Quicklån

Find det bedste quicklån for dig ved at sammenligne lån fra op til flere banker

Quicklån

Lånebeløb
kr
25.000500.000
Låneperiode
115
Estimeret månedlig afdrag
Månedlig afdrag kr


Quicklån


Ønsker du at tage et nemt, hurtigt og billigt lån på nettet? Så er quicklån helt sikkert løsningen for dig. Et quicklån er en forholdsvist ny type lån på markedet i Danmark, som du kan optage, hvis du ønsker at låne et mindre beløb forholdsvist hurtigt. Hele processen - inklusiv ansøgning, låneaftale og underskrift - foregår online, og derfor kan du lynhurtigt optage et quicklån. Hvis du, lige som de fleste andre, leder efter det billigste quick lån, er du kommet til det helt rigtige sted. Her på Morebanker.dk kan du nemt og bekvemt hjemme fra din egen stue, med én enkelt ansøgning, få tilbud på lån fra flere forskellige låneudbydere. Når du ansøger om lån på denne måde, kan du meget hurtigere og nemmere finde det quicklån, der passer perfekt til dig og dine behov. Læs meget mere herunder.

Quicklån
Hvad et quicklån


Hvad er et quicklån?


Et quicklån er en ny betegnelse for det kviklån, som du måske allerede kender. Måske kender du det også under betegnelsen forbrugslån eller online lån. De fleste begreber dækker over den samme type lån, som er de små, hurtige lån, man kan tage på nettet. Quick lån er dog den nyeste betegnelse for denne type lån, og derfor er der mange nye, gode udbydere af netop denne type af de billige online lån på markedet lige nu.Et quick lån adskiller sig fra andre typer af lån ved at være begrænset til de mindre beløb. Hvis du låner mere end 5000 kr vil man faktisk ikke kalde det et quicklån, men derimod et forbrugslån. Her på Morebanker viser vi dig de bedste udbydere af quicklån på markedet lige nu, fordi vi ønsker at gøre det nemt for dig som forbruger at finde de lån, der egner sig til dig og din situation. Vi sammenligner priserne og vilkårene hos de forskellige forhandlere, så du ikke behøver gøre alt det hårde arbejde. Som sagt kan du her på vores site hurtigt og nemt udfylde én ansøgning og med den få tilbud fra en række af de bedste udbydere af quicklån. Det bliver nærmest ikke nemmere for dig at finde det billigste og bedste quicklån 2020.

Sammenligning af quicklån
Det billigste quick lån


Hvad er det billigste quicklån?


Der gælder de samme “regler” for quicklån som der gør for de andre typer af online lån - nemlig at prisen varierer fra forbruger til forbruger, fra udbyder til udbyder og fra konkret situation til konkret situation. Derfor kan vi ikke på forhånd sige, hvad et lån kommer til at koste dig, men vi kan give dig et estimat. Det er dog op til de enkelte udbydere at fortælle dig, hvad det helt præcist kommer til at koste for dig at låne penge hos dem. Det kan du se i det lånetuilbud, du modtager fra låneudbyderne. Her er nemlig beskrevet i detaljer, hvilke priser og vilkår, du kan få hos den respektive bank, så du kan vælge ud fra disse oplysninger.

Man kunne fristes til at to, at det billigste quick lån lige nu er det lån, der har den laveste rente. Man skal dog huske at være opmærksom på, at renten på markedet for lån ændrer sig hele tiden, så man kan ikke være sikker på, at det lån, der har den lav rente lige nu også er det billigste quicklån om en måned eller to. Hold derfor øje med alle de vigtige nøgletal, når du leder efter billige quicklån.

Hvad er ÅOP


ÅOP eller Årlige Omkostninger i Procent er det vigtigste nøgletal, når du sammenligner priserne på lån. Det er nemlig dette tal, der fortæller dig, hvad lånet rent faktisk kommer til at koste dig samlet set. ÅOP viser dig, hvor meget du alt i alt kommer til at betale i renter og gebyrer samt andre omkostninger, der er forbundet med dit lån. De omkostninger, du skal være opmærksom på, når du sammenligner priserne på lån er for eksempel

 • Stiftelsesomkostninger
 • Tinglysningsafgifter
 • Rente
 • Renters rente
 • Dokumentgebyr eller dokumentomkostninger
 • Ekspeditionsgebyr eller ekspeditionsomkostninger
 • Administrationsomkostninger
 • Osv.


