Lån til kolonihavehus 

Find det billigste lån til dit nye kolonihavehus 

Udfyld en ansøgning, sammenlign bankernes rente og find det bedste og billigste lån - Det tager få minutter


Hurtig udbetaling

Ansøg på 2 min

Lave renter

loading
INDHOLDSFORTEGNELSE

Lån til kolonihavehus

Går du og drømmer om at have dit eget kolonihavehus, som du kan søge tilflugt til, når du trænger til et ånderum i hyggelige, charmerende og rolige omgivelser? Med dit eget kolonihavehus vil du kunne dyrke dine egne afgrøder og gå op i at få stablet en fin og frodig have på benene, hvis du har grønne fingre. Går du ikke synderligt op i haven, men trænger du derimod til et frirum fra pligter og planer, så kan dit eget kolonihavehus også være yderst anvendeligt. Her kan du pakke dine tasker og søge tilflugt til, når du mangler ro og fred, og så kan du nyde godt af at få græs mellem tæerne og måske nyde en lækker picnic med dine venner eller familien i de hyggelige omgivelser.

En af de helt store fordele ved at have en kolonihave er desuden, at kolonihaveforeningerne ofte ligger placeret overkommeligt tæt på byen, og er man bosat i den pulserende og tætpakkede bymidte, så vil det sjældent være længere end en cykeltur eller kort køretur til den nærmeste forening med kolonihaver. Det er derfor langt nemmere - og ikke mindst hurtigere - at komme afsted til en skøn weekendtur i et kolonihavehus, end det er, hvis man har et sommerhus, idet kvartererne med sommerhus ofte ligger placeret længere væk fra byen. Så drømmer du om muligheden for at have et kolonihavehus i nærheden af dit hjem, men er din udfordring at diske op med det fulde beløb på dit drømme kolonihavehus? Så kan du lige nu få økonomisk  hjælp til at finansiere købet af din kolonihave ved at tage et lån. Dog er et lån til et kolonihavehus forskelligt fra et lån til et sommerhus, hvilket vi netop kan hjælpe dig til at blive meget klogere på lige her. 

Hvem kan låne til et kolonihavehus? 

Det er ikke kun placeringen af kolonihavehuse – som ofte er tættere på hjem – der er en stor fordel ved at købe et kolonihavehus, hvis man sammenligner det med at købe et sommerhus. En anden klar og stor fordel ved at investere sine penge i samt at foretage et lån til et kolonihavehus er ligeledes, at det oftest er en langt billigere affære, end hvis du skal købe dig et sommerhus. Derfor vil det altså tidligere i dit liv være realistisk, at du kan få mulighed for at låne penge til et kolonihavehus, end det vil være at låne penge til et sommerhus, da du er nødt til at have en vis formue til indbetalingen.

Selvom priserne på kolonihavehuse overordnet set er langt billigere end sommerhuse oftest er, så er der imidlertid stor diversitet i priserne på kolonihavehuse. Som det gælder med så meget andet, så er kolonihavehuse placeret i København og i området tæt på København ofte nogle af de dyreste kolonihavehuse, og et hus i en haveforening med denne placering koster ofte det samme som et sommerhus. Et kolonihavehus i en haveforening uden for storbyen og tæt på en mindre by koster langt mindre, og nogle gange kan man være så heldig at finde et hus i en haveforening, der er så billigt, at man kan købe det kontakt – og dermed slippe for at skulle foretage lån. Men er du ikke en af de heldige, eller drømmer du netop om et kolonihavehus i nærheden af storbyen, som for eksempel København eller Aarhus, så tøv ikke, for så er der hjælp at hente, således du kan realisere din drøm.

Helt overordnet set skal du være fyldt 18 år og have bopæl i Danmark, før du må låne penge hos MoreBanker, og så kan du låne fra 25.000 kroner og op til 500.000 kroner. Du må desuden ikke være registreret i debitor Registret eller RKI, og så skal du have en fast indtægt, hvis du ønsker at låne penge til dit nye kolonihavehus.

Opfylder du disse kriterier, så er det eneste du skal gøre blot at udfylde én ansøgning, hvis du ønsker at låne penge til drømme kolonihavehuset. Så indhenter vi et individuelt tilbud til dig fra bankerne. På den måde kan du få op til fire forskellige lånetilbud ud fra én enkelt ansøgning, og på baggrund af de forskellige tilbud af lån kan du finde det tilbud, som passer bedst til dig. Du forpligter dig således ikke til noget som helst, før du har indsendt underskrevne dokumenter på lånet til banken. Dette gør det nemt og overskueligt at undersøge, hvordan din situation helt konkret vil se ud, hvis du skal realisere din drøm om et kolonihavehus.

Hvad er der specielt ved et lån til et kolonihavehus?

Det særlige ved et lån til et kolonihavehus, er, at man ofte låner penge til at købe selve huset, frem for at købe grunden, som man gør det med et hus eller sommerhus. Det er nemlig sådan med huse i kolonihaveforeninger, at de ofte er ejet af for eksempel en kommune. På den måde lejer man sig således ind på en grund i kolonihaven, som er ejet af kommunen. Det er dermed huset, der står på grunden, der lånes penge til at købe, hvorimod du blot overtager lejeaftalen, der tilhører den specifikke grund. Hvis grunden står tomt låner du således penge til at bygge dit kolonihavehus på grunden.

Kontakt mig på:
Skrevet af
Mark Andersen
CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing.
Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.