Ekspress Bank

Når du ønsker at låne penge, er du nødt til at gøre dig nogle grundige overvejelser, og uanset hvilket slags lån, du ønsker at optage, skal du aldrig låne penge, hvis du ikke har råd til at tilbagebetale pengene. På lånemarkedet er der mange forskellige låneudbydere at vælge mellem, og det er vigtigt for os, at vores kunder finder en låneudbyder, hvor de føler sig trygge ved at låne penge, så de kan få det bedste og billigste lån, der passer til deres behov og økonomiske situation. Her på siden vil vi introducere vores kunder til Ekspress Bank, som er en låneudbyder, der tilbyder forskellige lånetyper og lånebeløb.

Om Ekspress Bank

Ekspress Bank er en digital bank, som blev grundlagt helt tilbage i 1987 som et samarbejde mellem Dansk Supermarked og Handelsbanken. Sidenhen har Ekspress Bank dog udviklet sig markant, og i dag er banken ejet af BNP Paribas Personal Finance, som er en international koncern. BNP Paribas Personal Finance findes i mere end 30 lande, hvor de sammenlagt hjælper 27 millioner kunder. Derfor kan du trygt låne penge hos Ekspress Bank, da de har en høj økonomisk stabilitet.

Med over 30 års erfaring på lånemarkedet, står Ekspress Bank altid klar til at hjælpe dig, og de ønsker, at det skal være nemt og hurtigt for dig at ansøge om et lån. Derfor kan du på få minutter udfylde en låneansøgning, og du kan forvente at få svar på din ansøgning indenfor ganske kort tid. Det koster dig desuden 0 kr. at sende en låneansøgning afsted, så det er helt uforpligtende. Det er helt op til dig selv, hvad du ønsker at bruge dit lån til, og derfor behøver du heller ikke at stille nogen sikkerhed for lånet. Hos Ekspress Bank kan du nemt og hurtigt få godkendt din låneansøgning, så længe du bare opfylder de simple lånekrav. Når du har underskrevet låneaftalen med dit NemID, vil du få udbetalt pengene på din Nemkonto indenfor 1-2 hverdage. Det er nemt, hurtigt, og så koster det dig kun 0 kr. at ansøge om et lån hos Ekspress Bank. Desuden er det en stor fordel, at du selv kan være med til at bestemme betingelserne for dit lån. Du kan eksempelvis være med til selv at bestemme lånets løbetid og deraf også, hvor høj en månedlig ydelse du ønsker. Hos Ekspress Bank kan du således altid være sikker på at få et lån, som er tilpasset dine specifikke behov samt din økonomiske situation.

Hvem kan låne ved Ekspress Bank?

Når du ønsker at låne penge hos Ekspress Bank, er der nogle simple lånekrav, du skal opfylde, før du kan blive godkendt til et lån. Før du kan optage et lån hos Ekspress Bank, skal du blandt andet have fast bopæl i Danmark, og du skal have permanent opholdstilladelse i Danmark. Derudover skal du som minimum være 18 år, da du herved betragtes som værende mere ansvarsfuld i forhold til din økonomi. Derudover er det en forudsætning, at du ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret, hvis du ønsker at låne penge hos Ekspress Bank. Hvis du er registreret i RKI, vil Ekspress Bank betragte dig som en dårlig betaler, der ikke har råd til at betale den månedlig ydelse, som lånet kræver. Efter du har sendt din låneansøgning afsted, vil Ekspress Bank foretage en kreditvurdering af dig ud fra din økonomi, hvor de vil vurdere, hvor mange penge du kan låne og til hvilken rente. Herefter kan du selv være med til at bestemme løbetiden og den månedlig ydelse. Du kan altid prøve at sende en ansøgning afsted, for det koster dig ikke mere end 0 kr. at få et uforpligtende lånetilbud. Hvis du er i tvivl om noget i forhold til din ansøgning, står Ekspress Bank altid klar til at hjælpe dig.

Hvilke lånebeløb og lånetyper tilbyde Ekspress Bank?

Du har mulighed for at optage flere forskellige slags lån hos Ekspress Bank. Du kan både optage et forbrugslån, hvor du kan låne mellem 10.000-300.000 kr. Der er ikke mange låneudbydere, der tilbyder online forbrugslån på helt op til 300.000 kr., så det er en stor fordel, at du hos Ekspress Bank har mulighed for at låne 10.000-300.000 kr. helt uden, at du behøver at stille nogen sikkerhed for lånet. Udover et forbrugslån kan du hos Ekspress Bank også samle dine lån til ét samlet lån. Du kan få et samlelån på helt op til 500.000 kr., hvor du kan samle alle dine lån på én konto, så du har et bedre overblik over din gæld. Yderligere kan du hos Ekspress Bank også få et Visa Onecard, hvor du med kortet kan ansøge om en kredit fra 5.000 kr. op til 50.000 kr. Dette Visa Onecard kan fungere som en slags erstatning for det traditionelle forbrugslån, hvor du eksempelvis kan tage kortet med på ferie og hæve op til 50.000 kr. over på din konto.

Når du ansøger om et forbrugslån hos Ekspress Bank, bliver renten på dit lån fastsat på baggrund af den kreditvurdering, som Ekspress Bank foretager af dig og din økonomi. Dog arbejder Ekspress Bank altid med en variabel debitorrente. Ved kreditvurderingen vil Ekspress Bank også vurdere, hvorvidt du kan få lov til at låne op til 300.000 kr. Hvis du ikke kan få lov til at låne helt op til 300.000 kr., så kan du altid prøve at rette i nogle af dine indstillinger i din ansøgning og så sende en ny ansøgning afsted. Det er vigtigt for Ekspress Bank at sikre, at du har råd til at betale den månedlig ydelse, som lånet kræver, og derfor er det en stor fordel, at du selv kan være med til at bestemme løbetiden på lånet, så den månedlig ydelse ikke er højere end, hvad du har råd til at betale hver måned. Når du har godkendt din låneaftale, skal du underskrive låneaftalen med dit NemID, hvorefter du får udbetalt pengene til din Nemkonto inden for 1-2 hverdage. Hvis du skulle fortryde den låneaftale, du har indgået, så har du et vis antal dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Som regel har du 14 dages fortrydelsesret, men det er en god ide at tjekke dette, inden du underskriver låneaftalen.