Quicklån og ÅOP
Omkostninger ved quicklån

Omkostninger og quicklån 


Der kan være mange forskellige betegnelser for de samme typer af omkostninger, så du bør være opmærksom på de forskellige begreber, når du sammenligner quicklån. Mange af udgifterne kommer kun én gang, nemlig i forbindelse med optagelsen af lånet og kaldes derfor også for engangsomkostninger. Man kan nogen gange fristes til at tro, at udbyderne opkræver mange forskellige engangsomkostninger i forbindelse med et lån, fordi det er en nem måde for dem at tjene deres penge ind på. Derfor er det vigtigt, at du altid bruger ÅOP, når du sammenligner priserne, fordi dette tal vil indeholde alle engangsomkostninger og diverse gebyrer.

Hvad betyder quick lån uden sikkerhed


Fordelen ved at optage et lån på nettet frem for at optage det i banken er, at du ved et quicklån ikke behøver stille sikkerhed for lånet. Et quicklån uden sikkerhed betyder altså, at du ikke skal stille nogen af dine personlige ejendele i pant for lånet. Når man stiller noget i pant eller i sikkerhed for et lån betyder det, at man giver banken eller låneudbyderen ret til at tage din ejendel som betaling i stedet for penge. Dette bliver aktuelt, hvis du som låntager pludselig ikke er i stand til at betale af på dit lån. I dette tilfælde bliver banken eller låneudbyderen nødt til at få betaling på en anden måde, og det kunne for eksempel være ved at få retten til din bil, dit hus eller måske et værdifuldt kunstværk, som du har derhjemme.

Quicklån uden sikkerhed
Lån uden sikkerhed

Med et quicklån uden sikkerhed bliver dette dog ikke aktuelt, netop fordi det er et privatlån uden sikkerhed. Du skal altså ikke begynde at overveje, hvilket af dine malerier, du helst vil undvære, når du begynder at se på mulighederne for at optage et quicklån. Med denne type lån slipper du nemlig for at stille noget i pant for lånet. Af denne grund har de fleste quicklån en meget kort behandlingstid, hvilket betyder, at der som regel går meget kort tid fra du sender din låneansøgning afsted og til du har pengene på din konto. Det bliver nærmest ikke nemmere end et quicklån.

Hvem kan ansøge om et quicklån?


Hvis du gerne vil optage et quicklån, er der en række krav, du skal opfylde. Der er nemlig visse regler, der skal overholdes på markedet for lån, fordi det godt kan være et sensitivt område for mange. Derfor gør bankerne og de online låneudbydere - sammen med lovgivningen - alt hvad de kan for at beskytte forbrugerne og sørge for, at der er så få som muligt, der optager lån, som de ikke har råd til. Det er dette, som disse regler og krav er lavet til - nemlig at beskytte forbrugerne, men samtidigt sørge for, at der er størst mulig sandsynlighed for, at bankerne får de penge tilbage, som de låner ud til forbrugerne.

Krav for at ansøge et quicklån
Sammenligning af lånetilbud

For at du kan låne penge hos en online låneudbyder og dermed tage et quicklån i Danmark skal du:

 • - Være fyldt 18 år
 • - Have et gyldigt NemID
 • - Ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
 • - Have en fast indtægt
 • - Have en dansk folkeregisteradresse
 • - Have en dansk bankkonto

Du kan ikke optage et lån i Danmark, hvis du er yngre end 18 år gammel. Det er nemlig et krav, at du skal råde over din egen, personlige økonomi, før du kan optage et lån. En låneaftale er nemlig en juridisk kontrakt, og sådan en kan man ikke indgå, hvis man ikke er myndig - og det er man altså først, når man er fyldt 18 år.

Der er nogen bestemte udbydere, som kræver, at du er fyldt 20, 23 eller 25 år før du kan låne penge. Det er som regel for, at disse udbydere kan sikre sig, at du har haft ansvaret for din egen økonomi i et stykke tid før du optager lånet, og at du har en sikker og stabil indkomst. Dette kan nemlig gøre, at banken kan være mere sikker på at få de udlånte penge tilbage igen, fordi de dermed kun låner penge ud til nogen, som er økonomisk ansvarlige og har været det i lang tid. Det gør også, at du som en ung, uerfaren 18-årig ikke kan gå ud og optage et hvilket som helst lån den dag, du fylder 18 år.

