Resurs Bank

Når man ønsker at låne penge, er der rigtig mange overvejelser, man skal gøre sig. Lånemarkedet er stort, og der er mange forskellige låneudbydere at vælge imellem, som alle tilbyder forskellige lånetyper. Det er vigtigt at finde en låneudbyder, som man er tryg ved, og hvor man har mulighed for at få det bedste lån til den billigste pris, som passer bedst til sine behov og sin økonomiske situation. Her på siden vil vi introducere dig til Resurs Bank, som er en låneudbyder, der tilbyder forskellige lånetyper og lånebeløb til deres kunder.

Hvem er Resurs Bank?

Resurs Bank er en af Nordens største nichebanker, som blev grundlagt helt tilbage i 1977. Resurs Bank har sit hovedkontor i Sverige, hvorfra de opererer i lande i hele Norden, inklusiv Danmark. Resurs Bank tilbyder finansieringsløsninger i form af lån, kredit og forsikringsprodukter til privatkunder, og de tilbyder fleksible løsninger, hvor du som kunde selv kan være med til at bestemme betingelserne for dit lån.

Når du ønsker at låne penge hos Resurs Bank, kan du på ganske få minutter udfylde en låneansøgning, og du kan være sikker på at få et hurtigt svar på din ansøgning. Du bestemmer selv, hvad du ønsker at bruge pengene til, og derfor behøver du heller ikke at stille nogen sikkerhed for dit lån. Hvis du bare opfylder de simple lånekrav, er det forholdsvis nemt at blive godkendt til et lån hos Resurs Bank, og efter du underskriver låneaftalen med dit NemID, vil du få udbetalt pengene til din konto indenfor 1-3 hverdage. På baggrund af din låneansøgning vil Resurs Bank desuden foretage en kreditvurdering af dig, så de kan være sikre på, at du har råd til at tilbagebetale dit lån. Hos Resurs Bank er det også en stor fordel, at du selv kan være med til at bestemme betingelserne for dit lån. Du kan blandt andet være med til at bestemme lånets løbetid og deraf også, hvor høj en månedlig ydelse du ønsker. Når du låner penge hos Resurs Bank, kan du dermed være sikker på, at du får tilbudt et lån, som er tilpasset dine behov og din økonomiske situation.

Hvem kan låne ved Resurs Bank?

Når du ønsker at låne penge hos Resurs Bank, er der nogle få lånekrav, du skal opfylde, før du kan blive godkendt til at låne penge. For Resurs Bank er det et vigtigt lånekrav, at du kan tilbagebetale dit lån, og derfor skal du være minimum 18 år for at kunne låne penge, da du dermed betragtes som værende mere ansvarsfuld. Derudover er det et lånekrav, at du skal være i arbejde eller være pensioneret, så det er desværre ikke muligt for dig at optage et lån hos Resurs Bank, hvis du er langtidssygemeldt. Yderligere skal du have et dansk CPR-nummer og en dansk folkeregisteradresse, og så må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Hvis du er registreret i RKI, vil du blive betragtet som en dårlig betaler, der ikke har råd til at tilbagebetale de penge, du skylder. Når du udfylder en låneansøgning, vil Resurs Bank kontrollere, at du opfylder disse lånekrav, og så vil de foretage en kreditvurdering af dig og din økonomi, som er med til afgøre lånebeløb samt den præcise rente for dit lån.

Hvilke lånebeløb og lånetyper tilbyder Resurs Bank?

Hos Resurs Bank kan du vælge mellem to lånetyper, nemlig forbrugslån og samlelån. Du har mulighed for at låne fra 10.000 kr. og helt op til 300.000 kr, og lånet kommer med en variabel debitorrente. Når du optager et lån hos Resurs Bank, har du også mulighed for at tilkøbe en tryghedsforsikring, hvor du kan sikre dig og beskytte dit lån i op til 12 måneder, hvis du skulle havne i en uheldig situation, hvor du ikke har råd til at afbetale på dit lån. Dit lån kommer med en variabel debitorrente på 4,99-15,54%, hvor den variable rente for lige netop dit lån først bliver fastsat, når Resurs Bank foretager en kreditvurdering af dig. Når du låner penge hos Resurs Bank, har du mellem 2 og 12 år til at indfri dit lån, så du kan selv være med til at bestemme løbetiden på dit lån, således det passer bedst til dine behov og din økonomiske situation.