Lån til bryllup

Sammenlign lån fra op til flere banker og vælg det bedste lån til at realiser dit drømmebryllup

Udfyld én ansøgning, sammenlign bankernes renter og find det billigste forbrugslån - Det tager kun få minutter. 


Lån op til 500.000 kr.

Uforpligtigende ansøgning

Hurtig ansøgningsprocess

loading
INDHOLDSFORTEGNELSE

Realisér dit drømmebryllup

Drømmer du om dit livs bryllup? Den store dag som I har ventet spændt på i flere måneder? Ens bryllupsdag er en stor dag, og det skal selvfølgelig fejres med venner og familie. Et bryllup kan hurtigt løbe op i et fem og endda seks-cifret beløb, og det kan derfor være nødvendigt at optage et lån, så I har de nødvendige midler til jeres bryllup. Læs mere hos Morebanker.dk, som har samlet en lange række af banker, der tilbyder lån, så I kan få tilbud fra flere banker med blot én ansøgning. Morebanker.dk finder det bedste lån til jer, hvor I kan låne penge til jeres bryllup online. Lån til bryllup og så er I snart bryllupsklar.

Hvad koster et bryllup?

Prisen på et bryllup er meget individuel og afhænger selvfølgelig i høj grad af, hvilke ønsker I har. I Danmark ligger den gennemsnitlige pris på et bryllup på omkring 50.000 kroner, men drømmer I om et stort slotsbryllup med 150 inviterede, tre-retters menu på højt gastronomisk niveau og livemusik vil prisen hurtig løbe op over de 200.000 kroner, og det kan være svært at finde råd til i det daglige budget. Dit bryllup skal selvfølgelig være præcis, som du drømmer om, og for at undgå for mange kompromiser, kan det være smart at låne penge til bryllup.

Læg et bryllupsbudget

Læg et budget. Det er vores første råd til jer, som kommende brudepar. For at finde ud af, hvor stort et lån til bryllup I skal foretage, er det en god idé at lave et bryllupsbudget. På den måde kan I nemmere have overblik over alle udgifterne, og måske finde små poster, hvor I kan spare penge, så I kan få råd til jeres drømmebryllup. Der er en række ting, som er nødvendige i et bryllup, og så er der andre poster, hvor der kan spares eller helt skæres væk ved hjælp af venner og familie. 

Et bryllupsbudget vil typisk indeholde følgende poster, som skal finansieres:

 • Invitationer
 • Vielsesringe
 • Bryllupskage
 • Tøj til både brud og gom 
 • Håropsætning og make-up til bruden 
 • Transport til og fra vielsen
 • Pynt til både vielse og fest
 • Leje af lokaler, og eventuel afsluttende rengøring
 • Serveringspersonale
 • Musik
 • Mad og drikkevarer til hele dagen
 • Fotograf under og efter vielsen, til festen, samt fremkaldelse af billeder
 • Takkekort
 • Bryllupsrejse

Det er altid en god idé at afsætte et beløb til uforudsete udgifter, så I har en økonomisk buffer at bruge af. Når jeres samlede bryllupsbudget er lagt, kan I lave en vurdering af, hvor stort et lån til bryllup, det er nødvendigt at tage.

Hvor stor en fest drømmer I om?

Det er meget forskelligt, hvor stor en fest man som brudepar ønsker. Skal det være en lille intim fejring med sine nærmeste, eller en stor fest hvor hele familien og alle vennerne er samlet. For nogen er det at blive mand og kone det vigtigste, mens det for andre er mindst lige så vigtigt med festen. Festens størrelse er med til at bestemme, om det overhovedet er nødvendigt med et lån til bryllup, og i så fald hvor stort et lån I skal optage. Hvis I længe har drømt om et stort slotsbryllup, at blive gift i udlandet eller blot en stor fest med over 100 inviterede gæster, giver det rigtig god mening for jer at tage et lån til bryllup. Hvis I omvendt ikke har de store ønsker, men blot vil fejre kærligheden i stille omgivelser, kan det være I skal kigge jeres bryllupsbudget igennem for at se, om I kan spare lidt penge og klare jer på opsparingen alene. I kan måske også hente hjælp fra venner og familie til eksempelvis at tage billeder, køre jer til og fra kirken eller spille til festen.

Hvor meget kan I låne?

Størrelsen på et lån til bryllup varierer fra person til person. For at kunne låne pengene, så jeres drømmebryllup kan blive til virkelighed, er det nødvendigt at kigge på jeres nuværende situation og faste udgifter, fremtidige planer og naturligvis jeres samlede økonomi. Ud fra disse tal kan I finde frem til jeres månedlige rådighedsbeløb, som er afgørende for at finde ud af, hvor meget I har råd til at betale i månedlig ydelse på jeres lån. Når I sammenligner lån til bryllup fra forskellige banker, er det vigtigt ikke kun at kigge på renten. Det anbefales, at man kigger mere nøje på ÅOP, Årlige Omkostninger i Procent, som fortæller, hvad lånet koster jer på årlig basis, udtrykt som en procentdel af det samlede lånebeløb. Husk desuden at når du sammenligner forskellige tilbud, skal lånebeløbet og løbetiden altid være den samme, da lånene ellers ikke kan sammenlignes.

Kontakt mig på:
Skrevet af
Mark Andersen
CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing.
Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.