Det bedste quicklån
Hvordan ansøger man quciklån

For at du kan tage et quicklån online, er det også et krav, at du har et gyldigt NemID. Du skal bruge dit NemID til at underskrive låneaftalen, og derfor kan du ikke låne penge uden NemID. Der findes enkelte låneudbydere, som kan tilbyde lån uden NemID, men ved disse lån skal al papirarbejdet ordnes enten ved et fysisk møde eller via post frem for e mail, og det går jo, som du sikkert er bekendt med, en smule langsomt.


Hvis du skal låne penge hos en dansk låneudbyder, er det også et krav, at du er dansk statsborger og dermed er registreret i det danske folkeregister. Derfor er det også et krav, at du har en fast bopæl i Danmark. Det er som regel også et krav med en dansk adresse og dansk statsborgerskab, hvis du skal oprette en dansk bankkonto og dermed få et NemID.

Quicklån trods RKI?


Som nævnt er det et krav, at du ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret, hvis du ønsker at optage et quick lån. Hvis du er registreret i RKI betyder det, at du er blevet meldt som dårlig betaler, hvilket påvirker dine muligheden for at låne. Det kan være fordi du tidligere har haft problemer med at betale den månedlige ydelse på dit lån. Hvis du ønsker at optage et quick lån trods RKI, er det ikke sikkert, at det kan lade sig gøre. Det er nemlig langt de færreste udbydere, der tilbyder denne type lån, fordi der naturligvis ikke er nogen udbydere, der har lyst til at låne penge til nogen, som allerede er registreret som dårlig betaler.

Morebanker
Quciklån trods RKI

Hvis du er registreret i RKI vil vi i stedet for anbefale dig eventuelt at få hjælp til at forbedre din økonomi, så du kan komme ud af RKI og få styr på dine kreditorer. Hvis du optager et lån imens du er registreret i RKI, vil det blot gøre din økonomi meget værre, og derfor er det ikke noget, vi anbefaler at gøre. Men hvis du derimod har fokus på at komme ud af RKI eller Debitor Registret, vil det gøre dine muligheder for at låne penge meget bedre - især også på lang sigt.

Hvordan optager man et quick lån?


Her på Morebanker.dk kan du optage et quicklån i tre enkle trin:

 1. Ansøg gratis
 2. Modtag lånetilbud
 3. Vælg det bedste og billigste lån


Ansøg gratis


Hvis du gerne vil optage et quicklån hos Morebanker.dk, kan du på blot få minutter lave en gratis og uforpligtende ansøgning. Du skal blot udfylde felterne her på sitet, og så indhenter vi op til fire forskellige, individuelle tilbud fra bankerne, uden at du skal løfte en finger. Du kan komme i gang med det samme - og så kan du lynhurtigt se, hvor mange penge, du kan spare på dit quicklån.

Hvordan optager man et quicklån
Modtag op til flere lånetilbud

Modtag lånetilbud


Det eneste, du skal gøre i denne sammenhæng er at læse og sammenligne de forskellige lånetilbud, som vi indhenter til dig. Når du har modtaget alle lånetilbud har du mulighed for at sammenligne lånene på de forskellige parametre, som vi har nævnt længere oppe på siden, fx lånets løbetid. Hvis du gør dette, kan du nemt og hurtigt finde det lån, der passer bedst til dig.

Vælg dit nye lån


Det er helt gratis og uforpligtende for dig at gøre brug af vores tjeneste, men det er også en rigtig god, hurtig og nem måde for dig at indhente og sammenligne forskellige tilbud på quicklån på. Når du har sammenlignet de tilbud, du får, kan du vælge det lån, der passer bedst til dig selv, din situation og din økonomi. Husk, at du ikke er forpligtet til noget som helst, før du har underskrevet låneaftalen og sendt den afsted til din låneudbyder.

Her hos Morebanker.dk lån kan du få tilbud på lån i alle størrelser. Du kan nemlig låne alt fra 25.000 kr og helt op til 500.000 kr. Det er en fordel for dig at sammenligne og få flere forskellige tilbud, fordi priserne på lån ændrer sig hele tiden på grund af den varierende rente, der er på lånemarkedet.

Vælg det bedste quicklån