Kreditnu

Alle mennesker kan engang imellem få brug for at låne penge. Det kan være, man har svært ved at få den daglige økonomi til at hænge sammen, eller man drømmer om at have råd til at rejse på ferie. Det kan også være, man mangler et tilskud til den cykel eller computer, som man ønsker at købe. Der er mange grunde, og uanset hvad grunden er, skal man gøre sig nogle grundige overvejelser, inden man beslutter sig for at låne penge. Lånemarkedet er stort, og der findes mange forskellige låneudbydere. Derfor kan det være svært at finde ud af, hvem man skal vælge, for det er også vigtigt, at man vælger en låneudbyder, hvor man føler sig tryg ved at låne penge, og hvor man kan være sikker på at få det bedste og billigste lån. Her på siden vil vi introducere dig til en af de nyere låneudbydere på markedet, nemlig Kreditnu, som tilbyder kredit til private ansøgere på op til 25.000 kr. Læs mere herunder og bliv klogere på Kreditnu, så du kan finde ud af, om du ønsker en kredit på op til 25.000 kr.

Hvem er Kreditnu?

Kreditnu er en forholdsvis ny låneudbyder, der blev lanceret i foråret 2019. Kreditnu har kontor i Aarhus, og de udsteder digitale lån til de danske forbrugere. Kreditnu er ejet af det danske selskab Blue Finance Denmark ApS, som er en del af den finske virksomhed Blue Finance Group, der har drevet kreditvirksomhed siden 2011. Du kan få en kredit på op til 25.000 kr. hos Kreditnu med en fast løbetid på 12 måneder, men Kreditnu vægter ansvarlighed meget højt, og derfor kræver de, at deres låntagere er minimum 23 år, før de kan låne penge hos Kreditnu. Hvis du er 23 år og op til 70 år, så kan du få en kredit på mellem 4.000-25.000 kr. Derudover har Kreditnu en ÅOP 24,99, hvilket er betydeligt lavere end det lovmæssige loft på 35%. Derfor er det en stor fordel, at du hos Kreditnu kan låne penge med ÅOP 24,99. Hvis du overvejer at låne penge hos Kreditnu, så skal du være opmærksom på, at din kredit har en fast løbetid på 12 måneder, uanset om du låner 4.000 kroner eller 25.000 kroner. Med løbetid 12 måneder tilbagebetaler du dit lån i lige store rater hver måned i 12 mdr., og det kan både være en fordel og ulempe for nogle mennesker.

Når du ønsker at låne penge hos Kreditnu, så kan du på ganske få minutter udfylde en låneansøgning. I ansøgningen skal du angive en række personlige oplysninger, og så skal du angive, hvor stor en kredit mellem 4.000-25.000 kr. du ønsker, dog kan du ikke låne mere end 25.000 kr. Når Kreditnu har modtaget din låneansøgning, vil de blandt andet kontrollere, at du er mellem 23 og 70 år, og at du ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret. Derudover vil de foretage en grundig kreditvurdering af dig og din økonomi, hvor de vil vurdere hvor stor en kredit mellem 4.000-25.000 kr. du kan få, så din økonomi er stabil nok til at tilbagebetale dit lån hver måned. Desuden vil Kreditnu foretage en beregning på, hvor mange penge du samlet skal tilbagebetale, og denne beregning er inkl. oprettelsesgebyr. Hvis dit lån bliver godkendt, vil du efter kort tid modtage en bekræftelse på, at dit lån er godkendt, og så vil pengene blive udbetalt til din konto indenfor ganske kort tid. Desuden er det helt op til dig selv, hvad du ønsker at bruge dit lån til, og derfor kræver Kreditnu ikke, at du stiller nogen sikkerhed for lånet.

Hvem kan låne ved Kreditnu?

Når du ønsker at låne penge hos Kreditnu, skal du opfylde nogle bestemte krav, før dit lån kan blive godkendt. Først og fremmest skal du være mellem 23 og 70 år, før du kan låne penge hos Kreditnu. Som en af de eneste låneudbydere på markedet, ønsker Kreditnu kun at låne penge ud til personer over 23 år. Når du er over 23 år, betragtes du som værende mere moden og ansvarsfuld i forhold til din økonomi end personer under 23 år. Derfor ønsker Kreditnu kun at låne penge ud til personer, der er 23-70 år, da aldersgruppen 23-70 år har den modenhed, der skal til for at forstå, hvilke konsekvenser det kan have at optage et lån, selvom man ikke har råd til at betale pengene tilbage hver måned. Udover minimumsgrænsen på 23 år, så er det også et lånekrav, at du skal have et gyldigt CPR-nummer samt e-mail, og du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Du må ikke være registreret i RKI, for hvis du er registreret i RKI, så bliver du betragtet som en dårlig betaler, der ikke er ansvarsfuld nok til at tilbagebetale de penge, du skylder hver måned. Når du ikke længere er registreret i RKI, så har du igen mulighed for at låne penge hos Kreditnu, så længe du er minimum 23 år og op til 70 år. Yderligere er det også et krav, at du har en Nemkonto, for så kan Kreditnu udbetale dit lån til dig.

Hvilke lånebeløb og lånetyper tilbyder Kreditnu?

Hos Kreditnu kan du få en kredit på mellem 4.000-25.000, hvor kreditten mellem 4.000-25.000 har en fast løbetid på 12 måneder. Hos Kreditnu kan du aldrig låne mere end 25.000 kr., så hvis du har brug for at låne mere end 25.000 kr., så vil vi anbefale dig at finde en anden låneudbyder. Heldigvis findes der mange låneudbydere, som gerne vil tilbyde dig lån på mere end 25.000 kroner. En kredit hos Kreditnu kommer som sagt med en fast løbetid på 12 måneder, og så betaler du et etableringsgebyr i stedet for en månedlig rente. Størrelsen på dine tilbagebetalinger afhænger af, hvor mange penge mellem 4.000-25.000 du har lånt. Hvis du eksempelvis har fået en kredit på 25.000 kroner, så vil dine tilbagebetalinger være forholdsvis høje i forhold til, hvis du kun har fået en kredit på 4.000 kroner. Selvom du reelt har mulighed for at låne op til 25.000 kroner, så kan du nok ikke regne med at få lov til at låne helt op til 25.000 kroner, hvis det er første gang, du ansøger om en kredit hos Kreditnu. Det reelle lånebeløb vil dog altid afhænge af din konkrete økonomi, så hvis du har en meget stærk og stabil økonomi, så kan det sagtens være, at du kan få lov til at låne helt op til 25.000 kroner som førstegangsansøger.

Når Kreditnu foretager en kreditvurdering af dig og din økonomi, laver de også en beregning på, hvor mange penge du samlet skal tilbagebetale, og denne beregning er inkl. oprettelsesgebyr. Heldigvis har Kreditnu en ÅOP 24,99, hvilket er en del lavere end lovmæssige loft på 35%. Derfor kan du med fordel låne penge hos Kreditnu med ÅOP 24,99. Når du ønsker at låne penge hos Kreditnu, så er det vigtigt, at du også er opmærksom på, at din kredit har en fast løbetid på 12 mdr., uanset om du låner 4.000 kroner eller 25.000 kroner. Med løbetid 12 måneder tilbagebetaler du dit lån i lige store rater hver måned i 12 mdr. En løbetid på 12 måneder kan både være en fordel og ulempe, men mange mennesker synes, det er rart at få tilbagebetalt sit lån indenfor 12 mdr., for så er det ud af deres verden relativt hurtigt.