Lån til sommerhus

Find det billigste lån til sommerhus ved at sammenligne lån

Udfyld én ansøgning, sammenlign bankernes renter og find det billigste forbrugslån - Det tager kun få minutter. 


Lave renter

Lån op til 500.000 kr.

Sikker ansøgningsprocess

loading
INDHOLDSFORTEGNELSE

Lån til sommerhus

Kunne det ikke være dejligt med et sted, hvor du har 100 % fri, og hvor du kan søge tilflugt til, når hverdagen bliver stresset og presset, og du har meget at se til. Et sted, hvor du kan trække stikket og bare være til? Et sted, hvor du kan tage på ferie året rundt - hvad end det er sommer, vinter, efterår eller forår. Drømmer du om at have sådan et sted, så er det måske noget for dig at have et sommerhus, som netop kan opfylde denne drøm. Måske har du i lang tid gået og drømt om at eje et sommerhus, men har du ikke pengene til en udbetaling stående på din opsparing, så tøv ej. Her kan vi hjælpe til med at finansiere til din drøm om et sommerhus, hvis du overvejer at købe et sommerhus.

Hvem kan låne til et sommerhus? 

Der er grundlæggende nogle regler og krav, som man skal opfylde, før man kan bliver godkendt til et lån hos MoreBanker. Dette er overordnet, at man skal være mindst 18 år, og så skal man være bosat i Danmark. Lever du op til begge dele, kan du lån mellem 25.000 kroner - 500.000 kroner gennem MoreBanker, forudsat at du hverken er registreret i RKI eller Debitor Registret, samt at du opfylder kravet om at have en fast indtægt.

Hvis du lever op til disse krav, så kan du nemt og hurtigt låne penge til et sommerhus ved blot at udfylde en ansøgning her på siden. Når du har udfyldt ansøgningen, indhenter vi fra bankerne et individuelt tilbud, som passer lige netop til dig og din situation. På den måde får du således op til fire forskellige lånetilbud, så du kan vælge lige netop det tilbud, du ser størst fordele ved. Det er dermed både nemt, hurtigt og overskueligt at undersøge, hvordan din situation helt konkret vil se ud, hvis du låner penge til drømmen om et sommerhus. Du forpligter dig naturligvis ikke til nogle af lånetilbuddene, før du har indsendt underskrevne dokumenter på at du ønsker et lån.

Hvad skal man overveje, hvis man vil låne penge til et sommerhus?

Før du beslutter dig for, om du skal låne penge til at købe et nyt sommerhus, så er der en række punkter, som er væsentlige at overveje forud for din ansøgning om lånet. Først og fremmest er det relevant, at man får på plads, hvor mange penge man har kapacitet til at købe for, når man skal købe et nyt sommerhus. Og dernæst skal man overveje grundigt, om man har lyst til at sidde for det maksimale beløb, man har plads i økonomien til. Det er i den forbindelse, at man skal overveje, hvor stramt man vil komme til at sidde i det økonomisk til det daglige, alt efter hvor stort et lån man tegner. Dernæst er det væsentligt at overveje, om man har friværdi, man kan låne i. Ejer du for eksempel et hus, som du kan tage noget af lånet i? Sådanne faktorer er værd at have styr på forud for ansøgningen om et lån. Til slut er det værd at beslutte sig for, hvilket område man helt konkret ønsker at købe sit sommerhus i, idet området ofte har en del at sige om prisen på sommerhuset.

Det er i den forbindelse også relevant, at man overvejer, hvor tæt på hjem, man ønsker at have et sommerhus. Dette afhænger nemlig af, hvor ofte man ønsker at benytte sit sommerhus. Hvis man forestiller sig at benytte sommerhuset relativt ofte til for eksempel en smuttur hen over weekenden, så anbefales det, at sommerhus ikke ligger længere væk end at det tager en times tid at køre dertil. Synes man derimod, at det er dejligere med et sommerhus, der virkelig hiver én ud af dagligdagen og det velkendte, og som man blot vil tage til i længerevarende ferier, så kan man roligt kigge længere væk efter et sommerhus – og i den forbindelse eventuelt være fleksibel i forhold til at kigge efter nogle af de billigere sommerhusområder.

Kontakt mig på:
Skrevet af
Mark Andersen
CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing.
Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.