS lån. Overvej derfor nøje til hvad og hvorfor du skal låne penge, og  om du hurtigst muligt kan betale dit lån tilbage. Hvis du har mulighed for at betale dit SMS lån hurtigt tilbage, kan det kun siges, at SMS lån er en optimal løsning.  

Hvordan ansøger jeg om et SMS lån?

Selvom SMS lån stadig er karakteriseret ved lån via sms, er dette kun til dels sandt. Tidligere har det været muligt direkte at sende en sms til låneudbyderen og derefter at få udbetalt penge med det samme - dette gælder dog ikke længere i dag. Du kan stadig sende en sms hvor du ansøger om at få et SMS lån, hvorefter du vil du blive viderestillet til en ansøgningsproces der foregår online. Her logger du på med NemID og ansøger om et SMS lån hos den låneudbyder du nu mener er bedst for dig. Hvis du ikke har NemID vil det oftest ikke være muligt at få et sms lån, da dette ved de fleste låneudbydere er et krav. Hvis du dog besidder et NemID,  vil typisk ikke tage mere end 60 sekunder at ansøge. Du angiver det kreditbeløb du ønsker at låne ved dit SMS lån, hvorefter processen fortsætter hos låneudbyderen. Normaltvist går ansøgningen gennem en automatisk screeningsproces, der forhåndsgodkender ansøgninger hvorefter de vurderes manuelt.

Hvis du opfylder kravene i forhold til alder, bopæl, har NemID osv. vil du formentligt have gode chancer for at få  godkendt dit lån. Hvis du ønsker at låne højere beløb ved dit SMS lån, som 50.000 kr, er chancerne selvfølgelig mindre, men umuligt er det ikke. Går din ansøgning om at få et sms lån igennem forhåndsgodkendelsen bliver du kreditvurderet i forhold til din økonomi og dit rådighedsbeløb. Dette sikrer låneudbyderne, at du er i stand til at betale dit lån tilbage uden at du ender i gæld. Herefter vil der ikke gå lang tid før du får svar på din ansøgningen om at få et SMS lån, og pengene vil typisk blive udbetalt inden for en time - dette varierer dog blandt låneudbyderne. De bedste sms lån kan være svære at finde, da prisforskellene og vilkårene kan være meget forskellige. Men frygt ej - hos os skal du blot sende din ansøgning hvorefter vi matcher dig med de bedste låneudbydere. Du behøver altså ikke sidde derhjemme og lave et grundigt research på udbydere og SMS lån - søgningen om at få det bedste SMS lån kan dermed ikke blive nemmere. 

Hvem kan låne et SMS lån?

I Danmark kan man typisk ansøge om lån når man er fyldt 18 år. Det er også den alder man skal have før man kan stifte gæld. Låneudbyderne ønsker selvfølgelig ikke at se deres kunder have gæld, og derfor kan de sætte grænser for hvem der kan få et sms lån og låne penge hos dem. Det kan nemlig have store konsekvenser for unges privatøkonomi, hvis de ikke har styr på deres indtægt eller udgifter. Derfor er alderen til at låne penge og optage et SMS lån generelt steget. Mens mindstealderen før har været på de 18 år, er den imidlertid steget til et sted mellem 20-30 år - og dette gælder for de fleste låneudbydere, da der er et stor ønske om at tilbyde SMS lån uden at man ender i gæld.  Andre krav mange låneudbyderen stiller er også dit rådighedsbeløb - det vil sige din indtægt efter skat for eksempel. Mange låneudbydere skelner heller ikke mellem deres ansøgere, og derfor er det også muligt at ansøge om et SMS lån hvis du for eksempel er på kontanthjælp. Når der foretages kreditvurderinger af dig, er det din indtægt og dine udgifter der er fokus på. Om det er indtægt i form af dagpenge, kontanthjælp eller almindelig løn er stort set ligegyldigt ved din ansøgning om et SMS lån. Hvis låneudbyderen får et indtryk af, at du kan håndtere din økonomi, vil du også kunne få godkendt et SMS lån. Hvis dit rådighedsbeløb ser fornuftigt ud, vil chancen for at du kan få et sms lån eller generelt låne penge i form af andre lånetyper også være større. Hvis du står i slutningen af måneden og har brugt alle dine penge, og du på nødvendigvis skal låne penge her og nu og ikke kan vente til din månedlige løn, vil et SMS lån kunne hjælpe dig på vej. Specielt fordi du har mulighed for at tilbagebetale så snart du har fået løn igen. Dette vil dog typisk kun være muligt hvis du låner et mindre beløb ved dit SMS lån. Det er også muligt at låne op til 500.000 kr, men her vil du typisk have brug for flere måneder til at kunne tilbagebetale dit lån - medmindre du ved at du får pengene ved at sælge en aktiv af stor værdi, arver penge eller andet. 

Da mange låneudbydere ikke skelner mellem deres ansøgere, vil det også være muligt at optage et SMS lån hvis du er studerende og er på SU. Et SMS lån er dog et relativt dyrt lån, og derfor anbefales det, at du først overvejer andre muligheder som for eksempel SU lån. Derudover kan aldersgrænsen også ofte spænde ben for dig der er studerende og stadig ikke er gammel nok til at optage et SMS lån med henblik på de aldersmæssige krav mange låneudbydere stiller. 

Kontakt mig på:
Skrevet af
Mark Andersen
CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing.
Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.